Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende mecbur kaldım ertelemeye. nasip bakalım. yan etkisiz iğne ilaç olmaz ne biliyim ya kafam çok karışık. enazından ağustos ayına kadar ertelenebilse... sonra oğlum 4 yaşına girecekken bebek doğar... ne biliyim ya kısmet...

Nasılsın meryem ? yazdıklarını okudum da iğne işlerine neden giriyosun gerçi çok bilgi sahibi değilim ama ne bilim o tarz şeler itici gelir bana ! Diğer korunma yöntemlerini dene bence tabi bu arada durumlar nasıl morelin düzeldimi biraz

günaydın hatunlarrrr

fatma iyileştin mi nasılsın şimdi?

benim tatil bitiyor :5: pzt okul açılıyor artık akşamları vakit buldukça girerim benim veletlerden enerjim kalırsa:37:

çok merak ediyorum yaa bu ay çift çizgi olcak mı alışveriş merkezinde kapıdan girerken x raydan geçmiyom aylardr ne olur noolmazzz dimi

eeee sizde nevar ne yo:31:k

Nasılsın meryem ? yazdıklarını okudum da iğne işlerine neden giriyosun gerçi çok bilgi sahibi değilim ama ne bilim o tarz şeler itici gelir bana ! Diğer korunma yöntemlerini dene bence tabi bu arada durumlar nasıl morelin düzeldimi biraz

merhaba deniz iyi olmaya çalışıyorum canım. işte bu durumlarda insan eşini,ailesini herkesi daha iyi tanıyor. çocuk cesaretim kırıldı. enazından ertelemek istedim. aslında ne kadar doğru bilmiyorum. ağustosa kadar ne olacak bilmiyorum inş. herşey yolunda gider. eve yerleştiğimde beni yalnız bırakmazlar burnumdan ağzımdan daha çok gelir. o yüzden de hamile olursam yavrucuğu da strese sokmuş olurum düzenimi oturtana kadar sabretsem diyorum... kafam çok karışık deniz ağlamak istiyorum ya çok değişik duygular içindeyim kendimi ifade edecek cümle bulamıyorum sanki

günaydın hatunlarrrr

benim tatil bitiyor :5: pzt okul açılıyor artık akşamları vakit buldukça girerim benim veletlerden enerjim kalırsa:37:

çok merak ediyorum yaa bu ay çift çizgi olcak mı alışveriş merkezinde kapıdan girerken x raydan geçmiyom aylardr ne olur noolmazzz dimi

allah gönlünüze göre versin inş. yavrucuğunuzu kucağınıza alırsınız...

günaydın hatunlarrrr

Slm deniz ben bende yeni yeni tanımaya çalışıyorum topikdekileri bu arada x-raydan geçmiyorum demişsin çalışma aşamasında bi sakıncası olurmu korkuttun beni şimdi :18::18::18:

:21::21: KArıştırıyorum ama çözücem yavaş yavaş didem hamile 29 yaşında meryem 3 yıllık evli oğlu var enes fulya bana komşu sayılır benim gibi çalışmalarda bide gülcan var dı kübra dan aynur dan bahsediliyor ama çözemedim daha:1::1: nasıl iyiyim dimi hmm sende topik başkanı bu kadar şimdilik

Ben 29 yaşında değilim :1::1: o fatma yani zizag :))) ama yine de tanımaya başlamışsın tebrikler:46::46:

günaydın hatunlarrrr

günaydın canım ilaçlar biraz ayakta tutuyor işte fena değilimm

yaş 25 cnm :d yakında çetele tutup liste yaparmışsın:1::1::1:

:1::1: vala bayağı karışık ama ufaktan şimşekler çakıyo kafamda şimdi anladığım kadarıyla fatma çok hasta çok geçmiş olsun Allah şifalar versin ya gerçekten çok garip hiç görüp tanımadığın insanlarla 40 yıllık kanka muhabbetleri değişik bir yandan da hoş bazen insan en yakınına bile olduğu gibi herşeyi anlatamıyabiliyor malesef. ne güzel gencecik hatunlar. kimi anne adayı kimi aday adayı benim gibi:37::37: bakalım nasip kısmet çat çat yumurtlayan hatunlara hayranım valla:53::53: Allah'ım bilir belkide yeni evini bekliyordur minik bebişim :emir_bebek::emir_bebek::48:

evet kartladık bizz bebeğimmm :35::35::35::35::35::35: yaşım büyük ama ben taze gelinimm

şaka şaka didoşa takılmak için dedim

Büyük değiliizzzz bizzzzz :20::20: ne zaman evlendin Allah ayırmasın inş. sende bende bebişlerimize kavuşalım ben evlenmeden önceden beri hep anne olma hayalleri kurardım neden dir bilmiyorum rabbim öle yaratmış sanki hep bebek isimleri bulurdum çocuklarıma şartlar böyle oldu ilk zamanlar ev almak şimdi evi dizmek filan derken neredeyse 2 yıl oldu şimdi borcumuz var ama artık zamanı geldi die giriştik çalışmalara tam olarak 3 aydır tık yok 4 de olabilir yarım ayı sayarsak bakalım bizim istememizle olmuyor eşimle dualar ettik falan nasip özellikle bu ayki adetim beni çıldırtmıştı:14::14::14:

Büyük değiliizzzz bizzzzz :20::20: ne zaman evlendin Allah ayırmasın inş. sende bende bebişlerimize kavuşalım ben evlenmeden önceden beri hep anne olma hayalleri kurardım neden dir bilmiyorum rabbim öle yaratmış sanki hep bebek isimleri bulurdum çocuklarıma şartlar böyle oldu ilk zamanlar ev almak şimdi evi dizmek filan derken neredeyse 2 yıl oldu şimdi borcumuz var ama artık zamanı geldi die giriştik çalışmalara tam olarak 3 aydır tık yok 4 de olabilir yarım ayı sayarsak bakalım bizim istememizle olmuyor eşimle dualar ettik falan nasip özellikle bu ayki adetim beni çıldırtmıştı:14::14::14:

evt kuzum daha gençliğimiz baharındayız 7 aylık evliyiz 3 ay korunduk 3 ay korunmadık geçen ay hamile kaldım ama kimyasaldı gitti minik kurba bu ay koruncaz bakalım kısmettt

Kimyasal ne demek fatma ?:26::26:

adet kanaması gibi atıyo döllenmiş ama büyüyememiş yumurta sağlıklı olmuyo genelde benim betahcg değerim gerektiği gibi yükselmedi dış gebelik olabilir demişti doktor 2 gün sonra değerim düştü ve kanamam başladı
bi çok kadın bunu adet kanaması gibi sanarmış farketmezmiş
10 gün geçmişti adetimden 5 haftalıktı yani

Back
X