Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar bugun günüm geçeli 1 hafta oluyor aynı günümdeki gibi sıkıtılı hafif ağrılı ve miğde bulantılıyım hala gelen giden yok akıntım var o kadar allah hayır etsin yarın sabah evdeki hassas testi yapmayı düşünüyorum (zahmet olucak artık yap diceksiniz ama dr gitseydim bile oda bekletecekti die düşünüyorum haftasonu gidicem inşallahh gelen giden olmazsa)

:16::16:anam sen hala test yapmadınmı kız hamişsin haberin yok yapsana annem belkide kendine dikkat etmeni söylüycek doktor hadi ya beklemene gerk yok daha ben heycan yaptım burda :16::16::16:

canım öncelikle geçmiş olsun.. allahım sana bebeğine sağlık versin..
nezleysen ateş falan yoktur sanırım,önemli olan üst solunum yollarını temizlemen onun içinde burnuna tuzlu su çekebilirsin ve yine tuzlu suyla gargara yapabilirisin..onun dışında da bol bol c vitamini yükle kendine,mandalina,portakal..sıcak şeyler iç..bal-pekmez ye,beslenmene dikkat et ve mümkün değil diyorsun ama dinlen bol bol..tekrar geçmiş olsun :)

Teşekkür ederim desirder, tuzlu suda zaten kötü olan midemi dahada bulandırır diye düşünüyorum ama deniycem yinede :34: cevap verdiğin için çok çok teşekkürler sende gebeysen sağlıkla kucağına inşallah, değilsende istiyorsan allah sana eli ayağı düzgün ay parçası gibi bir evlat versin tez zamanda

5 haftalık gebeyim ve bi kaç gündür nezlem başladı ama bugün baya kötüyüm napmam gerek ilaçta alamıyorum bitki çayı içmeyede çekiniyorum, yatma dinlenme fırsatımda olmuyo napmamı önerirsiniz? fikri olan varmı

Canım her bitki çayı gebelikte önerilmez. Ihlamuru bile ölçüyle veriyor doktor.

evet zaten o yüzden hiç bişey içemiyorum zaten ıhlamuruda sevmemde şöyle tarçınlı papatyalı elma kabuklu limon dilimli karanfilli bi çay içiyodum nezle olunca ama onada cesaret edemiyorum

evet zaten o yüzden hiç bişey içemiyorum zaten ıhlamuruda sevmemde şöyle tarçınlı papatyalı elma kabuklu limon dilimli karanfilli bi çay içiyodum nezle olunca ama onada cesaret edemiyorum

içme canım sonra üzeleceğine şimdi içme bence portakal ya bal ye filann

sudem ya inş hayırlı olr bebeğim gelirrr biilmiyoum ne olacak heyecandan masamda oturamıyorum :14::14::14::14:

Ah canım anlıyorum seni. Şu tuvalete gidip kontrol etmeyi kes öncelikle canım. Zaten gelirse hissedeceksin. Böyle yaparak kendini daha çok strese sokuyorsun.

Boş ver şimdi bunları, anlat bakalım kocişinle nasıl tanıştın? Hikayeni anlat bakalım. Son diğerlerimiz anlatsın. Böylece vakit de geçer, kafamız da dağılır.

ah canım anlıyorum seni. şu tuvalete gidip kontrol etmeyi kes öncelikle canım. Zaten gelirse hissedeceksin. Böyle yaparak kendini daha çok strese sokuyorsun.

Boş ver şimdi bunları, anlat bakalım kocişinle nasıl tanıştın? Hikayeni anlat bakalım. Son diğerlerimiz anlatsın. Böylece vakit de geçer, kafamız da dağılır.

valla tanışmamız zor olmadı aynı kurumda aynı müdürlükte çalışıyoruz 4 senedir
ilk senemde ben çok utangaçtım tanıdıklarım haricinde kimse ile iletişime geçmezdim aynı okuldan mezun (yüksek lisanstan) bi arkadaşımdan bi yabancı dizinin bölümlerini istemiştim dedi ki o işe akif bakıyor dedi bende kurum mailinden mail attım akif bey şöyle böyle filan diye sonra baktık gmailden konuşmaya başladık
ilk buluşmamız gs-bjk maçıydı ama hala arkadaştık sonra bi kaç buluşmadan sonra ben dayanamadım öptüm adamı yeter artık dedim hem istiyoruz hem çekiniyoruz sonra 2.5 sene bekledim evlilik için askere 5 ay gitmek için aöfden okulunu bitirdi sonra askere gitti sonra hazirandada evlendik çok şükürrrr 6 aydan beri :16::16::16:

ah canım anlıyorum seni. şu tuvalete gidip kontrol etmeyi kes öncelikle canım. Zaten gelirse hissedeceksin. Böyle yaparak kendini daha çok strese sokuyorsun.

ayrıca abla gibisin ya çok iyisin :16::16::16:

Teşekkür ederim desirder, tuzlu suda zaten kötü olan midemi dahada bulandırır diye düşünüyorum ama deniycem yinede :34: cevap verdiğin için çok çok teşekkürler sende gebeysen sağlıkla kucağına inşallah, değilsende istiyorsan allah sana eli ayağı düzgün ay parçası gibi bir evlat versin tez zamanda

evet tuzlu su normalde bile bulantı yapar ama ilaçsız mikropları öldürmenin yollarından biri bu,bana da bi hamile arkadaşım söylemişti dr böyle tavsiye etmiş ona..ne demek canım yaa aşkolsun teşekküre gerek yok :)
amiiiin canım,ben henüz hamile değilim inşallah hayırlısıyla zamanı gelince bekliyoruz bakalım :) sana da önce hayırlı,sağlıklı,güzel bi hamilelik ardından da yine aynı güzelliklerle evladını kucağına almak nasip olsun :)

kızlar anti de yok. canım nasıl şimdi merak ettim.

kuzum anti kendini toplamak için girmiyor sanırsam bende bugun fena yoğunum anca okuyorum şimdi heran çıkabilirimmm ballı lokmam

Öğleden önce bir test yaptım bozuk geldi bana ama yine de gölge çizgiyi gördüm. Ona güvenmeyip yarım saat sonra tekrar yaptım, ondada aynı gölge çizgi. Sanki akşamki gölgeden biraz daha belirgin gibi. Hepsi de 10 dakika içinde çıktı. Çok çok silik ama, gölge işte. Kasıklarım ağrıyor şu an ve göbeğimin altı. Yarın adet günüm. Bende son durum bu kızlar....

canımmm geliyo ailenin son üyesi Allahın izniyle ne mutluuu :16::16::16:
:16::16:anam sen hala test yapmadınmı kız hamişsin haberin yok yapsana annem belkide kendine dikkat etmeni söylüycek doktor hadi ya beklemene gerk yok daha ben heycan yaptım burda :16::16::16:

sen sakin ol kuzummm yiğenime dikkat ett az kaldı bende yapacağım test sabah ak koyun kara koyun inşallah yüreğine doğandır canım benimmmm :16::16::16:

valla tanışmamız zor olmadı aynı kurumda aynı müdürlükte çalışıyoruz 4 senedir
ilk senemde ben çok utangaçtım tanıdıklarım haricinde kimse ile iletişime geçmezdim aynı okuldan mezun (yüksek lisanstan) bi arkadaşımdan bi yabancı dizinin bölümlerini istemiştim dedi ki o işe akif bakıyor dedi bende kurum mailinden mail attım akif bey şöyle böyle filan diye sonra baktık gmailden konuşmaya başladık
ilk buluşmamız gs-bjk maçıydı ama hala arkadaştık sonra bi kaç buluşmadan sonra ben dayanamadım öptüm adamı yeter artık dedim hem istiyoruz hem çekiniyoruz sonra 2.5 sene bekledim evlilik için askere 5 ay gitmek için aöfden okulunu bitirdi sonra askere gitti sonra hazirandada evlendik çok şükürrrr 6 aydan beri :16::16::16:

seni gidi senii hem çekingen hem dayanamıyo adamı öpüyooo ahahahahah çok güldüm buna yaaa yerim seni ben fatmaammmmm o masum aşkınız bebişle taçlandı inşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kuzum anti kendini toplamak için girmiyor sanırsam bende bugun fena yoğunum anca okuyorum şimdi heran çıkabilirimmm ballı lokmam

canımmm geliyo ailenin son üyesi allahın izniyle ne mutluuu :16::16::16:

Sen sakin ol kuzummm yiğenime dikkat ett az kaldı bende yapacağım test sabah ak koyun kara koyun inşallah yüreğine doğandır canım benimmmm :16::16::16:

Seni gidi senii hem çekingen hem dayanamıyo adamı öpüyooo ahahahahah çok güldüm buna yaaa yerim seni ben fatmaammmmm o masum aşkınız bebişle taçlandı inşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy napiyim buluş buluş adam hala açılmadı bende tuttum öptümmmm ohh :54::54::54:

ayrıca abla gibisin ya çok iyisin :16::16::16:

Canım benim, ablayım tabi, istersen abla da diyebilirsin severim ablalığı dört kardeşim var:))) Adım da Aynur bu arada:))

Bak senle ortak bir noktamız, bizde de ilk atak benden gelmişti. Buluş buluş adam elimi tutmuyor. Daha küçüğüz biz ama. O 16 ben 17 :)) Dur bende anlatayım:)

Şindiii ben tabiri caizse oldukça inek ve kimsenin pek çıkmak istemediği sıkıcı tiplerdendim.Daha önce hiç sevgilim olmamıştı. En büyük hayalim kaymakam olmaktı ve harıl harıl çalışıyordum. Birgün kızkardeşim yanıma geldi ve ıkına sıkına sana birşey söyleyeceğim dedi. Epey bir uğraştan sonra söyledi. Bana çok yakışıklı ve çok çalışkan birini bulmuş. O da yalnızmış. O dönemki sevgilisinin arkadaşıydı benimki. Bizim kızla sevgilisi buluşacağı zaman eşim nöbetçilik yaparmış onlara. Neyse çok kızdım tabi. Asla olmaz dedimn. Çok ısrar etti kardeşim. En sonunda terliği kafasına fırlatıp "Çok beğendiysen sen al" diye bağırdım. Tabi çöpçatan yılmadı, bir cumartesi günü okul formasını göyip çıktı evden. Sorduk ne ayak, dedi tek ders sınavım var. Biz de inandık annemle. Yıllar sonra öğrendim ki o gün eşime benim fotoğrafımı götürmek için gitmiş okula. Bizimki meğersem üniversiteyi kazanmış, o pazartesi kayıt için Elazığa gidecekmiş. Çocuk görmüş beğenmiş, hatta aşık olmuş benim haberim yok:))

Birgün kardeşim beni öyle bir tongaya düşürdü ki, eşimin önünde tam bir saat damızlık inek gibi beni döndürdü durdu. Okula kızkardeşimi görmeye gitmiştim. Nasıl olduysa bahçede dolaşırken bilekliğim düştü. Annemin doğum günü hediyesi. Död dön aradık. Sonra başımı yukarı bir kaldırdım çocuk burnumun dibinde. Bunu mu arıyorsunuz demez mi:))) Tezgahh...Ben onun kardeşimin sözüne ettiği çocuk olduğunu bilmiyorum ama. Neyse kardşeim duruma atladı tabi, ayak üstü bizi tanıştırdı. Çok kızmıştım.

Sonra ısrarlı aramalar altı ay sürdü. Tabi pes ettim. Ama yüzünü bile haturlmıyordum. Sadece o tanışma anında on dakika görmüştüm onu. Ve üniversite için gitmişti. Dönem sonu çıktı geldi. Buluşmak istedi. benim de yeminim var, eğer biriyle çıkacaksam bunu asla babamdan gizlemeyeceğim diye. O akşam gittim babamın odasına koydum önüne mektupları ve çocuğun fotoğraflarını. Okudu baktı, gülümsedi. Canım babam. Buluşmama da izin verdi. Yalnız bir şartla annem de bizimle gelecekti. Yerde kar bir metre ve biz köydeyiz. Babam kürekle kasabaya kadar yolu açtı. Annemle biz buluşma yerine gittik. Bana bakın ki buluşmak için şehir kütüphanesini seçtim:))) Annemle geldiğimi görünce mosmor oldu, utandı. Bari baban da gelseydi dedi. Bir dahakine dedim. Neyse biz annemi kütüphanede bıraktık. Hesapta bir saat sonra dönecektik. Annem ben eşimle tanışdığımda 33 yaşındaydı:) Gencecik ve çok güzeldi. Sonradan öğrendim ki kütüphaneci buna asılmış. Annem de korkmuş kızınında canı cehenneme namusum gidecek deyuuu kaçmış ordan doğru eve. Ben altı saat sonra geri geldiğimde annemin yerinde yeller esiyordu:)))

Eylül 19 da tanıştık. bir yıl sonra eylül 19 da nişanlandık. Yaklaşık 4 yıl sonra da eylül 17 de evlendik:)) 13 yıldır yıkılmadık ayaktayız be ya:))))

Hey gidi günler...

Back
X