- 1 Ağustos 2024
- 91
- 27
- 3
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #4.561
Bir fikri olan var mı kızlar?Merhabalar, benim bat 16 aralıktı 2 gün önce ve bugün test yaptım ikisi de negatif bat tarihimden 2 gün önce olmuştu en son ilişki. Ne zaman nasıl test yapmalıyım? İlkini sabah ilk idrarla ikincisini gün ortasında yaptım. Ne zamana kadar bekleyeyim sizce? Bu arada mensim çok düzenlidir. Yılda maksimum 2 kere sapar o da en fazla 2 gün. Bu sefer 4 gün saptı
Ovulasyon döneminizde ilişki yapmadysanız gebe kalmamıssınızdr. Kaç günde bir adet oluyorsunuzBir fikri olan var mı kızlar?
Takvimde olan ovülasyon döneminde 4 gün değerlendirdik. Özel test yapmadım bu ay o dönemden sonra da hemen hemen 3 günde bir olduOvulasyon döneminizde ilişki yapmadysanız gebe kalmamıssınızdr. Kaç günde bir adet oluyorsunuz
30 günde birOvulasyon döneminizde ilişki yapmadysanız gebe kalmamıssınızdr. Kaç günde bir adet oluyorsunuz
Sizin yumurtlama günleriniz 16. Gün ortalama ve önemli gunlerınız 13.la 18 arası döngünün. Yani bu donemlerde ilişki olduysa. Suanda batınız gecmıs gebelik olduysa testte çoktan cıkar merak ettim ay yapsanıza :)Takvimde olan ovülasyon döneminde 4 gün değerlendirdik. Özel test yapmadım bu ay o dönemden sonra da hemen hemen 3 günde bir oldu
Oy maşaAllah canım benim çok sevindimkeseyi de kalp atışını da sağlıkla gör duy inşaAllah
Ben de ne yapayım yoğunluk içine daldım giremedim buraya pek. Girdiysem de bildirim gelmeyince bakamadım bu gruba
Aynen öyle cnm bilmiyorum belki 26 sında yaparım ozman yaparsam eğer 29 Aralık regl günümCanım kendini pozitif ya da negatife hazırlamak için iki üç gün kala yapabilirsin ben 3 gün kala yaptım ya neredeyse negatif çıktı demek doğruymuş test ve bu süreçte kendimi adet gününe çok güzel hazırladım sadece dediğine katılıyorum erken gebelik belirtisi diye bir şey yokk hepimiz yaşadığımız şeyleri hamile çıkarsak o yüzden sanıyoruz çıkmazsak adetten sanıyoruz ama aslında hepsi boş belirtiler ben erken gebelik belirtisi diye bir şey literatürde yok zaten yerleşme kanaması vesaire dışında bazı detaylar var ama onlar da her ay yaşadıklarımızdan farklı Bu yüzden ben de aynı şekilde sadece 2-3 gün kala test yaparım yaşadıklarımı yormam bir daha
İşte 2 gün önce ve bugün yaptım ama negatif umut etmek istemiyorum ama ne düşüneceğimi de şaşırdımSizin yumurtlama günleriniz 16. Gün ortalama ve önemli gunlerınız 13.la 18 arası döngünün. Yani bu donemlerde ilişki olduysa. Suanda batınız gecmıs gebelik olduysa testte çoktan cıkar merak ettim ay yapsanıza :)
Aşkım benim komşum kaldı bu şekilde geç döllenmeyleOvulasyon döneminizde ilişki yapmadysanız gebe kalmamıssınızdr. Kaç günde bir adet oluyorsunuz
Dünden önceki gün değerlendirmiştik . Kaçırdırk mı yoksa ofDün pik olmuş bugün çatlamış değerlendirmediniz mi
Evet katılıyorum canım ne gebeliği gösteriyor ne de yumurtlamayi malesef doktorum da dedi test bunlar bana güven yokBen de sana katılıyorum ovulasyon testleri asla gebeliği göstermez bunları yapıp yapıp maalesef hayal kırıklığı yaşıyor arkadaşlarımız yazın bir arkadaşım kahroldu dedim ki bak pik çıktığına bakma gebeliği göstermez sonra benimle arasını bozdu sırf böyle söylediğim için sonuç olarak hamile çıkmadı ve özür diledi benden yani çok üzücü doktorlar bile söylüyor lh testleri göstermez
Ay inşallah kuzumHahhahaah ay inşallah vardırda yaparım valla
slaslasla kııız bunu yazmıştım ama başkada mı yazmıştın görmedim mi acaba
Aaa kusuruma bakma kuzum yaaaaÖzelden yazmıştım kadın doğuma gözük. Diye naptın nasıl gidiyor senin
Yaaa ne güzelAaa kusuruma bakma kuzum yaaaaiyidir canım ne olsun fena bi yumurtlama yaşıyorum bakalım bu ay ne olacak sen nasılsın
Geç yumurtlamışsınızdır o zaman endişelenmeyin ovulasyon donemı takvime göre olmaz sizin vücudunjza göre olurİşte 2 gün önce ve bugün yaptım ama negatif umut etmek istemiyorum ama ne düşüneceğimi de şaşırdım
Eğer stres oluyorsan yapma bence ama ben anladım ki test yapınca daha iyi oluyor adet olunca şok olmuyor insan ben öyleyim yaniAynen öyle cnm bilmiyorum belki 26 sında yaparım ozman yaparsam eğer 29 Aralık regl günüm
Bugünü kesinlikle değerlendir canım kesinlikleDünden önceki gün değerlendirmiştik . Kaçırdırk mı yoksa of
Oyleyse bende baslayayim canim ona. Icerik olarak zengin ben ekstra balik yagi da kullaniyorum ama buna da naslayayim en iyisi. Gebe iken de dr.um bu vitamini kullanayim diye yazmıştı. Multivitamin oldugu icin önermişti. Pcos var mi canim sendeBana da doktorum önerdi 3 aydan fazladır kullanıyorum gebelik düşünüyorsan bunu kullanman şart dedi ne zamana kadar dedim gebe kalıp bebek 4 aylık olana kadar dedi diğerlerinden farkı ne tam olarak ben anlayamadim canm
Açıkçası hiç stresli değilim bu ay niyeyse çok rahatım belkide beklentim yok diye ama yapicam bir tane bakalimEğer stres oluyorsan yapma bence ama ben anladım ki test yapınca daha iyi oluyor adet olunca şok olmuyor insan ben öyleyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?