Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Biz yapmayın diye çok tembihledik ama yaptılar. Süt kardeşlik iyi birşey değil bence. Bu yüzden dayyım 20 yıldır Türkiyeye gelmiyor. Amca kızıyla aşıktılar. Tam evlenecekleri sırada süt kardeş olduklarını öğrendiler. Dayım çok üzüldü. Arabistana gitti ve 20 yıldır hiç gelmedi. Evlenmedi de. Annesinin cenazesine bile gelmedi.

çok aşıkmış demekki dayı :( biz de ve çevremde olmaz böyle şeyler ama yadırgamıyorum sahit olduğum ailelerde var yazık gencecik insanı hayattan soğuttular belkide

Günaydınnnn..

fatmacm bi tek sen varsın erkencilerrdenn( umarım adını yanlış söylememişimdir-zizag:26:)

Napıyosunnn bakalım bat günün bugün heyecan var mı?

günaydın didemcimmmmmmmm
günaydın kuzular benim büyük günüm geldi çattı dua edin bana lütfennnn:16::16:

günydın fatmammmm hadi gazan mubarek olsun batmaz batın bugun bana öyle geliyo

ayyy canım inşallah hiç düşmez o ateşinnn. Bende heyecandan ölücem yaaa uyku uyuyamadım sabahı zor ettim şimdi saat 9 u bekliyorum hemen gitcem sağlık ocağına kan vercem

yaptım canım çokk belli olmamakla beraber dünkünden belirgin bi çizgi vardı.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: oleyy oleyyy oleyyyyy :46::46::46::46::46::46:

nasılsınız kızlar. ayyy sabah tırstım valla aynı regl belirtilerini yaşadım. mide bulantısı, karın ve kasık ağrısı. hani bi de genital bölgede bi yoğunluk ağırlık olur ya işte öle. galiba ben erken regl olucam hayırlısı bakalım.
sizlerr nasılsınızzz.

kuzum stres yapma belki gelmez bende 3 ocakta ağlanıyodum gelcek die hatırlarsan hala gelen giden yok iyi düşün ve dedğin genital bölge ağırlık yoğunluğu yok bende alt karnımda var yoğunluk genital bölgem kuş gibi hafif sanki :49::49::49:

Günaydın gacılar.................

günaydınnnnn iremioommmmmmm :52::52::52:

29 aralık cumartesi günü kasığımda yumurtlama sancısını hissettim. O gün ve sonraki günler gün aşırı çalıştık kocişle. Dün son çalışmayı da yaptık sööölemesi ayıppp :17::17::17:
5 ocak cumartesiden beri de kasığımda ve karnımda ağrı hassasiyet hissediyorum.

hayırlısı hadi bakalım belki erken regl değil erken gebelik belirtisidir:16::16:

gnaydn06sp5.gif

çok aşıkmış demekki dayı :( biz de ve çevremde olmaz böyle şeyler ama yadırgamıyorum sahit olduğum ailelerde var yazık gencecik insanı hayattan soğuttular belkide

günaydın didemcimmmmmmmm

günydın fatmammmm hadi gazan mubarek olsun batmaz batın bugun bana öyle geliyo

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: oleyy oleyyy oleyyyyy :46::46::46::46::46::46:

kuzum stres yapma belki gelmez bende 3 ocakta ağlanıyodum gelcek die hatırlarsan hala gelen giden yok iyi düşün ve dedğin genital bölge ağırlık yoğunluğu yok bende alt karnımda var yoğunluk genital bölgem kuş gibi hafif sanki :49::49::49:

günaydınnnnn iremioommmmmmm :52::52::52:

günaydın kuzum şmdi geldim tuvaletten bi sorun yok ama gerildim resmen yaaaaa

evet bugün benim günüm değilki cuma aslında değilmi:9::9::9:

evet evet evetttt :9::9::9:
iyidir canım seni sormalı :9::9::9:

günaydın canımmmm nasılsın bakalım , ya bu yelizi görünce tok karnım gurulduyo resmen :56::56::56:

ben bugunler hiç doymuorum saha kahvaltı yapmadan canı pasta istermi insanın bide koydu yelizim kulaaabiyeleriii oofff sıcak çay yanına :56::56::56::56::56::56::56:

çok uykuluyum kafamı koysam uyucam şimdi
sabah çok açtım ama şimdi midem çok bulanıyorrrrrr

bende uyuyamıyorum bi kaç gecedir sabah o yuzden biraz zor kalktım yataktan kahvaltı yapmadan cıktım mnbste içimi baydı canım pasta istiyo yaaa :52::52::52::52: ben tost yesem iyi olucak miğdemi bastırayım

Back
X