- 2 Aralık 2024
- 2.635
- 1.252
- 48
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #6.201
Merhaba canım yumurtanın çatladığı günden Emin misinKızlar selam, benim reglime 2 gün var test yaptım negatif.. hamile olsam çoktan belli olur muydu? Yoksa hala şansım var mı.. moralim çok bozuk
Ederim Allah isteyen herkese versinİnşallaj vardır sen de benim için dua et
Var şansın en iyisi regl gecikmesiKızlar selam, benim reglime 2 gün var test yaptım negatif.. hamile olsam çoktan belli olur muydu? Yoksa hala şansım var mı.. moralim çok bozuk
Hayır emin değilim uygulama 13 Aralık gösteriyor. Ancak her gün ovu testi yapamamıştım 12 Aralık gibi koyulaşmıştı ama pozitif kadar değildi sonra yapmadımMerhaba canım yumurtanın çatladığı günden Emin misin
Ben demeedim mi sana çok net diye göremeyenler olmustu hatta. Ay silik çizgi ustası olduk nedeniz101000
Sen regl e kac gun kala test yapmstn cnmBen hala olmadım sabırla ve ağrısız bekliyorum çok şükür inşallah yarın da olmazsam oldu bu iş allahın izniyle çok şükür gecikme durumum olmaz genelde üşütmedikce
Birini 7 gün önce birini 4 gün önce birini de 2 gün önce falandıSen regl e kac gun kala test yapmstn cnm
Kac gun gecikmişti kuzuKızlar beta hcg 5 çıktı var mı sizce ?
3.de pozitifmi çikmişti.Birini 7 gün önce birini 4 gün önce birini de 2 gün önce falandı
3.de pozitifmi çikmişti.
O zaman vardr sen niye kan testi vermedin yarin versene kuzum gunun gecmedimiEvet iki erken gebelik en sonda bir tane normal gebelik testi o da pozitif çıkmıştı.
Ben de aynı durumdayımO zaman vardr sen niye kan testi vermedin yarin versene kuzum gunun gecmedimi
Ben adete 4gun kala yaptim negatifti burdan donermi blmyrm
Çok mutlu oldum senin için , sağlıkla gelsinEvet iki erken gebelik en sonda bir tane normal gebelik testi o da pozitif çıkmıştı.
Rabbim hepimize hayırlı haberler duyursun inşallahBen de aynı durumdayım
Tam emin olayım da kan ile inşallahÇok mutlu oldum senin için , sağlıkla gelsin
Benim adetim 6gun gecti yarin 7.gun gecikme oluyo yarin cikmazsa kanda kesin yoktr artik derim sonucta inşallah hemen cikar yoksa 9doğururmDönmez olur mu abla dönebilir tabi, kaç gün kaldı 4 mü? Az daha bekle de regl günü oldun oldun olmadın hemen kan ver
Doktor bekleyelim dedi ben de tamam dedim. Yarın gidip vericem kan testi. Doktor teste pek güvenip canınızı sıkmayın dediği için inan ben de diken üstünde bekliyorum şuan, ablamda olmayan şey çıkar mı hiç diyor kafam allak bullak ya sabır işte naparsın
Ay hadi sen saglik ocagindmi vercnTam emin olayım da kan ile inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?