- 7 Ekim 2024
- 1.933
- 644
- 38
- 22
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #5.401
Kesinlikle öyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBende yaptığımda hep silik diye cikmiycsk sanmıştım oldu ama yine çok çok koyu da pik olmadı ama yinede pik kabul ettim bakalım rahatlamaya çalış gün aşırı ilişkinede devam et sen testlerede çok güvenmemek lazim
Ya benim de cildim çok yağlı asla sivilcem çıkmazdı ergenlikte bile çıkarmadım korunmayı bıraktım bırakalı sivilce çıkmaya başladı anlamadım bende hormon değişikliğimi oldu diye düşündüm sende yazınca tamam dedim tek değilim ondan sormak istedim canım teşekkürlerBen sürekli şehir değiştiriyorum yazın kendi evimizde kışın başka bir yerdeyiz. Bu yüzden kızımın egzaması da etkileniyor benm gibi. Hava bakımından çok fark var burası çok kuru buna bağlıyor cildimi daha fazla nemlendirmem lazımmış ki gerçekten normalde yağlı olan cildim burada çok kurudu beslenmeme de dikkat ediyorum antibiyotik içerikli Krem verdi geçmezse hormon tahlili yaptıracağımkullandığım krem antibiyotik içerikli olduğu için yorumlar çok iyi ben de bir iyileşme olursa sana da atarım canım farkı ilk gün halini resim çektim sivilcelerin
Muhteşemmmm11.gün 30,89
12.gün 60,14
İyi mi kızlar
Çok şükür böyle devam eder inşallah 2 günde bir veririm artıkMuhteşemmmm
Sevincime ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim tez zaman da sizlere de güzel haber almayı nasip etsin inşallah.
Nasip herşey biz ne dersek diyelim olması gereken, olması gerektiği zamanda olacaktır. Güzel düşünelimTabi orası öyle ama artık kötüsüne hazırladım kendimi
İki tane yaptım negatif kuzuHakkında hayırlısı olsun canım yine de bekle sen bu gün test yapacaktın sen yapmadın mı
Bi sene olacak cnmNasip herşey biz ne dersek diyelim olması gereken, olması gerektiği zamanda olacaktır. Güzel düşünelimne zamandır istiyorsunuz bebek?
Canım erken değil mi? Kaçıncı gün? Beni heyecanlandırıyorsun bakAl bak oyna bakım resimle sende gorecekmisin
Kimin bu bende gördümAl bak oyna bakım resimle sende gorecekmisin
Olsun canım morel bozmak yok önümüzdeki aya nasip olsun inşallahBi sene olacak cnm
Aynen öyle Bu ay ovulasyon testi ile takip edeceğim Ayrıca da birkaç kür var onları yapacağım kuru incirle havuç kürü var onu yapacağımOlsun canım morel bozmak yok önümüzdeki aya nasip olsun inşallah
Bende negatifi görürsem bende incir havuç kürüne başlayacağım. Senin bat ne zaman?Aynen öyle Bu ay ovulasyon testi ile takip edeceğim Ayrıca da birkaç kür var onları yapacağım kuru incirle havuç kürü var onu yapacağım
Dene canım ben inanmıyorum ya bu kürlereAynen öyle Bu ay ovulasyon testi ile takip edeceğim Ayrıca da birkaç kür var onları yapacağım kuru incirle havuç kürü var onu yapacağım
Cnm gayet iyi endişelenme artık testin köyü çıkması için 3 günün geçmesi lazım daha
Benim canım bende isik tuttu kuruyunca böyle oldu ama inanmıyorumKimin bu bende gördüm
Erken tabi cnm istedi yapayim bir dedimCanım erken değil mi? Kaçıncı gün? Beni heyecanlandırıyorsun bak
Canim ovülasyon doneminde biraz daha yüksek cikar. Yumurtlama günlerinde daha da yükselir. Yaptığımız ovülasyon testleri lh hormonunu buluyor ya mesela o yükselince yumurtlama var demek oluyor.Regl döneminde değildim doktor kötü dedi
Bence sen sekreterin soyledigine takilma. Regl doneminde düşük cikar ovülasyon döneminde biraz yükselir. Sen gebe vs degilsin degerin bence eger ovülasyon döneminde isen normal. Veya kötü denecek bir deger degil. Daha yüksek olanlar da var çünkü.Yanındaki sekreter lh değerini söyleyince kötü dedi sağlık ocağında progesteron hormonu icin kan ver dedi reglyken gel değerlerine bakalım sonuca göre klomene başlarız dedi klomen nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?