• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ocak subat tupbebek yaptiracaklar

Tup bebege basladik

• Ankete Katılan
    3
Ne gibi canim .mart ayinda da biz başliycaz bilgim yok tup bebek hakkinda çok fazla

Hayirlisi cnm benden yumurta toplama islemi yapildi pgt yi bekliyorum 1.5 ay oldu basladik subatta yukleme hersey yolunda giderse

Merhaba arkadaşlar ..bende şubat adetimi bekliyorum.adana başkentte Bülent haydardedeoğlu doktorum.tek tüpüm yok dış gebelikle alındı.tek sorunumuz bu.diğer tüple kalamadım.hayırlısı artık.şu an arı sütü bal kullanıyorum.cumartesi soğan kürüne başlicam.siz neler yapıyorsunuz?sevgiler....

Hayirlisi cnm benden yumurta toplama islemi yapildi pgt yi bekliyorum 1.5 ay oldu basladik subatta yukleme hersey yolunda giderse
Merhabalar yumurta toplama işlemi nasıl ağrılı mi bi skinti yasiyormusunuz acaba yanimizda birileri olcak mi

Ben de bu ay sonunda başlayacağım. İlk deneme inşallah ilk ve son olur tabi ilk çocuk için bu temennim :) biraz anlatır mısınız süreci

Ben de bu ay sonunda başlayacağım. İlk deneme inşallah ilk ve son olur tabi ilk çocuk için bu temennim :) biraz anlatır mısınız süreci

Doktorunuz ilk muayene nizi yaptiktan sonra size bir takım iğne ve ilaçlar verecek o gün kan tahlilleri istiyecek.sonra kan tetkiklerinin sonucuna göre iğne ve ilaç dozlarinizi ayarlıyor. 1veya 2 kere kontrole çağırıyor kan tetkiklerinin istiyor ilaçlarını zin dozlarini arttırıyor. Sonra size gün veriyor ve yumurta toplama işlemine çağırıyor.Hafif anestezi veriyorlar yarım saatlik bir işlem zaten bir yarım saat 40 dk dinlendikten sonra size recetenizle taburcu ediyorlar.embriyo lar ve spermle döllenmeye başlanıyor her gün size embriyo lar hakında bilgi veriliyor 3-5 gün içinde size.tekrar gün veriyorlar.transfer için.

Adana Acıbadem hastanesinde yaptırdım ilk denemem olumsuz sonuçlandı.şimdi dondurulmus embriyo lar imla bir daha denedim 12 şubatta transfer işlemi yapıldı suan beklemedeyim☺umarım bu sefer tutar.inş sizinde sonucunu iyi çıkar ve bebislerinize kavusursunuz.

Birincisinde toplam 4.750 tl ödedik hastaneye.muayene,yumurta toplama ve transfer hepsi içinde.ayriyetten ilaç ve iğneler için eczaneye ödedik onlar biraz pahali biliyorsunuzdur belki.rapor çıkmazsa.

Adana Acıbadem hastanesinde yaptırdım ilk denemem olumsuz sonuçlandı.şimdi dondurulmus embriyo lar imla bir daha denedim 12 şubatta transfer işlemi yapıldı suan beklemedeyim☺umarım bu sefer tutar.inş sizinde sonucunu iyi çıkar ve bebislerinize kavusursunuz.
kaçıncı gündü canım? ikinci denemeden önce histeroskopi yapıldı mı?

Slm canım msj Okudum da benim ilk denemede 7 haftalik kalpi atışını duymadık ama keseyi gördük şimdi 2 tüp bebek başladım benimde 5 günlük embriyosu du canım

Hayırlı ugurlu olsun canım inş. Bu sefer sana iyice tutunurlar ve allaH kucağına almayi nasip eder.benim ilk denememde hiç tutmadi negatif çıktı sonuç.bunuda bilmiyorum :-( dün kasıklarimda batmalar oldu korkuyurum.

Benimde ilk denemem kızlar adana başkent e gidiyorum aşılama için başladık fazla yumurtam olmus o yüzden tüp bebeğe geçiş yaptık belkide bu Hayırlı hakkımızda bilemiyorum dün gece catlatma ignesi vuruldum p.tesi toplanacak yumurtalarim ☺ ☺ ☺

Merhaba kızlar benimde 3. Denemem geçen hafta Perşembe 4.hücreli ve 2 hücreli 2 tane 3. Gün emriyosu transfer edildi. Orta seviyeli dediler yarın sonucumu alacağım ve yine olumsuz olacak diye o kadar korkuyorum ki :( akşam hiç yatamadım desem yeri

Benimde ilk denemem kızlar adana başkent e gidiyorum aşılama için başladık fazla yumurtam olmus o yüzden tüp bebeğe geçiş yaptık belkide bu Hayırlı hakkımızda bilemiyorum dün gece catlatma ignesi vuruldum p.tesi toplanacak yumurtalarim ☺ ☺ ☺

Hadi hayırlısı canım umarım iyi olur senin için bende Adana Acıbadem de yaptirdim

Slm canım msj Okudum da benim ilk denemede 7 haftalik kalpi atışını duymadık ama keseyi gördük şimdi 2 tüp bebek başladım benimde 5 günlük embriyosu du canım

Hadi hayirli ugurlu olsun canım ne zaman Sonic belli olacak senin.kaç biyo transfer ettiler

Back
X