Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Hemen değiştireyim canım adet sancısı bu kadar erken başlamaz
Hıc farketmez kala da blr bu ay yumurta akım ve sancım hem 3u hem 5ınde oldu oyuzden 4u baz aldım program da vucut ısıtma gore 4u dıyor hayrlısı artk. Maks 19unu baz alıyorum ben de

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-10-14-55-53-365_premom.eh.com.ehpremomapp.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 63
kızlar iki kere özele gittim hastaneye geçen ay hiç ilgilenmediler sadece kan aldı gönderrdi ultrasonla bile bakmadı ağrı ve regl gecikmesi ile gittim şimdi bu cumartesi başka bi doktora gidecem neler talep etmeliyim nelere baktırayım doktorlar bakmıyor cidden en azından önden bir bilgim olsun istiyorum

Hıc farketmez kala da blr bu ay yumurta akım ve sancım hem 3u hem 5ınde oldu oyuzden 4u baz aldım program da vucut ısıtma gore 4u dıyor hayrlısı artk. Maks 19unu baz alıyorum ben de
Tamam canım duruma göre değiştiririz olmadk

1.69 çok iyi. Doktorlar aslında amh tek başına önem vermiyor önemli olan yumurtalıkların durumu ve fsh falan sanırım
Yaşım 32 troid de var eşimde ileri hareketliliği düşük bide 4 5 ayda bir geliyor eve böle olunca tabi zorlaşıyor yumurtam 2 tane göründü FSH lh felan normal kilo sorunum da yok bakalım bu sefer olmazsa eşim bir sonra izine geldiğinde cipli aşılama yapıcaz Allah nasip ederse doktor amh düşük dedi çünkü

Sat 1 Aralık ,Bat 29 Aralık benimde ekler misin ?

Merhaba bu programın adı ne acaba tam adı

Benimde 0.8 çıktı
Kızlar benim amh hc bakılmmadı ovülasyon döneminde gıttım dra kam aldı prolaktin estradiol TSH lh vs hersey duzgundu bana gerek yok adette gelmeme dedı rahm yumurtalık vs de guzel gorunce. Duzenlımde adet olunca hc gerek yok herşey Super dedı. Napsam adett olursam gitsem mi ya

Dmekki hsg sonrası erken oluyor bende tam zmanında test yaptım geç kalmışım bide hsg yi 8. Gün girdim

Banada öyle dedi amh hariç herseye baktı herşey yolunda gayet iyi dedi sağda kaliteli yumurtan var buay dedi 11.gunden 17 güne kadar gün aşırı ilişki dedi 4 ay süre verdi 4 ay içinde gebelik olmazsa gel tekrsr konuşalım dedi birde rahim Arkaya dönük ama o problem degil dedi

Kızlar ben testim negatif demiştim ama gözüm belli belirsiz bi çizgi görür gibi olmuştu. Sonra testi beklettim kuruyunca o çizgi tamamen kayboldu. Bende yanlış görmüşüm dedim testide attım. Şimdi fotoyla oynayınca o gölge var gibi. Umutlanmak için bahane mi arıyorum sizce

Eklentiler

• IMG_0896.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0897.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 58
Bat tarihiniz ne zamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…