Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Zizag doğru diyorsun tatlım. Lanvin, gel biz bi site açalım, giriş az buçuk ücretli olsun. Adı: Hamile miyim.com. :60: İlişkiden iki saat sonra sonuç veren tek gebelik sitesi. Uzman yorumcularımız ve kaliteli hizmet anlayışımızla 7/24 yanınızdayız. Hamile miyim.com. Ailenizin sitesi. :27::27::60:

site fikrini tuttum bak bizim gibi bir sürü insan var bayağı para kazanırız....
Sevo da falcımız olur... hamişler duacılar olur.... Bak bu iş karlı iş iyi endüstri ...
dur ben bi fizibilite yapıyım bu kouyla ilgili....
modern umut taciri oluruz :47::47::47::47:

anticigimmmm hayırlı olsun bebegim Allahım sağlıkla kucagına alnmayı nasip etsin insallahhhh :49::nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
canım benım kociş keçiboynuzu yedi bu ay:27::27:yumutlama dönemini kacrmadık çok şükür ilişki de gün asırı oldu diyebilirim adetime 1 hafta kala bıraktm artık calısma olayıını:26::26:belimin altına yastk biile koymadım inan:17::17:

çok sağol canım açıkladiğin için:51::51::51:

inşallah güzel bi sonuç alırsın canım. Belirtilerin gebelik yönünde. Ayrıca adet olduğunuz zaman bu ay da olmadı diye emin konuşmayın. Bunca belirti belki de hamileliktir ama bütün hamileliklerin %50 si adetle düşermiş. Inşallah hayırlı ve tez vakitlerde tutunur bebeğin canım.

Sen az önce şeker için doktora gitmemiş miydin? Karıştırdım yoksa.

Diar da bugün doktora gidecekti. Sivilce gibi birşey çıkmış galiba. Genital bölge siğilleri çok tehlikeli olabiliyormuş, inşallah gitmiştir doktora..

gittim tatlım doktor tekrar kan tahlili verdi bakalım ne olacak

inş canım dediğin doğru bi çoğu tutunamadan gidiyor maaleseff

canım bir kez çok yakın bir arkadaşımı rüyamda gördüm hamişti... aradım var mı birşey diye... Yok dedi ama meğer kendisinin bile haberi yokmuş o zaman,, cidden hamişmiş...
bir kere de başka bi arkadaşım aradı beni,, yanımda eşim vardı bak şimdi hamiş haberi verecek dedim (ki hiç bilmiyodum istediklerini çalıştıklarını filan) eşi hamileymiş onu söylemek için aramış...
var yani böyle bir kaç vukuatım :ssz:

ayyy bi de bizim için tahminde bulunsana :))) malum bat günüm bugün :D

bu akşam bi test patlatcam belki sevo gibi silik bi çizgi görürüm erkenden:27::27::27:

hadi bakalım bizden önce sen bi haber verirsin zizagcım :)

site fikrini tuttum bak bizim gibi bir sürü insan var bayağı para kazanırız....
Sevo da falcımız olur... hamişler duacılar olur.... Bak bu iş karlı iş iyi endüstri ...
dur ben bi fizibilite yapıyım bu kouyla ilgili....
modern umut taciri oluruz :47::47::47::47:

Ya umut taciri demesek :17: Şimdiden anlaşalım canım, ben sürtünme yoluyla ilişkiye girdim acaba hamile miyim tarzı soruları cevaplamam çok sinirleniyorum çünkü:)))

Kızlar ben yine bişey sorucam kafama takıldı ben düşükten önce 30 gunde 1 hastalanırdım ama düşükten sonra d.kontrol hapları ile 28 gunde 1 olmaya başladım hapı bıraktıktan sonraki ayda 28 gunde 1 hasta oldum acaba ben eski düzenime dönmüş olabilirmiyim??? :44::44::44::44::44:eğer döndüysem benim bat 6 ocak oluyo :44::44::44::44::44:

Gerçi en güzel cevap beklemek ama sorim dedim işte :44::44::44:

canım adetmden 1 hafta öncesinde bel agrım basladı hatta gece bile rahat yatamıyrdum..sonrasında o agrıya bacak agrısı eklendi ama hanı romatizma agrısı gibi sizlaya sızlaya agırdı cok şükür su an gecti gibi..ayrıca akıntım hep oldu şimdide var mesela..adet güğnüme yakın artık uykuya eğilimim arttı ayakta uyur vaziyetteyim:1::1:adet günümde sankı regl olckmısım gibi kasık agrım oldu ama şükürki gelen giden olmadı tabi birde iştah artısı var :27::27::27:umarım hepiniz bu ay mutlu haberi alırsnz yaa:16::16:

teşekkür ederim bi tanem.
şimdi bende bel ağrısı var ama her adetten önce oluyo zaten :53:
karın kasık ağrım var :34:
bacak ağrım yok :50:
iştah hep açık :9:
akıntın nasıl canım sorması ayıp. benim şu an koyu kıvamlı sarı akıntım var :44:

Kızlar ben yine bişey sorucam kafama takıldı ben düşükten önce 30 gunde 1 hastalanırdım ama düşükten sonra d.kontrol hapları ile 28 gunde 1 olmaya başladım hapı bıraktıktan sonraki ayda 28 gunde 1 hasta oldum acaba ben eski düzenime dönmüş olabilirmiyim??? :44::44::44::44::44:eğer döndüysem benim bat 6 ocak oluyo :44::44::44::44::44:

Gerçi en güzel cevap beklemek ama sorim dedim işte :44::44::44:

Bence 6 ocağı baz al canım.

Ya umut taciri demesek :17: Şimdiden anlaşalım canım, ben sürtünme yoluyla ilişkiye girdim acaba hamile miyim tarzı soruları cevaplamam çok sinirleniyorum çünkü:)))

ay onları ben cevaplarım kızzz canıma minnet... çok eğleniyorum onlarla ben :)
hele iççamaşırı olduğu halde sürtünüp hamile olduğunu düşünenler favorim:27:

ya sudemerve sen sigara içiyo muydun?????
negatif etkiliyo dio korkuyom çok... bi içimi rahatlatsana bu konuda iki çocuk annesi olarak :1:

Back
X