Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bu ay sanki erken olacak gibi ne olur ne olmaz başladım ovü testini atıyoruö dünün bugün yapmadım daha her gün aynı saatte yapmayı düşündüğümden saat 17yi bekliiyorum

Eklentiler

• IMG_7516.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 26
Benim de 11-14 günlerinde ovülasyonum oluyordu. Fakat bu ay hsg sonrası döngünün 9. Gününde Ovülasyon yaptım pikti. Çok şaşırdık, 9 Ve 10. Günleri değerlendirdim, silikleşti zaten. Yani siz yine de değerlendirin, bazen döngü sapıtabiliyor

Bu ay sanki erken olacak gibi ne olur ne olmaz başladım ovü testini atıyoruö dünün bugün yapmadım daha her gün aynı saatte yapmayı düşündüğümden saat 17yi bekliiyorum
Bazen aydan aya değişebiliyor yumurtlama günü. Bu ay ben de kendi süreme göre erken gördüm. 29 Kasım sabah seninki gibiyken 30 Kasım akşamı pik gördüm. Günde 2 kere de yapabilirsin yükseldikçe bak kendiminkini ekliyorum aşağıya.

Çok teşekküt ederim evet gereksiz strese girdiğimiz için de bu dönemde olabilir diye düşündüm. Yine test yaparım akiam üstü bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…