Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam yawrularrrrrrrr ve yawrularıııı bugün çok yoğunum anca geldim maşşallah bi çene bi çeneee :nazar::nazar::nazar::nazar:

Didoşummm hoşgeldinnnnnn oğluşun ne güzel büyümüş göbüşünü sevsinler senin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hülya ablacımmm çok geçmiş olsunnn rabbim şifa versin ablacım

hoşgeldin fulim ve paşası , nerelerdesin tatlım , bende sandım beni geçip doktora gittin sandım :9::9::9: Aha didoşun gelmesine sevindim beni geçmesine üzüldüm :1::1::1:

hoşgeldinnn bebeğimmmmm merak ettik seni ama tahmin ettikk işinin yoğun olduğunu

hoşgeldin fulim ve paşası , nerelerdesin tatlım , bende sandım beni geçip doktora gittin sandım :9::9::9: Aha didoşun gelmesine sevindim beni geçmesine üzüldüm :1::1::1:

hoşbulduk bebeklerim aylık ödeme günüm çeklerle boğuşuyorum birde bankaların sistemleri çalışmıyo ödediğim çekler düşmüyo falan karışık ve stresliyim azcık yanınıza attım kendimi:9::9::9:

iremiomm seni geçmedim ama seroyu solladım randevumu 31/05/13 saat 11 e ladım yani haftaya cumaaa :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

güçlü olacak tosunpaşam.. Seninki de ağzının tadını biliyor maşallahh. Az daha büyüsün gör bak nasıl tekmeliyo:52:
maşallah ona maşallahhhhhh... benim ki özellikle babasının sevdiği şeyleri yediğimde kıpraşıyo...ben de 2 hafta sonra falan yoğun bi şekilde hissederim herhalde.... inşallah............ en son kontrolde yeni uyanmıştı geriliyodu herhalde kollarını falana açmış,eşim diyo aaa aynı bana benziyo:1::1::1: hadi lennnn dedimmm:9::9::9:

Fitoş tekmeyi merak etmişsin:) İlk başlarda gayet enteresan ve heyecan verici geliyor insana da son aylara doğru illallah diyorsun:)) Hele de ayağını kaburgalarına dayadığı zaman:)) Bence böyleyken tadını çıkarmalı. Benim kızım da çok usluydu ama şimdi kendini aştı. Gerçi artık saatleri belli. Ne zaman tekmeleyeceğini ya da uyandığını az çok biliyorum. Sabah 9 dan sonra 2-3 saat hareketli, akşam üzeri bir de akşam 10 dan yatana kadar. Galiba gececi olacak benimki.
benimki de yemeklerden sonra ve yemek yerken hareketleniyo sanki.. heyecan yapıyo yemek yiycem diye herhalde....anne çabuk ye çabuuukkkk diyo.....:1::1::1:
ama her şekilde güzel bi duygudur yaaa......

valla bende yapmazdım ama cumartesi pek bi hamarattım bugünün yemeğini bile hazırladım o arada bi tatlı tamamdırrr:52::52::52:

oh maşallah ben dün yemek yapmadım bi önceki günden kalan yemeğim vardı onu yedik. bi bol yeşillikli soğuk ayran çorbası yaptım.. o bugün de var tabi... bakalım yanına ne yaparım bilinmez ama bugün yarınki yemeği de yapayım da yarın aşı yaptırırım,belki kolum ağrır yapamam en iyisi bugünden yapayım...

hoşbulduk bebeklerim aylık ödeme günüm çeklerle boğuşuyorum birde bankaların sistemleri çalışmıyo ödediğim çekler düşmüyo falan karışık ve stresliyim azcık yanınıza attım kendimi:9::9::9:

iremiomm seni geçmedim ama seroyu solladım randevumu 31/05/13 saat 11 e ladım yani haftaya cumaaa :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hoşgeldin kuzummmmmmmmm...
dayanamadın gene dimiiiiiiiiiiiii?
beni de geçmişsin....

he he bugün gir çık gir çık yalama oldum burda:9::9::9: işler yoğun azcuk benim. internette sistem de sıkıntılı. hep yazamazsam da okuyom sizi:34:
bişe yapmadım ablacım.. anneler gününden bir kaç gün önce evde teest yaptım negatifti hala adette olmadım yarın doktora gidicem işte ne var sa öyle belli olacak
hoş geldin canım, inşallah Dr.dan hayırlı haberlerle dönersin, bizi de mutlaka haberdar et, öpüyom çok seni :16:
canlarım hepinizi çok özledim ama malesef giremiyorum annem çok rahatsız onunla ilgileniyorum
zaten hep hastanelerdeyiz işe yada eve bile gidemiyorum daha yeni dükkana geldim ama yarın yine hastanedeyiz ve büyük olasılıkla
yatış yapılıcak artık kaç gün sonra gelirim bilmiyorum hepiniz kendinize ama önce minik yeğenlerime çok iyi bakın
sizleri kocaman öpüyorum

didemim hoşgeldin canım
ablacım geçmiş olsun anneciğine, allahım tez zamanda iyiliğini,şifasını versin.

hoş geldin fulimmm. benim de sistemle başım dertte hafta başı olduğundan mı ne. en kilit işim yarın sabaha kaldı.
gel fulim ara ara bak ben de öle yapıyom yoksam kafam kazan gibi olucak.
dün ben de senin hesap en az iki gün yetcek yemeğimi yaptım, yaparken de kulağını çınlattım, fuli de şu saatte yemek yapıyo olabilir diye:34:
sölemesi ayıp benim randevum senden daha önce:33::33::33::33::33:

şu randevu günlerini sıralasak keşke kuzu...en sonda benim herhalde...:63::63:

canlarım hepinizi çok özledim ama malesef giremiyorum annem çok rahatsız onunla ilgileniyorum
zaten hep hastanelerdeyiz işe yada eve bile gidemiyorum daha yeni dükkana geldim ama yarın yine hastanedeyiz ve büyük olasılıkla
yatış yapılıcak artık kaç gün sonra gelirim bilmiyorum hepiniz kendinize ama önce minik yeğenlerime çok iyi bakın
sizleri kocaman öpüyorum

didemim hoşgeldin canım

geçmiş olsun ablacım

hoşgeldin kuzummmmmmmmm...
dayanamadın gene dimiiiiiiiiiiiii?
beni de geçmişsin....

ehehehehe evetttttt dayanamadmmmmm babasıda dayanamayınca fırsat bu fırsat dedim erkene alayım randevuyu :33::33::33:

he he bugün gir çık gir çık yalama oldum burda:9::9::9: işler yoğun azcuk benim. internette sistem de sıkıntılı. hep yazamazsam da okuyom sizi:34:

hoş geldin canım, inşallah Dr.dan hayırlı haberlerle dönersin, bizi de mutlaka haberdar et, öpüyom çok seni :16:

ablacım geçmiş olsun anneciğine, allahım tez zamanda iyiliğini,şifasını versin.

hoş geldin fulimmm. benim de sistemle başım dertte hafta başı olduğundan mı ne. en kilit işim yarın sabaha kaldı.
gel fulim ara ara bak ben de öle yapıyom yoksam kafam kazan gibi olucak.
dün ben de senin hesap en az iki gün yetcek yemeğimi yaptım, yaparken de kulağını çınlattım, fuli de şu saatte yemek yapıyo olabilir diye:34:
sölemesi ayıp benim randevum senden daha önce:33::33::33::33::33:

hoşbulduk ballı lokmammm geliyom arada artık sayfa açık okurum habire kaf yatiştiremesemde :9::9::9: ben dün yemek yapmadım h.sonu bandırmaya gittik geze geze geri geldik haftasonu tembellik yaptık kihkihkihh ama kulağım cınladı hee sendin demek :16::16::16:

şu randevu günlerini sıralasak keşke kuzu...en sonda benim herhalde...:63::63:

yapalım kuzummm al sende öne randevuyu :27::27::27:

maşallah ona maşallahhhhhh... benim ki özellikle babasının sevdiği şeyleri yediğimde kıpraşıyo...ben de 2 hafta sonra falan yoğun bi şekilde hissederim herhalde.... inşallah............ en son kontrolde yeni uyanmıştı geriliyodu herhalde kollarını falana açmış,eşim diyo aaa aynı bana benziyo:1::1::1: hadi lennnn dedimmm:9::9::9:

benimki de yemeklerden sonra ve yemek yerken hareketleniyo sanki.. heyecan yapıyo yemek yiycem diye herhalde....anne çabuk ye çabuuukkkk diyo.....:1::1::1:
ama her şekilde güzel bi duygudur yaaa......

oh maşallah ben dün yemek yapmadım bi önceki günden kalan yemeğim vardı onu yedik. bi bol yeşillikli soğuk ayran çorbası yaptım.. o bugün de var tabi... bakalım yanına ne yaparım bilinmez ama bugün yarınki yemeği de yapayım da yarın aşı yaptırırım,belki kolum ağrır yapamam en iyisi bugünden yapayım...

tatlım daha önce yazmıştın gerçide ben dikkat etmemişim nası yapıyodun şu soğuk ayran çorbasını biz dövmeyle yaparız sende mi öyle yapıyon , bu arada semizotuna taktım geçen yoğurdu az sulandırıp cacığına çevirdim :9::9::9:

kolay gelsin yavrımm işin rast gitsin inşallahhh

eee senin randevun 6 haziran değilmiydi benide geçmişsin

Son düzenleme:
tatlım daha önce yazmıştın gerçide ben dikkat etmemişim nası yapıyodun şu soğuk ayran çorbasını biz dövmeyle yaparız sende mi öyle yapıyon , bu arada semizotuna taktım geçen yoğurdu az sulandırıp cacığına çevirdim :9::9::9:

ben pirinçle yapıyorum kuzum ama buğdayla da yapılıyo bildiğim...

önce yarım su bardağından az fazla pirinci haşlıyorum...biraz da lepe demiştim kırık nohut yani ondan atıyorum,yoksa nohutta konabilir... sonra evde ne kadar yeşillik varsa doğruyorum (maydonoz,dereotu,nane,ıspanak,semizotu,reyhan.... herşey olur ne varsa işte... ben bu hafta 1 er demet nane,dereotu maydonoz koydum mesela..) en çok ta dereotu ve nane yakışır....
sonra doğradıklarımı da haşanamakta olan pirinçlerin içine atıyorum,az biraz yeşillikle tıkırdatıyorm... sonra bi yerde ayran yapıorum,soğuyunca karıştırıyorum.... missssssss gibi oluyo...... yaz geldi ya sık sık yaparım artık...

semiz otu bizim bahçede çıkınca taze taze toplayıp yapcam..

didoş 23/05/13 :16:
iremioo 24/05/13 :16:
ballı lokmam 29/05/13 :16:
küboş 29/05/13 :16:
aynur abla 31/05/13 :16:
bizzzzzzzz 31/05/13 :16:
fatmik 01/06/13 :16:
gülücük 04/06/13 :16:
serappp 06/06/13 :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
nasılsın ablacım izmitim nasıllll kızçen nasıl

İzmitin çokk güzel ama çook sıcak be kuzum:)) Yine de esiyor ılık ılık çok şükür. Bebişim iyidir inşallah. Kıpraşım duruyor bugün. Kotun biraz dar gelmeye başladı. Tam göbek kısmı sıkışıyor, o da özellikle orayı tekmeliyor :))

Senin tosun paşa ne yapıyor, kıpraştı mı hiç hafta sonu.

Çileğim şekerim, baya geçmiş ki günün. HJadi inşallah hayırlı sonuçlar getirirsin bize. Nasıl dayandın da test yapmadan surdun yahu:)))

didoş 23/05/13 :16:
iremioo 26/05/13 :16:
ballı lokmam 29/05/13 :16:
küboş 29/05/13 :16:
aynur abla 31/05/13 :16:
bizzzzzzzz 31/05/13 :16:
fatmik 01/06/13 :16:
gülücük 04/06/13 :16:
serappp 06/06/13 :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Senle aynı gün mü gidiciğiz kuzum bizz:)) Listenin tee ortasındayız be ya:)) Allahtan 12 haziranda ayrıntılım var. Birkaç gün arayla görücem kuzumu:)) Nasılsın bu arada canım benim...

kolay gelsin yavrımm işin rast gitsin inşallahhh

eee senin randevun 6 haziran değilmiydi benide geçmişsin

saol bebekim açılsın su sistemlerde bende yaptığım işin üstünü çizip bitireyim habire takip halindeyim çekleri :37::37:

8 hazirandı kuzummm 31 mayısa aldım kihkihkihhhh :35:

Back
X