Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

artık benim için bişeyler söyliceğin zamanı bekliyorum valla doktora teste falan gerek yok her eve bi sudemerve yeter :1:

Ah canım, sen hele bi günü gününe çalış, ben sana güzel haberler vereyim inşallah:))) Bu ay kürler de yap tam olsun canım. Denemekten zarar gelmez daa.

Evet Fulya, bir de ben belediyeciyim, bütün arka sokaklarını bilirim kentin. Merdiven altlarını, imalathaneleri flan:)) En iyisi yemeğini evden getireceksin. Koyup masana mis gibi yiyeceksin, paran da cebinde kalacak, miden de bulanmayacak.

teşekkür ederim bi tanem.
şimdi bende bel ağrısı var ama her adetten önce oluyo zaten :53:
karın kasık ağrım var :34:
bacak ağrım yok :50:
iştah hep açık :9:
akıntın nasıl canım sorması ayıp. benim şu an koyu kıvamlı sarı akıntım var :44:

benimde sarı beyaz arası bir akıntm var cnm:17:
miğdem yanıyoooo aynı zamanda kazınıyooooooooooooooooooo çok sinir bozucuuu :36::36::36::36:
benimdeeeeeeeee yanmaktan ziyade bulanıyor gibi degısık bişey:37::37:

evet fulya, bir de ben belediyeciyim, bütün arka sokaklarını bilirim kentin. Merdiven altlarını, imalathaneleri flan:)) en iyisi yemeğini evden getireceksin. Koyup masana mis gibi yiyeceksin, paran da cebinde kalacak, miden de bulanmayacak.

sende mi belediyecisin bende belediyeciyim

miğdem yanıyoooo aynı zamanda kazınıyooooooooooooooooooo çok sinir bozucuuu :36::36::36::36:

Günün baya geçti senin. Testin negatif çıkmış olabilir ama canım sana tavsiye bir an önce doktora git. Böyle beklemek seni yıpratacak. Hamileysen ne ala, yok değilsen söktürücü falan verir civcivim yaa. Bir de dikkat et yine kayıp düşme geçen kar zamanı gibi.

Kızlar ayağa kalkınca kulaklarımız çınlıyor, beynimiz zonkluyor ya. Bu tansiyon düşmesi midir çıkması mı? Benim uzun zamandır var bu sorunum.

aaa yoksa negatif değilmi durumlar

bilmiyorummm beklemedeyimmmm yoka alıştırdım kendimi hayırlısı

Evet Fulya, bir de ben belediyeciyim, bütün arka sokaklarını bilirim kentin. Merdiven altlarını, imalathaneleri flan:)) En iyisi yemeğini evden getireceksin. Koyup masana mis gibi yiyeceksin, paran da cebinde kalacak, miden de bulanmayacak.

:25::25::25::25::25::25: düşünmek bile istemiyorummmmm bööhüüüü

gel ben sana yemekler hazırlayayım canımmmm

ooyyy canım benim nekaa güzel olurduuuuuu :16::16::16::16:

benimde sarı beyaz arası bir akıntm var cnm:17:

benimdeeeeeeeee yanmaktan ziyade bulanıyor gibi degısık bişey:37::37:

heheheh yiğenimden o canım benimmm minnakkııımmmmm yirim yirimmm :16::16::16::16::16::16: kız kan testi yaptırdın mıııı bata göre mi yazdınnnn cetveliiii hbrdar et beziiii :16::16::16::16:

Valla bende bir haber bekliyorum bakalım :) Adetim gecikti 3 gün falan :D umarım bebiş çıkaar

inşallah bebişindir canımmmmmm rabbim gönlüne göre versinnn:16::16:

Günün baya geçti senin. Testin negatif çıkmış olabilir ama canım sana tavsiye bir an önce doktora git. Böyle beklemek seni yıpratacak. Hamileysen ne ala, yok değilsen söktürücü falan verir civcivim yaa. Bir de dikkat et yine kayıp düşme geçen kar zamanı gibi.

canımmmm haklısında işte ocağın 6 sını baz alırsam yeni geçmiş oluyo beliyorum bi kaç güne gidicem dr a kar ve kayıp düşe olayından tırsıyorum suan eve nasıl giderim die düşünüyorum kara kara :31::31::31::31:

bilmiyorummm beklemedeyimmmm yoka alıştırdım kendimi hayırlısı

:25::25::25::25::25::25: düşünmek bile istemiyorummmmm bööhüüüü

ooyyy canım benim nekaa güzel olurduuuuuu :16::16::16::16:

heheheh yiğenimden o canım benimmm minnakkııımmmmm yirim yirimmm :16::16::16::16::16::16: kız kan testi yaptırdın mıııı bata göre mi yazdınnnn cetveliiii hbrdar et beziiii :16::16::16::16:

inşallah bebişindir canımmmmmm rabbim gönlüne göre versinnn:16::16:

canımmmm haklısında işte ocağın 6 sını baz alırsam yeni geçmiş oluyo beliyorum bi kaç güne gidicem dr a kar ve kayıp düşe olayından tırsıyorum suan eve nasıl giderim die düşünüyorum kara kara :31::31::31::31:

sat'a göre yaptım cnm doktorlarda onu baz alıyor zaten:34:yrn kan vercm canm:32:

sat'a göre yaptım cnm doktorlarda onu baz alıyor zaten:34:yrn kan vercm canm:32:

yüpyüksek çok güzel çıksın inşaallah valla h.sonu buhranımı yendim senin hbrinleee peşin sıra dökülürüz inşallahhhh mervişim napıo annesiiii yirim onudaaa papuç dama olmasın kraliçemiz bambaskaaaa :16::16::16:

Back
X