Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar birtanede düğün resmi gösterim size bakıınn :26::26:

ooyyy maşşallaaahhh ama bak ben çok kıskandım şimdi $310309_446180398759164_69760440_n.webp

evet canım herzaman dediğim gibi içimdeki p*ç bırakma beni hiç :27::27::27::27::27::27::27:

O yaramaz çocuk yönümüz olmasa hayatı gerçeklerine nasıl dayanailiriz ki

Allahtan kocalar kafalarımıza uygun....
ağır abi olsaydı kocişler ne onlar bizi çekerdi ne biz onları... zaten evliliğe de gitmezdi o iş...

benim koca bi de acaip oynaktır her ortamda oynayabilir,,, bi de güzel oynar ki gebermiyesice bir erkeğe bu kadar yakışsın oynamak....
bizim düğün çıkış şarkımız Fatih ürek Hadi Hadiydi
millet romantik şarkılarla çıkar
biz göbek ata ata girmiştik düğüne :)

allahtan kocalar kafalarımıza uygun....
Ağır abi olsaydı kocişler ne onlar bizi çekerdi ne biz onları... Zaten evliliğe de gitmezdi o iş...

Benim koca bi de acaip oynaktır her ortamda oynayabilir,,, bi de güzel oynar ki gebermiyesice bir erkeğe bu kadar yakışsın oynamak....
Bizim düğün çıkış şarkımız fatih ürek hadi hadiydi
millet romantik şarkılarla çıkar
biz göbek ata ata girmiştik düğüne :)

ne güzel işteeeeee :27::27::27::27::27::27:

maşallah canım sizedee :nazar::nazar:

:16::16::16::16::16::16::16:

fatma sende süper görünüyorsun
fulyam bir albüm yapsana fotolara bakak :52::52::52:

teşekkür ederim kuzucuğum

facebooktan grup yapsın biri ordanda konuşuruz biz yarenlerle öyle yaptık kapalı grup yazdığımızı filan hiç kimse görmüyor hala bile konuşuyoruz kızlarla
kimileri evlendi kimileri nişanlandı kimileri bebek sahibi oluyor filan çok güzelll

merhaba bende aranıza katılabilirmiyim? sanırım şuan 5 haftalık hamileyim sizinle bişiler paylaşmak istedim benim 2.gebeliğim 5 yaşında bi oğlum var şuan

teşekkür ederim kuzucuğum

facebooktan grup yapsın biri ordanda konuşuruz biz yarenlerle öyle yaptık kapalı grup yazdığımızı filan hiç kimse görmüyor hala bile konuşuyoruz kızlarla
kimileri evlendi kimileri nişanlandı kimileri bebek sahibi oluyor filan çok güzelll

aaa bak bu sğper olur çünkü burası herkese acık :27::27::27::27::27:

Back
X