- 15 Ekim 2024
- 643
- 345
- 23
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.361
10 dk da sonuç ortaya çıkıyor, hadi biraz beklemekle yarım saat olsun. Daha sonraki durumları dikkate almaya gerek yok bence.Kızlar kargom geldi şimdi testi deneyim dedim bir tane yaptım 10 saniye idrara tuttum çektim düz zemine koydum 17.04 gece yaptım kaç dakika beklemeyelim sonucu baz almam için yaptığımda tek cizgiydi bıraktım bakmadım henüz ilk defa denedigim için soruyorum innovıta ovulasyon testi

dilerim bu topik hepimize şans getirir
 dilerim bu topik hepimize şans getirir

19 aralık reglim ama daha erken çıkarmaz varsada yani heralde pazar felan yaparım bende
 19 aralık reglim ama daha erken çıkarmaz varsada yani heralde pazar felan yaparım bende 

benim de 19 Aralık maksimum. Yani yumurta akım çok fazla üçünde geldi bacak ağrım kasık ağrım oldu ama beşinde de aşırı batma ve rahim içim ağrıdı ve ısıya gore programda beşi gösteriyor O yüzden 5'ini baz aldım. Yani bu geceden itibaren 6 günümüz var
 benim de 19 Aralık maksimum. Yani yumurta akım çok fazla üçünde geldi bacak ağrım kasık ağrım oldu ama beşinde de aşırı batma ve rahim içim ağrıdı ve ısıya gore programda beşi gösteriyor O yüzden 5'ini baz aldım. Yani bu geceden itibaren 6 günümüz var