Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Çooookkk çokkk teşekkür ederim. Amin inşallah hepimiz güzel musmutlu haberlerle geliriz

Kızlar adetime 10 gün var ama neredeyse iki haftadır geçmeyen bel ve kasık sancılarım var Bi umut test yaptım erken biliyorum ama öğlen yaptığımda tek çizgiydi akşama doğru böyle olmuş kuruma çizgisi mi acaba

Eklentiler

• 1000047034.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 72
Balım bnce kuruma çizgisi bende de öyle olmuştu bir iki damla su damlar 10 dakika bekle geçerse kuruma çizgisi kuruyunca tekrar çıkuyor

Herkese selamlar Bilgili arkadaşlara bir sorum olucak.. reglime 6 gün kaldı ve adetlerim 28 günde bir çok düzenlidir. Daha önce hiç yaşamadığım birşey yaşadım. Son 2 saattir afedersiniz hafif pembe-kahve gibi bir akıntım oldu. Benim reglime 1 hafta kala hiç böyle lekelenmem olmaz ilk defa oldu. Yumurtlama günlerini de değerlendirdik. 20-21-22 ilişki oldu. Sizce regle 6 gün kala yerleşme kanaması olur mu? Bir de bu lekelenmeye bakılarak sizce ne zaman test yapayım? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

Ayy çok heyecanlandım ben sizin yerinizde olsam hemen yapardım ama bence regle iki üç gün kala yapın hem net sonuç olur inşallah bebiş vardır

Ayy çok heyecanlandım ben sizin yerinizde olsam hemen yapardım ama bence regle iki üç gün kala yapın hem net sonuç olur inşallah bebiş vardır
Sormayın 2 saat önce lavaboda gördüm kalbim küt küt atmaya başladı çünkü daha önce hiç yaşamadım o yüzden beni inanılmaz umutlandırdı Ama 1-2 gün lekelenmeyi takip edeyim diyorum.. inşallah regle dönmez ve çoğalmaz inşallah yerleşmedir

İnşalllahhh ya bende heyecanlandım

Balım ilacı yumurtlamadan sonra içeceksin dedin de bir tane mi iki tane mi içeyim

Evet kuruma ve çok idrar ve malesef çok erken bebek döllenme aşamasını bile tamamlanmıştır henüz adet gününüzü bekleyin bence

Büyük ihtimalle yerleşme gibi olabilir adete 1 gün kala varsa çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…