Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bir fikri olan var mı kızlar?

Takvimde olan ovülasyon döneminde 4 gün değerlendirdik. Özel test yapmadım bu ay o dönemden sonra da hemen hemen 3 günde bir oldu
Sizin yumurtlama günleriniz 16. Gün ortalama ve önemli gunlerınız 13.la 18 arası döngünün. Yani bu donemlerde ilişki olduysa. Suanda batınız gecmıs gebelik olduysa testte çoktan cıkar merak ettim ay yapsanıza :)

slaslasla kııız bunu yazmıştım ama başkada mı yazmıştın görmedim mi acaba

Aynen öyle cnm bilmiyorum belki 26 sında yaparım ozman yaparsam eğer 29 Aralık regl günüm

İşte 2 gün önce ve bugün yaptım ama negatif umut etmek istemiyorum ama ne düşüneceğimi de şaşırdım

Evet katılıyorum canım ne gebeliği gösteriyor ne de yumurtlamayi malesef doktorum da dedi test bunlar bana güven yok

Aaa kusuruma bakma kuzum yaaaa iyidir canım ne olsun fena bi yumurtlama yaşıyorum bakalım bu ay ne olacak sen nasılsın
Yaaa ne güzel çok sevindim yumurtlamanana hadi inşallah güzel haberlerini alalım aminnnnnnnnnnbu ay olacak bence bende ne yapayım canım aynı valla koşuşturmaca

Oyleyse bende baslayayim canim ona. Icerik olarak zengin ben ekstra balik yagi da kullaniyorum ama buna da naslayayim en iyisi. Gebe iken de dr.um bu vitamini kullanayim diye yazmıştı. Multivitamin oldugu icin önermişti. Pcos var mi canim sende

Eğer stres oluyorsan yapma bence ama ben anladım ki test yapınca daha iyi oluyor adet olunca şok olmuyor insan ben öyleyim yani
Açıkçası hiç stresli değilim bu ay niyeyse çok rahatım belkide beklentim yok diye ama yapicam bir tane bakalim
Çıkmazsada üzülmem yani takmam açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…