- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #6.601
Yok doktordan değil benim ilşkim de biraz zor oluyor korkuyorım muayaneden doktorla alakalı değilKendini psikolojik olarak hazırla canım sıkma kendini utanıp çekineceğin yada korkacağın bişey yok emin ol erkek doktor rahatsız edecekse seni kadın doktordan randevu alıp tekrar bi görün
Vajinismus mu varYok doktordan değil benim ilşkim de biraz zor oluyor korkuyorım muayaneden doktorla alakalı değil
İlk başta esimlemi gtmem gerekiyor Tek gtsem olurmu ondan tekrar tahlil aliyorlarmi.Sistemi tam olarak bilmiyorum ama gidip bi sor istersen. Senin yerinde olsam 5 ay daha beklemezdim ama biraz önce bişeylerden başla ki hem senin bilgin olsun hem de gerek kalırsa doktora sunacağın bilgilerin olsun canım
Vitamin degerlerimede bakin demistim b12 filan cikmis beta hcg cikmadi bi kac saate duser diye dusunuyorum ayrı ayri niye cikiyo anlamadimÇok merak ettim bende hadi inşallah vardır ya haber edin çıkınca
Eşinizin sper testi var mı . Eğer varsa sadece sonucu alıp gitseniz de olurİlk başta esimlemi gtmem gerekiyor Tek gtsem olurmu ondan tekrar tahlil aliyorlarmi.
Bi yarım saate felan çıkar benceVitamin degerlerimede bakin demistim b12 filan cikmis beta hcg cikmadi bi kac saate duser diye dusunuyorum ayrı ayri niye cikiyo anlamadiminşallah iyi haber verebilirim canim
İnşallah yoksa bu gece uyku uyuyamamBi yarım saate felan çıkar bence
İnşallahİnşallah öyledir ya yarında olmazsam akşam kan veririm
Ozel laborotuarda yaptrmişti cikti olarak almadi ama e nabzda varmidr blmyrmEşinizin sper testi var mı . Eğer varsa sadece sonucu alıp gitseniz de olur
Olsun kuzum önemli değil yoğunluktan oluyor öyleBen sana cevap vermedim mi ya verdim sanıyorum yeni farkediyorumtelefonumda kırık bir kaç gündür gelmedi bildirim demekki eşimin telden giriyorum
Çok sağol canım benim iyiki varsın
Sende durumlar nedir nasıl gidiyor hislerin ne yönde
Başlarda evet ama şuan aştımVajinismus mu var
Devlette yaptirdim canim ben. Özelde de yaptırabilirsin. Karar sana kalmis. Ayrica 3 yil sarti da yok. Ben 2 yillik evli iken yaptirdim ilk. Özelde de ekstra maliyet cikariyorlar devlette de para odeniyor da 550 600 tl gibi birseySen devlettemi yaptrdin özelde yaptran varmi cok maliyetli oluyormu ?
Canim saglik ocakları ertesi gün cikariyormus sonuclari bildiğim kadarıyla.Yok olmadim bugun 7.gun gecikme
Sabh saglik ocaginda kan verdim ama hala çikmadi anlamadim surekli e nabiza bakiyrm tik yok merktn ölcem
Benim yaş 41 canım 2 Dr ancak tüp bebekle olur dedi. Ama amh bakılmadı hiç! Sadece yaşından dolayı yumurta rezervin azalmıştır dediler. Hormon testlerim çok normal çıktı halbuki! Sonra devlette başka doktora gittim 4-5 korunmadan deneyin sonra gelin gebe kalabilirsiniz sonuçta kısır değilsiniz çocuklarınız varmış, 50 yasında kadın gördüm dedi bu ümit verdi açıkçası bakalım ne olacak dediğin gibi allah tan ümit kesilmezİnşallah butun belirtiler vardi Ama sanki stresten Vucut belirti uretiyo gbi bugun sdece midem bulandi aksm yemek yerken butun belirtiler yok oldusenin yaş kaç ki canim oyle deme Allahtan umut kesilmez
Günüm geçerse ilk test yapacağım pozitifse kan vermeye giderim. Azönce yine pembe akıntım vardı 2-3 damla. Kafam karıştı belki regl olurum anlamadımGünün geçince kan mı vericeksin direk
İnşallah vardir güzel haberlerini aliriz inşallah canım
Ayyy bu çok güzell bi haberr, aşırı mutlu oldumm inşaallah öyledirEşimin doğum günü 8 eylül eğer bu ay hamile kalırsam doğum 8 Eylül görünüyorbende çok isterim hayırlısı olsun hakkımızda
Hadi hayırlısı olsun inşallahBenimde belirtilerim siddetlendi metalik tat ağzım hep kuru hep açlık hissi ama iki günüm var daha
İdrar testlerine güven kalmadı ya artık en mantıklısı kan vermek yerleşme kanaması olmasınGünüm geçerse ilk test yapacağım pozitifse kan vermeye giderim. Azönce yine pembe akıntım vardı 2-3 damla. Kafam karıştı belki regl olurum anlamadım
Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor genelde sonuçlar canım ben de bugün kan verdim bekliyorum ama henüz yok yarın çıkacak muhtemelenYok olmadim bugun 7.gun gecikme
Sabh saglik ocaginda kan verdim ama hala çikmadi anlamadim surekli e nabiza bakiyrm tik yok merktn ölcem
Senin regl günün her ay değişiyor sanırım en son 7 aralıktı ikimizin çok kısa sürüyor senin arası anlaşılan yumurtlama değerlendirme yaptıysan güzel şeyler olablir evet his beslememek daha mantıklı gerçekten akışına bırakmakOlsun kuzum önemli değil yoğunluktan oluyor öyleyaa düzelir inşaAllah telefonun. Geçmiş olsun canım.
Ne yapayım canım koşturmaca. Bugün regl ağrısı başladı. 31 aralık ya da 1 ocak regl günüm. Çünkü iki gün yoğun akıntım oldu testte olmayınca o iki günden biri yumurtlama :) His beslemek istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?