- Konu Sahibi antidepresif
- #6.441
yazmayı unutmusum cok fazla gaz sancısı cekmiştim kızlar biliyorsnz hala da öyleyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr banada dua edin çarşamba tahlil yaptırıcam ilk aşılamamı yaptırdım belirtilerime göre hamile olabilirim ama umutlanmak istemiyorum:18:
Allahım hala şoktayım![]()
canım adetmden 1 hafta öncesinde bel agrım basladı hatta gece bile rahat yatamıyrdum..sonrasında o agrıya bacak agrısı eklendi ama hanı romatizma agrısı gibi sizlaya sızlaya agırdı cok şükür su an gecti gibi..ayrıca akıntım hep oldu şimdide var mesela..adet güğnüme yakın artık uykuya eğilimim arttı ayakta uyur vaziyetteyimadet günümde sankı regl olckmısım gibi kasık agrım oldu ama şükürki gelen giden olmadı tabi birde iştah artısı var
umarım hepiniz bu ay mutlu haberi alırsnz yaa
![]()
antiiiiii kuzummmmmm yaşasınnn hemen kan testine git ne olur![]()
antiiiiii kuzummmmmm yaşasınnn hemen kan testine git ne olur![]()
ayyy canım ya öyle duygulandım ki çok güzel darısı hepimizin başınaaaaa![]()
yarın gidicm canım![]()
Hadi zizag sırada sen varsın.... oynat bizi çektir halayları...
amiiiiiiiiiiinn![]()
bu akşam bi test alıcam sanmıyorum çıkmaz ama bi denicem şansımı çarşambada kan testine gidicem inş hep beraber halay çekeriz burada
amiiiiiiiiiiinn![]()
llleeeeeeeeeeeeeeennnn ağlayıp ağlayıp durmayın bütün haftasonu gözümden yaş eksik olmadı antii sen otur diğer gacılar haydeyin halayaaa :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
demiştim anti ve senden ümitliyim diye... anti tamadır sıra sende :)
senin de mutluluk haberini alcaz inşallaaaah canım benim....
tuttum kolunda haydeeee :118::118::118::118::118::118::118::118::118:
demiştim anti ve senden ümitliyim diye... anti tamadır sıra sende :)
senin de mutluluk haberini alcaz inşallaaaah canım benim....