Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar yumurta toplama işlemi nasıl ağrılı mi bi skinti yasiyormusunuz acaba yanimizda birileri olcak miHayirlisi cnm benden yumurta toplama islemi yapildi pgt yi bekliyorum 1.5 ay oldu basladik subatta yukleme hersey yolunda giderse
Ben de bu ay sonunda başlayacağım. İlk deneme inşallah ilk ve son olur tabi ilk çocuk için bu temennim :) biraz anlatır mısınız süreci
pgt için ücret ne kadar verdiniz acaba birde nerde yaptrdnzHayirlisi cnm benden yumurta toplama islemi yapildi pgt yi bekliyorum 1.5 ay oldu basladik subatta yukleme hersey yolunda giderse
kaçıncı gündü canım? ikinci denemeden önce histeroskopi yapıldı mı?Adana Acıbadem hastanesinde yaptırdım ilk denemem olumsuz sonuçlandı.şimdi dondurulmus embriyo lar imla bir daha denedim 12 şubatta transfer işlemi yapıldı suan beklemedeyim☺umarım bu sefer tutar.inş sizinde sonucunu iyi çıkar ve bebislerinize kavusursunuz.
kaçıncı gündü canım? ikinci denemeden önce histeroskopi yapıldı mı?[/QUOT
Hayır yapılmadı. 5.gün embriyosuydu
Slm canım msj Okudum da benim ilk denemede 7 haftalik kalpi atışını duymadık ama keseyi gördük şimdi 2 tüp bebek başladım benimde 5 günlük embriyosu du canımHayır yapılmadı.5.gün embriyosuydu
Slm canım msj Okudum da benim ilk denemede 7 haftalik kalpi atışını duymadık ama keseyi gördük şimdi 2 tüp bebek başladım benimde 5 günlük embriyosu du canım
Benimde ilk denemem kızlar adana başkent e gidiyorum aşılama için başladık fazla yumurtam olmus o yüzden tüp bebeğe geçiş yaptık belkide bu Hayırlı hakkımızda bilemiyorum dün gece catlatma ignesi vuruldum p.tesi toplanacak yumurtalarim ☺ ☺ ☺
Slm canım msj Okudum da benim ilk denemede 7 haftalik kalpi atışını duymadık ama keseyi gördük şimdi 2 tüp bebek başladım benimde 5 günlük embriyosu du canım