Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Offff çok mutlu oldum adınızaaa ağlıycamm Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

0.2 çikti

Yaaa çok sevindim canım benim gözün aydın. Sağlıkla al kucağına inşallah. Darısı biz bekleyen herkese

Kızlar reglim başlamadı ve test yaptım, hamileyim ben de :))
Darısı sizin güzel haberlerinizi almak nasip olur umarım
Ne bereketli bir gün maşallah size kızlar. Canım sağlıkla al kucağına inşallah. TerbriklerDilerim tüüüm topik bu güzel haberlerle dolar taşar

Sizin bat ne zaman benim daha 8-9 gün var ama aynı şekilde yumurtlama dönemimden beri ağrım var hatta sol bacağıma vurdu ağrı regl olacakmış gibi bel ağrım var ve yumurtlama dönemimin bittiği gün sadece beyaz kuru çok yoğun akıntım oldu sonra kesildi bidaha akıntı yaşamadım bu ay çok ümitliyim

Tebrik ederim canim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bende 26 kasım da kendiliğinden düşük yaptım yaklaşık 25 gün sürdü lekelenmelerim 5 gündür gelmiyordu Bugün yine peçeteye pembe leke gibi geldi başka gelen giden yok. 22.gün gitmiştim bende normal demişti banada. İyice psikolojim pert oldu.

Kızlar benide bir aydınlatin 1 Aralık regl oldum 7 gun sürdü 20 sinde bir daha oldu pihtisiz yoğun değil 4 gün sürdü bugün ovulasyon testi yaptım pik çıktı gebelik testi yaptım silik çıktı benim aklım çok karıştı sizce nedir bu ara kanama yumurtlama mi

Evet herkeste akıntı olduğu için bende olmaz diye düşünüyorum aynı senin gibi. Batına kaç gün var ? İnşaallah tutunmuştur eylül annesi oluruz birlikte
Ayyy çok isterim, hayatım benim batım regl düzensiz olduğu için kestiremiyorum ama pazar ya da pazartesi test yapmayı düşünüyoruuum. Kasık ağrısı eğer yumurtlamaysa geç yumurtluyorsam diye değerlendiriyorum da. Bebiş varsa içerde şok geçiriyor anlayacağın Dört elle sarıldım Aralık Ocak ayına anlayacağın

Hayatım bat’ı kestiremiyorum benim düzensiz son ilişkimin üzerine gün koyunca 8 Ocağa yolu var ama test için çok beklemeyeceğim regl döngüm oynuyor sürekli umarım hamişizdir el ele bekleyelim

Ahhh kuzumm nasıl sevindimm yumurtlama tahmini ikimizin aynı olmuştu gibi hatırlıyorum seninde 13ü müydü? bende şuan yurtdışındayım ve bu testten aldım yarın sabah yaparım diye düşünüyordum ama senin çok belirgin çıkmış bende yapsam mı çok heyecanlandım senin testini görünce gerçi sadece kasık ağrım oluyor ara ara regl olacakmış gibi. Birde sulu akıntım var, regl oldum sanıyorum sende var mıydı böyle birşey?
Kızlar reglim başlamadı ve test yaptım, hamileyim ben de :))
Darısı sizin güzel haberlerinizi almak nasip olur umarım
Harika haberler yaaa maşallah kızlar sağlıkla ilerlesin

Yapın bence varsa çıkar artık sizinde

Yapın bence varsa çıkar artık sizinde
Kuzucum sende var mı bir gelişme? Benim kasık ağrım var bugün belim ağrıdı 2 saat ayakta kaldım ki normalde ağrımaz. Bir de kasığımda sanki içten çekiliyormuş gibi bir his oluşuyor. Umarım boşa değildir bu ağrılar sızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…