- Konu Sahibi antidepresif
- #12.041
iyi gecelerr kızlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyo bi tanemm.. ama bizimkilerin torun ile ilgili çok takıntıları var daha önce de yazmıştım bazen takıntıları ağızlarının çerçevesini bile bozuyo.
eşim şimdide sölüyo hayırlısı allahtan diye. ve kalp atışlarını duymadan kimseye sölemicez anne o yüzden sorup durma diyo ama nafile. anneye söylenmez mi diye daha çok sıkıştırıyomuş
valla seninki süper. benim kaygana olsa yakın gözlüğünü takar saksı gibi konardı yanıma![]()
![]()
![]()
iyi gecelerr kızlar :)
kesinlikle doğru sölüyosun fatmacım. işte ayda 1-2 gün böle moralim düşüyo. eşime de çok üzüldüm sonra, zaten yazık ne dese bilemedi. en son her çareyi deneriz olmazsa olmaz şart mı illa bebek doğurmak dedi. kızdı da tabi...
neyse geçti şimdi moralim çok iyi. o tadı karışık karışımı bile yerken bi dilim baklava yemiş gibi oluyom valla![]()
o kadar cesaret edemedi ama daha yakınımda olsa okumaya çalışırdı bazen facebooka bakıp duruyo
siz öyle dediğiniz diye meraklanıyor var mı acaba varmı diyee
benim kaynananın bi torunu yolda ya bana bişi demez zaten daha yeni evliyiz diye ses çıkarmıyor
ahh nefsimiz ahh bize o yaptırıyor bunları sakin kalabilsek nasıl güzel olacak
önce sağlıklı olalım hem akıl hemde beden olarak 3 gündür hastayım ya gözüm kocayıda görmüyo bebeğide![]()
maalesef ben kartladım canım 3.5 yıllık gelinim.
bi de biz allah nasip ederse ilk torunu yapıcaz. görümcem daha üniversite öğrencisi...
sen bayağı ağır geçirdin gribi fatmacım. beslenmene dikkat et. düşüğünden sonra vücut direncin düşmüş olabilir .
fatmacım ben çıkıyorum netten tatlım.
sana ve tüm kızlara iyi gecelerrr.. tatlı mis kokulu uykular rüyalar olsun inşallah..
![]()
günaydın kızlarrr napıyosunuzzz ben hala kötüyümmmm
günaydın yawrummm havada bozdu dinlenmeden de geçmez hastalık h.sonu yat dinlen iyice
kızlar günaydınnn nasılsınız? Fatmacımm kocana söyle iiyi baksın sanaa toparlan bir an öncee..
Günaydın kızlarrr iyi ki bu topiği buldum trendyol markafoni den kurtuldum ya sıkıntıdan alışverişee sonra koca da bana sarıyoduFatma tekrardan geçmiş olsun tavsiyem limon yemen
kırgınlığa soğuk algınlığına iyi geliyor
![]()
kızlar günaydınnn nasılsınız? Fatmacımm kocana söyle iiyi baksın sanaa toparlan bir an öncee..
Günaydın kızlarrr iyi ki bu topiği buldum trendyol markafoni den kurtuldum ya sıkıntıdan alışverişee sonra koca da bana sarıyoduFatma tekrardan geçmiş olsun tavsiyem limon yemen
kırgınlığa soğuk algınlığına iyi geliyor
![]()
evt yatmam lazım kuzumm ama imkansız gibi gözüküyor dün gece bile yatamadım evin içini bir görsen
günaydın didoşummmmm nasılsın bebekimmmm
günaydın denizcimmm bak topiğin cebine de faydası olmuş
evet bebeğim ama hastasın gözün görmiycek bazışeyleri devircen totonuuu oohhh miiissssss![]()
günaydın didoşummmmm nasılsın bebekimmmm
günaydın denizcimmm bak topiğin cebine de faydası olmuş
evet bebeğim ama hastasın gözün görmiycek bazışeyleri devircen totonuuu oohhh miiissssss![]()
ya kızzlar ben neredeyse 2 senedir kış sezonları böyleyim işte evde hep birileri kafana göre takılamıyosun 3-4 ayda olsa insanı sinir hastası ediyoooo![]()
ya kızzlar ben neredeyse 2 senedir kış sezonları böyleyim işte evde hep birileri kafana göre takılamıyosun 3-4 ayda olsa insanı sinir hastası ediyoooo![]()