- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #4.281
Oyle gerçekten çok zor ama forum bana cok iyi gedi yalniz degiliz tanimdagimiz bir suru insanla ayni seyleri yasiyip paylasiyoruz aglama sende benimde 1 yıldır olmuyor 7 ay dogum kontrol hapi kullandik cok pismanimTapma bence erken gebelik testleri bile çatlamadan 17 gün sonra yapılmalı yada adeti Bi gün geçince 26 sı yap yada 27 si olmazsan enazından çıkmazsada yok bilirsin ben bugün yaptım negatif kocaman belirgin Bi çizgi şimdi war mı yok mu yapmasaydım diye diye sabahın 9 undan beri ağlıyorum göz altlarım şişti yemin ederim çok zor Bi durum
regli yaklaşan kaç kişiyiz kızlar ben çok yorum yapmasamda uzaktan izliyorum sizi yorumları tek tek okuyorum benim bat 23 aralık test yapmıyorum akıllandım diyelimadetim geçerse y
Ewetkızlar acılde betaya baktırılıyor mu
Ben Bi seneden beri hiç korunmuyorım bende Bi senedir evliyimOyle gerçekten çok zor ama forum bana cok iyi gedi yalniz degiliz tanimdagimiz bir suru insanla ayni seyleri yasiyip paylasiyoruz aglama sende benimde 1 yıldır olmuyor 7 ay dogum kontrol hapi kullandik cok pismanim
Reglden sonra hsg cekelim dedi doktorum ondan sonra ilk 4 ay icinde gebe kalan cok oluyor dedi sen cektirdin miBen Bi seneden beri hiç korunmuyorım bende Bi senedir evliyim
Bı doktorum yok kimseyi tanımıyorum eşim orda görevli olduğu için mecburi gelicez siz memnun kaldınız mı iyi bir hastane miDoktorunuz adı ne acaba ben doğumu orda yapmıştım
Aminnn dua eder dua beklerimAnladım cnm hakkında hayırlısı olur inşallah
Gününüz geçti mi peki veya evde test yaptınız mı yeni katıldım yorumların hepsini okuyamadımKan verdim beklemedeyim kızlar
Bende onlar gibi olurum diyordum hep en sabirsizida benmişim meğer içlerindeHahahhah istemeyerek 4 heee. Ben m büyük abla da 4 cocuklu ilki 5 yıl olmadı 2. 3 yıl bekledi. Dıgrrlerı de plansızmaşallah yaa dger ablam da 5 aylık öğrendi benm ilk gebeliğini 5ay adet gb kanaması oldu. Ablalarımızın ne çok ortak yönü var
Günüm geçmedi Ovitrelle 15. Gündeyim test yaptım hafif çıktı ama çok da umudum yok bakalımGününüz geçti mi peki veya evde test yaptınız mı yeni katıldım yorumların hepsini okuyamadım
İnşallah hayırlı haberler alırsınız.Günüm geçmedi Ovitrelle 15. Gündeyim test yaptım hafif çıktı ama çok da umudum yok bakalım
Şimdi baktırdım canım ama daha önce düşüğüm olduğu için hemen yaptıkızlar acılde betaya baktırılıyor mu
Çatlama lekesi olabilir benmde adete 11 gün var ayniymisinzSelam kizlar, döngumun 13 uncu gun pembesi lekem geldi, 14 uncu gun de ayni yani sali gece ve carsamba oglen, sizce gebelik olabilirmi? Adetten snra 6/7/8 10/11 aralik degerlendirdik, test ovu silikti blkd me yumurtladim, sonra 16 aralik pazrtesi net cizgi cikti ovu. Sizce bu kanama nerden gelebilir? Adetime 10/11 gun kaldi
Nezman çıkarmış sonuçŞimdi baktırdım canım ama daha önce düşüğüm olduğu için hemen yaptı
2 saate çıkar dedilerNezman çıkarmış sonuç
Hadi inşallah cnm hayırlısı ama adet günü öğle uzayan akıntı pek gelmez ama bilemedimCanım adet günüm bugün işte hep artı 14'lü adet oluyorum şu anda yine oluk oluk uzayan akıntı geldi hafif midem bulanıyor Allah'ım inşallah yarın sabah pozitif görmek nasip olur Çok teşekkür ederim bekleyeceğim heyecanla
Hayırlı haberler olsun inşallah2 saate çıkar dediler
Inanir mısın o ilk gece hamile kalanlari bende hic bi zaman anlamadım anlayamicam da. Yani hele de onceden cinsel deneyimi olmayanlar mesela ya arkadas nasil denk getirdiniz. Hayir birde o ilk geceyi mesela ben öncesinde yoktu deneyimim ve o gece yasadim yani, o gece zevk alip da kadinin içine b.salabilen erkekte ne bileyimBu evlenip aynı gün kalanlar nasıl oluyo anlamıyorum ben bu sene ilk kez öğrendim yok yumurtlama yok o üç gün ilişki olmazsa daha da o ay bebek olmaz psikolojim alt üst bugün testi yaptığımdan beri zırlıyorum göz altlarım şişti gerçekten stresten olacağı warsa da olmuyo dua edip Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?