- 25 Temmuz 2024
- 677
- 284
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #4.221
Ya çok güzel olur Allah hayallerinde kini nasip eder inşallahhhHadi inşallah canım pozitif görün de doktoruna haber ver ben de eşime yem atıyorum evde test olduğunu bilmediği için birkaç gün bekleyeceğim diyorum ah ben de pozitifi görsem ondan gizli acile gdp kan verecegm kızımın doğum günü yaklaştı kızımın doğum gününde keşke bir kardeş gelse hediye tabii ona henüz söylemezdim de 3 ay dolmadan en azından eşime o gün söylerdim
Ya aynen öyle biz o kadar kafaya takiyoruz ki şu gün yumurtladim yok çatlamam oldu hadi ilişki olsun. Ondan sonra da 14 gün gecmeden daha belirti ariyoruz sonra minicik belirtiye gebelik testi yapip daha idrara karismayan bir gebelik oluşumunu belki de moral bozuklugumuzla etkileyip bozuyoruz. Eskiden beri adet gecikmesi olunca insanlar anlarmis gebelik oldugunu. Biz daha adet günleri gelmeden hurraaa testlere saldiriyoruz. Valla gamsiz kedersiz olmadikca biz bizim bebisler zor gelir bize. Kafaya taka taka düşüne düşüne başım agriyor 15 gün oldu heralde kesintisiz şekilde. Vallahi yazik bizeÇok doğru Çok doğru şeyler yazdınnn. 10 gündür kendimi yedim bitirdim sonuç adet günüm ve adet olmadım şimdi veya başka zaman zaten gebeysem olmayacağım olmayacagızanlaması da bedava aslında hahah
Hadi hayırlısı biraz abart amaGeldim şimdi dua ederek sıra bekliyorum kızlar
Sabah ateşin kaçtı senin ölçtünnu bugün cnmSenn günün3 varmış daha ama ıgnenım 13. Gunu negatftı 15 poztf demiştin. adetle aynı zmanlama olmuyor mu.benm 2,3 vardı negatifken ama. Döner mı bulmiyorum sende çatlama tarihi neydı cnm
Hadi inş kızının şansına pozitif görürsünHadi inşallah canım pozitif görün de doktoruna haber ver ben de eşime yem atıyorum evde test olduğunu bilmediği için birkaç gün bekleyeceğim diyorum ah ben de pozitifi görsem ondan gizli acile gdp kan verecegm kızımın doğum günü yaklaştı kızımın doğum gününde keşke bir kardeş gelse hediye tabii ona henüz söylemezdim de 3 ay dolmadan en azından eşime o gün söylerdim
Ay ondan çok korkuyorum ama artık hayırlısıHadi hayırlısı biraz abart amakustum falan de. Ben bi kere gittim istek uzerine gebelik testi yapamiyoruz acil burasi demislerdi.
İnsana en çok zararı kendisi verir şu hayatta. Çok doğru. Benim ablam çok relaxtır Bir hafta boyunca beklerim adet olmam zaten düzenli olduğum için de anlarım midem bulanır öyle testi alırdm diyor şaka gbiYa aynen öyle biz o kadar kafaya takiyoruz ki şu gün yumurtladim yok çatlamam oldu hadi ilişki olsun. Ondan sonra da 14 gün gecmeden daha belirti ariyoruz sonra minicik belirtiye gebelik testi yapip daha idrara karismayan bir gebelik oluşumunu belki de moral bozuklugumuzla etkileyip bozuyoruz. Eskiden beri adet gecikmesi olunca insanlar anlarmis gebelik oldugunu. Biz daha adet günleri gelmeden hurraaa testlere saldiriyoruz. Valla gamsiz kedersiz olmadikca biz bizim bebisler zor gelir bize. Kafaya taka taka düşüne düşüne başım agriyor 15 gün oldu heralde kesintisiz şekilde. Vallahi yazik bize
Gebelik şüphem var bilmeden ilaç içmiştim test yaptım pozitif çıktı filan deyin karnım ağrıyor diyinAy ondan çok korkuyorum ama artık hayırlısı
Kız çok kötüyüm ben çok kötüyüm de başım dönüyor midem bulanıyor de öğürüyorum daehiçbir şey yiyemiyorum ama gebelik şüphem var de . Yaparlar ben yazn ole yaptım Ama tabii Ben yanlış testin kurbanı oldumHadi hayırlısı biraz abart amakustum falan de. Ben bi kere gittim istek uzerine gebelik testi yapamiyoruz acil burasi demislerdi.
Bi heves eşimle gittik bide şehrin diğer ucu öyle geri döndük eşimden de zılgıtı yemiştim. Bilmeden niye geldik diyeAy ondan çok korkuyorum ama artık hayırlısı
Ya ama ne kadar acımasızlık insanlar ne kadar umutlanıyor bilmiyorum bi beta bakmak bu kadar zor olmasa gerekBi heves eşimle gittik bide şehrin diğer ucu öyle geri döndük eşimden de zılgıtı yemiştim. Bilmeden niye geldik diye
Ölçtüm canım dün 36.7 bugün 36.5. de güniçi 37.1 normalde adet gunu 36.3 veya 36.1e direkt duserdı çok az bir düşüş var evet ama moralimi bozmadı değil işteSabah ateşin kaçtı senin ölçtünnu bugün cnm
İnşallah benim de öyle olmaz boşuna beklemiyoruzdurKız çok kötüyüm ben çok kötüyüm de başım dönüyor midem bulanıyor de öğürüyorum daehiçbir şey yiyemiyorum ama gebelik şüphem var de . Yaparlar ben yazn ole yaptım Ama tabii Ben yanlış testin kurbanı oldumAlin Ada
Benim kız kardesimde öyle istemeye istemeye 4 tane çocuğu oldu hepside bir defalık kacamaktan ve günü 1 hafta geçince anca şüpheleniyor öyle test yapıyor kıpkırmızı çıkıyor testideİnsana en çok zararı kendisi verir şu hayatta. Çok doğru. Benim ablam çok relaxtır Bir hafta boyunca beklerim adet olmam zaten düzenli olduğum için de anlarım midem bulanır öyle testi alırdm diyor şaka gbi
Ay Yok canım awoks güvenilir ya Yani hep öyle dediler ben sanmıyorum benim test striptiİnşallah benim de öyle olmaz boşuna beklemiyoruzdur
Kesinlikle bi kan alicaklar altı üstü sonuç çıkınca anlıyoruz zatenYa ama ne kadar acımasızlık insanlar ne kadar umutlanıyor bilmiyorum bi beta bakmak bu kadar zor olmasa gerek
Ozman bgun regl gelmez cnm yarınki ateşinden belli olur gelip gelmeyecegiHatta birkaç kere ölçtüm Aslında birinde 36.6 çıktı durmadan beyaz akıntım geliyor sabaha zor edeceğim sanırımeva0108
Iste aslinda hepimiz biliyoruz da nasil olacağını sadece uygulayamiyoruz. Simdi boyle konusuyoruz gelecek ay regl tarihi yaklastikca baslarim hemen ay sanki midem bulandi ay basim döndü acaba belirti mi diye. Ben artik gebelik testi yapmıyorum gerci gecikme yasayip belirti olursa kan veririm direkt ama öncesinde tabi evde kecileri kaçırmış gibi dolasirim hic şaşmaz. Bir hunim eksikİnsana en çok zararı kendisi verir şu hayatta. Çok doğru. Benim ablam çok relaxtır Bir hafta boyunca beklerim adet olmam zaten düzenli olduğum için de anlarım midem bulanır öyle testi alırdm diyor şaka gbi
Hahahhah istemeyerek 4 heee. Ben m büyük abla da 4 cocuklu ilki 5 yıl olmadı 2. 3 yıl bekledi. Dıgrrlerı de plansızBenim kız kardesimde öyle istemeye istemeye 4 tane çocuğu oldu hepside bir defalık kacamaktan ve günü 1 hafta geçince anca şüpheleniyor öyle test yapıyor kıpkırmızı çıkıyor testideablamda 40 i çıktıktan hemen sonra kalmış haberi yok katin agrisiyla gitti 4 aylık hamile olduğunu öğrenmişti şok olmuştuk hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?