- 14 Kasım 2024
- 2.275
- 894
- 38
- 31
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #2.621
Gölge gibi çıkmış ama daha erken cnm 2 gün sonra tekrar yap bakalım inşallah vardırBenim ince çizgimi gören var mı5 Aralık gecesi çatlama. Daha 5.5 gun var. Bi hışımla uyandım yaptımm uykudan uyanıp. Midem bulanıyor ve gazdan uyuyamıyorum. Canlı bakınca dha belli sanki yanılmıyorumdur inş
Kan testine göre var cnm belki testi 25ml üstü çıkaranlardandir ondan çıkmamıştır yarın birdaha yapinMerhaba hanımlar iki gündür midem çok kötü ve aşırı yorgunum. Kan testi verdim beta 10.8 çıktı. İdrar testi negatif. Heyecanlanmalı mıyım
Bunda bariz var diyor baska test ile teyd edin bence inşallah vardırKızlar days doctor olduğu için test güvenemiyorum kullanıp olumlu sonuç alan var mı ?
Suanlık folikasit ve magnezyum en önemlisiAllahım hepimize güzel haberler versin inşallah. Pazartesi tekrar kan vereyim inşallah yükselir. Bu süreçte önereceğiniz bir şey var mı vitamin vb
Canm sen ilişkiyi nasıl yapıyosun pik görünce mi degerlendiriceksinFemometer kulanmaya başladım ben buay ovulasyon testi yapmaya başladım ben ayrıca takvimin kullanıyorum
Bence pik yakın kuzummKızlar benimki bugün brazdaha koyulaşti 11.gun 2gune pik olurmu acaba
Şuan birgün arayla ilişki oluyor canım dün oldu bugün olmuycak testim bugün biraz daha koyu 12 13 14 günü üst üste deneyeceğim sonra yine birer gün arayla bak testler böyle şimdilikCanm sen ilişkiyi nasıl yapıyosun pik görünce mi degerlendiriceksin
Evet ya yanılıyorsak da erken dmı belirtim cok cnkuGölge gibi çıkmış ama daha erken cnm 2 gün sonra tekrar yap bakalım inşallah vardır
Bende ayni canm bir gün arayla oluyo pik gördüğüm günler üst üste deniycem sonra da bakalım hayırlısıŞuan birgün arayla ilişki oluyor canım dün oldu bugün olmuycak testim bugün biraz daha koyu 12 13 14 günü üst üste deneyeceğim sonra yine birer gün arayla bak testler böyle şimdilik
Bende öyle hissediyorum cnm iştahsızlık kasık ağrısı akıntım çoğaldı inşallah buay tuttururuz geçen ay denk getirememisizBence pik yakın kuzumm
Düzenli yapmaya devam et yakında piki görürsünŞuan birgün arayla ilişki oluyor canım dün oldu bugün olmuycak testim bugün biraz daha koyu 12 13 14 günü üst üste deneyeceğim sonra yine birer gün arayla bak testler böyle şimdilik
Hadi hayırlısı olsun inşallahBende ayni canm bir gün arayla oluyo pik gördüğüm günler üst üste deniycem sonra da bakalım hayırlısı
Sence bugünden sonra tekmi yapayım sabah aksmmi yapayım testiDüzenli yapmaya devam et yakında piki görürsün
Canm yarın da tekrarla daha koyulasmış sa gece yine yap ama şuan gerek yok bence tabi sen bilirsin test çok zaten istersen yap için rahat etsinSence bugünden sonra tekmi yapayım sabah aksmmi yapayım testi
Erken cnm bekle inşallah bebişin seninledir 6 deneme sanırım şuan senin geçen doktor bana 1 yıl içinde 6. ay en yüksek tutturma oluyormuş inşaallah seninde öyle olur banada 4 ay süre verdiEvet ya yanılıyorsak da erken dmı belirtim cok cnku
Yarından yaparım ozman canım yada ağrı yoğunluğuna göre yaparımCanm yarın da tekrarla daha koyulasmış sa gece yine yap ama şuan gerek yok bence tabi sen bilirsin test çok zaten istersen yap için rahat etsin
Aynen öyle yapYarından yaparım ozman canım yada ağrı yoğunluğuna göre yaparım
Ay ciddi msnn inşallah yaa evet canm 2 ay yazın. Boş geçti hazırandan sonra tam 6.deneme olacak. İnşallah 4 aya gerek kalmaz canm senin de Ben rüyamın etkisindeyim sırf o yüzden bu ay taktımErken cnm bekle inşallah bebişin seninledir 6 deneme sanırım şuan senin geçen doktor bana 1 yıl içinde 6. ay en yüksek tutturma oluyormuş inşaallah seninde öyle olur banada 4 ay süre verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?