Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

peri kızı canım senin ve diğer arkadaşların affına sığınarak bi şey yazıyorum. bunu bi doktordan duymuştum. orgazm olmak hamileliği kolaylaştırıyo. çünkü kadının orgazm olması spermlerin rahme ilerleyişine yardımcı oluyomuş ve hızlandırıyomuş. şaka bi yana azcık istek göz çıkarmazzzz :9::9:

=) Doğru bende bunu netten okuduğum için sormuştum doğruluk payı varmıdır diye. Dün uzun zamandır görüşmediğim bir yakınımla görüştüm (ablam) dedi çalışmalara başladınızmı kimseye anlatmıyorum ama ona dedim 2 aydır tam randumanlı dewam die oda sizler gibi kesinlikle takmıcan kafaya dedi. Hemen kalanlarada takılmamman gerektiğini söyledi kimileri çok rahat yumurtluyomuş kimi yumurta tembelmiş! Oda ilk bilinçsizken çok stres yapmış dedi baktım olmadı salladım , tuttu dio .Dedim form daki kızlar da öle söylüyo laf dinle ablacım dedi kendileri ;)

çabuk geldi fulya sizin patron çabuk sönüyo sanırım bizim ki saatlerce sönmez ayrıca toplantılar da çabası ıyyy azıma hayra açıyım :p

yok yawrum hala parlak bizimkide benlik bi durum yok azcık cici kız gibi oldum yeter o kadar ya zaten bende patlayınca kızılca kıyamet kopuyo gerek yok şimdi can sıkmaya o yüzden :27::27::27::27:

yok yawrum hala parlak bizimkide benlik bi durum yok azcık cici kız gibi oldum yeter o kadar ya zaten bende patlayınca kızılca kıyamet kopuyo gerek yok şimdi can sıkmaya o yüzden :27::27::27::27:

OOOH iyi sende patlayabiliyorsun demek biz de o namümkün sıkar biraz. Bir kişi bağırır 10 kişi dinler ...

oooh iyi sende patlayabiliyorsun demek biz de o namümkün sıkar biraz. Bir kişi bağırır 10 kişi dinler ...

yok yok benimde eşşek saatime denk geliyo bazen bizimki olduk olmadık yere bağırmak huyudur 3 sabrediyorum 5 sabrediyorum takmıyorum eşşek saatime denk gelince alayına isyaaaaaaannnnnnnn sonra bi kaç ay ortalık sütlimannn 4 seneyi devirdimm artık herkes bana patron dio asabiyetimden :27::27::27::27: Ben normalde sizinle olduğum gibi değilim iş yerinde mesela bizim patron daha güldüğümü görmemiştir acayip ciddiyimmm siz olmasanız çatlarım vallaaaa :27::27::27::27::27: normal hayatıda da böyle çok sıcak kanlıyım çabuk kaynaşır sırnasırım sevgi delisi içindeki p.ç büyümemiş biriyim ama üniden mezun olup ilk işime girdiğimde çok sevdiğim bi abladan kaptım bu iş yerindeki despontluğumu :)))

Son düzenleme:
yok yok benimde eşşek saatime denk geliyo bazen bizimki olduk olmadık yere bağırmak huyudur 3 sabrediyorum 5 sabrediyorum takmıyorum eşşek saatime denk gelince alayına isyaaaaaaannnnnnnn sonra bi kaç ay ortalık sütlimannn 4 seneyi devirdimm artık herkes bana patron dio asabiyetimden :27::27::27::27: Ben normalde sizinle olduğum gibi değilim iş yerinde mesela bizim patron daha güldüğümü görmemiştir acayip ciddiyimmm siz olmasanız çatlarım vallaaaa :27::27::27::27::27:

desene senin borun ötüyor oralarda. =) Ben pek sesli değilimdir şirkette ilk zamanlar bekarken yani sesim yükselirdi fakat eşimle yanyana çalıştığım için benim yüzünden birileriyle ters düşmemesi için çoğu zaman sıkarım kendimi malesef.

desene senin borun ötüyor oralarda. =) Ben pek sesli değilimdir şirkette ilk zamanlar bekarken yani sesim yükselirdi fakat eşimle yanyana çalıştığım için benim yüzünden birileriyle ters düşmemesi için çoğu zaman sıkarım kendimi malesef.

evet sen sakin ol erkek milleti kaldıramaz fln ben böyle olmazsam herkes cıvır bizim burda o yüzden ilk günden beri öyle alıştılar :27::27::27:

[video=youtube;MwRmWxwkOdE]http://www.youtube.com/watch?v=MwRmWxwkOdE[/video]
bu günün parçasıda bu olsunnnn sabahtan beri dilimde :24::24::24::24::24::24:

Fulya personel sorumlusu filan mısın ?

yok yawrum ben muhasebe ve finansa bakıyorum ama gel gör patronum herşeyi bana sorar personel sorumlumuz var ama yine bana sorar hatta kapı kolu bozulur onuda bana sorar :9::9::9::9::9: oda sanırım yılların verdiği alışkanlık çünkü ilk geldiğimde personelde bendeydi şimdi 2 senedir personel işlerinden elimi çektim ama gözüm kulağım orda yine

yok yawrum ben muhasebe ve finansa bakıyorum ama gel gör patronum herşeyi bana sorar personel sorumlumuz var ama yine bana sorar hatta kapı kolu bozulur onuda bana sorar :9::9::9::9::9: oda sanırım yılların verdiği alışkanlık çünkü ilk geldiğimde personelde bendeydi şimdi 2 senedir personel işlerinden elimi çektim ama gözüm kulağım orda yine

Sen bayağı oturtmuşsun orada herşeyi eee ciddiyet gerektiyor olmalı ortamda. Nerde çalışıyorsun avcılar damı yine ?

anaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm bende 4. galbi aldım ya laaaaaa :27::27::27::27:

amma çene varmış heeeeee bizdeee tescilleniyo çenelerimiz burda :60::60::60::60::60:

Fulimm kolumu kaldırcak dermanım olmadığı için alıntı yapıp sana cevap yazamadımm şimdi gücümü topladımmm bişiler yazıyımm dedim biraz önce müdür yardımcım geldi git rapor al dedi bende yarın için alıcam bugün artık yarım gün geçti eve gidene kadar akşam olacak

sende cici kız olmuşsun affermmm sanaaa :16::16::16:

Fulimm kolumu kaldırcak dermanım olmadığı için alıntı yapıp sana cevap yazamadımm şimdi gücümü topladımmm bişiler yazıyımm dedim biraz önce müdür yardımcım geldi git rapor al dedi bende yarın için alıcam bugün artık yarım gün geçti eve gidene kadar akşam olacak

sende cici kız olmuşsun affermmm sanaaa :16::16::16:

iyi yapmışsın bitanemm dediğin gibi şurda 4 saat sonra mesain biticek yarına al raporunu ohhh yat dinlennnn

evet cici kızda oldummmmm :16::16::16::16:

Back
X