Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

kızlar uygulamaya göre yumurtlama 4 aralık gözüküyordu
ama ben ovülasyonla yumurtlama+çatlama 1 aralık olduğunu düşünüyorum
testleri ekliyorum

yani 11. gün dersem batı 14 aralık mı kabul etmeliyim

Fiyat olarak 15 bin istiyorlar
Herşey dahilmi
İsterseniz bir kan verin. Yan ı hastaneye yakınsanız. Veya tekrar başka marka ile bir deneyin. Ama eğer lekelenmenin gerisi gelmediyse yerleşme olabilir. Bat ne zaman bu arada?
14 Aralık adetim geçerse vermeye giderim laboquik kargoda onu bekliyorum dagıtıma çıkmış prodoctor çıkarmıyor sizde kaç gün önce hangi testle çıkmıştı belkide bi iki gün kala gösteririyor prodoctor

14 Kasım beklemen 9 Aralık tüm belirtiler var ama gelen giden yok test yapmadım henüz (inşallah vardır gecikme değildir amin )

Selammm bizimde bir adet 2 yaşında bebemiz var. :) bizim için şartlar daha zor dimi yaaa, yumurtlama olacak, bebiş uyuyacak, yorgun olmayacaksın allah yardımcımız olsun
merhaba kızlar bugün reglim bitti ovulasyona başlıyorum
benimde bugün bitti ama cuma başlayayım diyordum. erken değil mi bugün
daha önce yapmış mıydın ?

yaptım canım düzenli yapmadım ama bu ay femara içtiğim için biter bitmez yapayım dedim.sen yumurtlama gününden eminsen öyle basla gülüm bende pko var hiç belli olmuyor .hayırlı güzel pozitif sonucların olsun insallah

Hadi inşallah gebe kalmış olma ihtimalin yüksek işte o uzayan akıntı kaliteli yumurtlamanın habercisi. Bu ay bende yok şimdilik inşallah onu görürüm bir gün. Hsg yıl kaçıncı gün cektirdiniz.
Bazı kişilerde olmayabiliyomuş bu arada ama yine de gebe kalıyorlar. İnşallah görürsün canım hsg 25 kasımda çektirdim daha çok yeni benim de

Kızlar bişey sormak istiyorum yardımcı olur musunuz? Benim normalde regl döngüm çok düzenlidir ve 30 günde 1 olurum. 1,5 yıldır evliyiz ve temmuz ayından beri korunmasız ilişki yaşıyorum eşimle ilk aylarda hiçbir sıkıntı yaşamadım reglim düzenli devam etti. tabi ben her ay hamile miyim acaba diye strese girme rağmen. Son iki aydır reglimde 15 er günlük gecikmeler yaşadım. Döngüm 45 günde 1 şeklinde oldu 2 aydır. Sat 16 kasımdı. Geçen 2 aya göre bat 30 aralık filan olur diye tahmin ediyorum. Ancak eski düzenime göre de 16 -17 aralıkda olmam lazım. Hangisini referans alacağımı şaşırdım. ve bu ay yumurtlamamdan beri inanılmaz kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Korunmasız ilişkiden sonra regli düzeninde problem yaşayan var mı benim gibi. Kafam allak bullak oldu. (korunmasız ilişkiye başlamadan önce özel bir jinekologa muayene oldum tüm hormonlarım ve ultrasonum normal çıkmıştı.

Selam kızlar ben ovulasyon takibi yapıyorum dün pik oldu ama bugün çatlamadı. Genelde en fazla kaç günde çatlama oluyor. Geçen ay pik gördüğümün ertesi günü çatlamıştı.

İnşallah canım. Stres geçti umarım tutmuştur minnakim.

Su gibi akıp geçsin zaman inşallah
Canm kesinlikle bugünü değerlendir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…