- Konu Sahibi antidepresif
- #6.941
Biz yapmayın diye çok tembihledik ama yaptılar. Süt kardeşlik iyi birşey değil bence. Bu yüzden dayyım 20 yıldır Türkiyeye gelmiyor. Amca kızıyla aşıktılar. Tam evlenecekleri sırada süt kardeş olduklarını öğrendiler. Dayım çok üzüldü. Arabistana gitti ve 20 yıldır hiç gelmedi. Evlenmedi de. Annesinin cenazesine bile gelmedi.
çok aşıkmış demekki dayı

Günaydınnnn..
fatmacm bi tek sen varsın erkencilerrdenn( umarım adını yanlış söylememişimdir-zizag:26:)
Napıyosunnn bakalım bat günün bugün heyecan var mı?
günaydın didemcimmmmmmmm
günaydın kuzular benim büyük günüm geldi çattı dua edin bana lütfennnn![]()
günydın fatmammmm hadi gazan mubarek olsun batmaz batın bugun bana öyle geliyo
ayyy canım inşallah hiç düşmez o ateşinnn. Bende heyecandan ölücem yaaa uyku uyuyamadım sabahı zor ettim şimdi saat 9 u bekliyorum hemen gitcem sağlık ocağına kan vercem
yaptım canım çokk belli olmamakla beraber dünkünden belirgin bi çizgi vardı.

nasılsınız kızlar. ayyy sabah tırstım valla aynı regl belirtilerini yaşadım. mide bulantısı, karın ve kasık ağrısı. hani bi de genital bölgede bi yoğunluk ağırlık olur ya işte öle. galiba ben erken regl olucam hayırlısı bakalım.
sizlerr nasılsınızzz.
kuzum stres yapma belki gelmez bende 3 ocakta ağlanıyodum gelcek die hatırlarsan hala gelen giden yok iyi düşün ve dedğin genital bölge ağırlık yoğunluğu yok bende alt karnımda var yoğunluk genital bölgem kuş gibi hafif sanki

Günaydın gacılar.................
günaydınnnnn iremioommmmmmm