- Konu Sahibi antidepresif
- #6.541
valla bende tabanvay gözüküyor![]()
ayyy valla öleee
bi de bir imirli olarak alışkın deilim kara buza. Totoşumun üzerine düşüp duruyom ördek gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy valla öleee
bi de bir imirli olarak alışkın deilim kara buza. Totoşumun üzerine düşüp duruyom ördek gibi![]()
bizim burası günlük güneşlikkk buyrun gelinn :)))
oralar nereler kızzzz
hımm, şimdi daha çok eminim kararımdan. Trabzona gidip geleyim başlayacağım. Hamile kalamıyorum bari zayıflayayım. Ama bir zayıflarsam var ya, hamilelik falan hiç niyetlenmem bile:)))
manisaa canımmm gell :)
ayy genç kızlığım geldi aklıma. Okuldan eve giderken köyün delikanlıları yol kenarında oturur gelen geçen liseliyi keserdi. O kadar korkardım ki, bakışlarından hamile kalınır mı diye. Bak yemin ediyorum, öyle düşünürdüm. Kesinlikle nasıl hamile kalınır bilmiyordum evlenene kadar. 7 yıl da nişanlıydık eşimle:))
kurum bizi yarım saat erken bırakıyor 4 te çıkıcaz trafik olmasın diye
zayıfla bak kendini nasıl iyi hissedeceksin zaten pkoların bile yola gelir birazcık
manisaa canımmm gell :)
kurum bizi yarım saat erken bırakıyor 4 te çıkıcaz trafik olmasın diye
iyiyimiş canım. :)) bizim kurumda 7/24 serberst giriş çıkışlar
şaka bi yana olumsuz hava şartlarında sorunsuz bir şekilde evinize gidersiniz inşalah kızlar.
canım, ben evlendim 48 kiloydum pko vrdı. 55 kiloyla doğum yaptım pko vardı. 60 kiloyla ikini kızıma hamile kaldım 72 kilo ile doğurdum yine pko vardı. şimdi 90ları gördüm ne yazık ki(( adet olamıyorum ama hormonların iyi çıkıyor nasıl oluyor anlamıyorum. Inşallah dediğin gibi olur canım.
Bu arada benim adet öncesi bel ağrım hafiften başladı. Oturup kalkarken hahimde ve kasıklarda ağrı var. Galiba ilaçlar ve iğneleri organlarımı mahvetti( 13 ünde olmam lazım ama erken olacağım sanırım...olsa da kurtulsam bari. Nasılsa çalışma olmadı.
oyyy baya zayıfmışsın ben ben 66ile gelin oldum şimdide 71 kiloyum 6 ayda aldım hemen kiloları boğazım iyi maşallah
ya şimdi senin söylediğinin üstüne denk geldi bi arkadasım var onunla konuşuyodum adetim gecince yaptırdım ilk gün negatif çıktı dr gittim yok dedi 1 haftayı geçince yaptırdım pozitifti sen yinede dikat et dedi kızı var şimdi ilkokula gidiyo puuuffffff ne yapıcam bilemiyorum
ooohhh ne güzellll
yaaa bizim medebur patron bişi demedi demezde ödü kopar yarım saat erken salıcak die kimbilir kaçta gidebilicem eve![]()
oyyy baya zayıfmışsın ben ben 66ile gelin oldum şimdide 71 kiloyum 6 ayda aldım hemen kiloları boğazım iyi maşallah
kızz evlenince kilo alınıyo gerçekten hele bi de evdeysen... Bende 53-54 le gelin oldm 58 e çıktım. 10 günde1 kilo vermişim şimdi 57 yim.
Bu adetin başından beri emindim Allah'ın izniyle:) Farkındaysan kimseye kolay kolay sen hamilesin demem, ümitlendirmek istemem ama sana söyledim:)
ben günde tek öğün yerim: Akşam yemeği. Ama ona yemek denmez, kıtlıktan çıkmış bir insanı lokantaya bıraktığını düşün öyle. Eve gider gitmez en az dört çeşit yemek yaparım. Millet de sanar ki hamarat kadın, oysa ben sadece açım aç:)) kahvaltı yapabilseydim keşke. Kızlara hazırlıyorum ben yemiyorum. öğle yemeği de kraker bisküvi ya da meyve atıştırma. Ben dışarda yiyemiyorum. Et yemediğim için, bir de biraz pimpirikli olduğum için![]()
biraz geciktim ev temizliğiyle uğraştım azcık :)) canım dediğim gibi olabiliyo bu durumlar sen morallini bozma hiç ummadığın bi anda müjdeli bir haber alabilirsin canım allah gönlüne göre versin inş :))
aman 2 saat erken bıraksa ne olur yaniiii
Ben günde tek öğün yerim: akşam yemeği. Ama ona yemek denmez, kıtlıktan çıkmış bir insanı lokantaya bıraktığını düşün öyle. Eve gider gitmez en az dört çeşit yemek yaparım. Millet de sanar ki hamarat kadın, oysa ben sadece AÇIM AÇ:)) Kahvaltı yapabilseydim keşke. Kızlara hazırlıyorum ben yemiyorum. Öğle yemeği de kraker bisküvi ya da meyve atıştırma. Ben dışarda yiyemiyorum. Et yemediğim için, bir de biraz pimpirikli olduğum için![]()