- Konu Sahibi antidepresif
- #6.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
41 kere maşallah canımmm
bir sen bide sudemerve hep dıodunuz sende var diye hakıkatende varmıs kız korkulur sizden![]()
Antim tebrikler canım. Maşallah sübhanallah...O kadar emindim ki, çıkmazsa şok olurdum. Çok sevindim, darısı diğerlerinin başına inşallah. İnşallah hayırlısıyla herkes sevinir yaa.
Ayy, çok mutlu oldum ya,
bir sen bide sudemerve hep dıodunuz sende var diye hakıkatende varmıs kız korkulur sizden![]()
gamyoncu cnm sıra sizde beklıyorum güzel haberlerinizi![]()
canım bir kez çok yakın bir arkadaşımı rüyamda gördüm hamişti... aradım var mı birşey diye... Yok dedi ama meğer kendisinin bile haberi yokmuş o zaman,, cidden hamişmiş...
bir kere de başka bi arkadaşım aradı beni,, yanımda eşim vardı bak şimdi hamiş haberi verecek dedim (ki hiç bilmiyodum istediklerini çalıştıklarını filan) eşi hamileymiş onu söylemek için aramış...
var yani böyle bir kaç vukuatım![]()
canım bir kez çok yakın bir arkadaşımı rüyamda gördüm hamişti... Aradım var mı birşey diye... Yok dedi ama meğer kendisinin bile haberi yokmuş o zaman,, cidden hamişmiş...
Bir kere de başka bi arkadaşım aradı beni,, yanımda eşim vardı bak şimdi hamiş haberi verecek dedim (ki hiç bilmiyodum istediklerini çalıştıklarını filan) eşi hamileymiş onu söylemek için aramış...
Var yani böyle bir kaç vukuatım![]()
bizim avratların 6. Hisssi çok kuvvetli maşşallahhhhhhhKızlar bir yere ayrılmayın heee bizlerde malum oluruz belkiii
Anticiğimmmmmm sen yormuyorun dimi kendini yiğenime iyi bak heee totosunu yediğimmmmmmm yaaaaaa![]()
BİZİM AVRATLARIN 6. HİSSSİ ÇOK KUVVETLİ MAŞŞALLAHHHHHHHKIZLAR BİR YERE AYRILMAYIN HEEE BİZLERDE MALUM OLURUZ BELKİİİ
ANTİCİĞİMMMMMM SEN YORMUYORUN DİMİ KENDİNİ YİĞENİME İYİ BAK HEEE TOTOSUNU YEDİĞİMMMMMMM YAAAAAA![]()
fulyaya ek olarak bizi bırakmıyosun dimi anticimmmm
yok tatlım ya tükkanı kapatmıyorum doğurana kadar burdayıım![]()
yok tatlım ya tükkanı kapatmıyorum doğurana kadar burdayıım![]()