Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

etmem miii bitanem :16::16::16:

sağol bebişim
anticim bir şey sorucam sana çok özel olmazsa
hangi günler ilişkiye girdin
yaptığınız özel birşey var mı (ayaklarını havada tutmak, eşinin kahve içmesi gibi)
ilişkiyi ne zaman btirdin cevaplarsan sevinirim tatlımmm

Zizag doğru diyorsun tatlım. Lanvin, gel biz bi site açalım, giriş az buçuk ücretli olsun. Adı: Hamile miyim.com. :60: İlişkiden iki saat sonra sonuç veren tek gebelik sitesi. Uzman yorumcularımız ve kaliteli hizmet anlayışımızla 7/24 yanınızdayız. Hamile miyim.com. Ailenizin sitesi. :27::27::60:

sağol bebişim
anticim bir şey sorucam sana çok özel olmazsa
hangi günler ilişkiye girdin
yaptığınız özel birşey var mı (ayaklarını havada tutmak, eşinin kahve içmesi gibi)
ilişkiyi ne zaman btirdin cevaplarsan sevinirim tatlımmm

canım benım kociş keçiboynuzu yedi bu ay:27::27:yumutlama dönemini kacrmadık çok şükür ilişki de gün asırı oldu diyebilirim adetime 1 hafta kala bıraktm artık calısma olayıını:26::26:belimin altına yastk biile koymadım inan:17::17:

bu akşam bi test patlatcam belki sevo gibi silik bi çizgi görürüm erkenden:27::27::27:
İnşallah güzel bi sonuç alırsın canım. Belirtilerin gebelik yönünde. Ayrıca adet olduğunuz zaman bu ay da olmadı diye emin konuşmayın. Bunca belirti belki de hamileliktir ama bütün hamileliklerin %50 si adetle düşermiş. İnşallah hayırlı ve tez vakitlerde tutunur bebeğin canım.

Sen az önce şeker için doktora gitmemiş miydin? Karıştırdım yoksa.

Diar da bugün doktora gidecekti. Sivilce gibi birşey çıkmış galiba. Genital bölge siğilleri çok tehlikeli olabiliyormuş, inşallah gitmiştir doktora..

Son düzenleme:
Kızlar selamlar bende tırt cıktım 0,3 bthcg :D vatana millete hayırlı olsun geçmişi okumadm anticim sen yaptın mı fatmacım ya sen :26::26:

zizag doğru diyorsun tatlım. Lanvin, gel biz bi site açalım, giriş az buçuk ücretli olsun. Adı: Hamile miyim.com. :60: Ilişkiden iki saat sonra sonuç veren tek gebelik sitesi. Uzman yorumcularımız ve kaliteli hizmet anlayışımızla 7/24 yanınızdayız. Hamile miyim.com. Ailenizin sitesi. :27::27::60:

kız sen memurmuydun harcanıyosun yani bence sende ticari zeka var maşallah iki dakkada kurdun şirketi bende kapıda gelenlere numara veririm :52::52::52:

bu akşam bi test patlatcam belki sevo gibi silik bi çizgi görürüm erkenden:27::27::27:

inşallah olur canımm
Zizag doğru diyorsun tatlım. Lanvin, gel biz bi site açalım, giriş az buçuk ücretli olsun. Adı: Hamile miyim.com. :60: İlişkiden iki saat sonra sonuç veren tek gebelik sitesi. Uzman yorumcularımız ve kaliteli hizmet anlayışımızla 7/24 yanınızdayız. Hamile miyim.com. Ailenizin sitesi. :27::27::60:

ahahahahahahahaha bize torpil geçersin dimi sudecim ne de olsa topikdaşızzz:52::52::52:

aman canım benim yaaa benimkisi sadece his... Allah'tan başka kimse bilemez...
Hepimiz hassas dönemdeyiz şimdi öyle bir umut ışığı tutunuyoruz... Sen bakma bana aldırış etme atıyorum tutuyor say...

tabiki kuzucuğum bende şaka yapıyorum zaten allah hayırlı zamanı bilir hepimiz için
böyle böyle zaman geçiriyoruz birbirimize moral vererek

Back
X