- Konu Sahibi antidepresif
- #6.601
merhaba arkadaşlar inşallah bana yardımcı olacak birileri çıkar arkadaşlar aranızdan
1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti
ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı
yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım
bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı
son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi
tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor
anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti
o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam
sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala
cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum
1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti
ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı
yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım
bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı
son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi
tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor
anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti
o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam
sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala
cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum