- Konu Sahibi antidepresif
- #7.621
tamam dövme kuzum ederim ben ona duaaa canım o benimmm
et tabi rabbime emanet et o minnak susam büyüycekte butlarını yiycez daha onun kurban olurummm totosunaaaa güzel hamişşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam dövme kuzum ederim ben ona duaaa canım o benimmm
kuzular günaydınnnn nasılsınız
ben sabah hem hassas idrar testi hemde o 3 tl liklerden yaptım tek çizgi şimdi randevu aldım saat 4 te dr da olacağım gelişmeleri size yazarımm ne var ne yok benim alt katta![]()
kan verdimm geldimm bakalım ne olacak
ohh yicez tabi hepimizin miniklerinin butlarınıet tabi rabbime emanet et o minnak susam büyüycekte butlarını yiycez daha onun kurban olurummm totosunaaaa güzel hamişşşş![]()
Canım doktordan umarım güzel haberlerle gelirsinnn
zizagcım sabhtan beri çok kaynatmışsınızz bu kan verdim yazdığnı görünce hemen son sayfalara daldım ne çıkmış sonucun diyee.. Annesinin susamcığı daha dün ya da bugün yerleşmiştir rahminee . Umarım sağlıklıdır da değerin katlanarak artar canım. 2 gün sonra bi daha kan verirsin.![]()
ohh yicez tabi hepimizin miniklerinin butlarını
bilmiyorum didem çok kafam karıştı değer yükselmezse diye korkmaya başladım yada regl yakındn bu değer artarmı ki biliyomusunuz
İŞTE MÜJDELİ HABER TARİHLERİMİZ...
1)D_YESİLCİK......7 OCAK
2)AVPNR..........7 OCAK
3)ZİZAG.......9 OCAK
4)LİVPE.............9 OCAK
5)CEYLANCRK.....9 OCAK
6)GURBETKİZ....10-11 OCAK
7)REHAL..........10 OCAK
8)SUDEMERVE.....12 OCAK
9)ATAMAN.....13 OCAK
10)AYVARECELİ.....14 OCAK
11)BAYANRUJ......15 OCAK
12)MİHRİMAH87......16 OCAK
13)LANVİN........19 OCAK
14)DERİSDER......20 OCAK
15)UMUT81......21 OCAK
16)MELEKLERİM35.....25 OCAK
17)MELTEMTNC....26 OCAK
VEEE HAMİŞ LİSTEMİZ....
1)UGOZA......???
2)MELEBEX......???
3)SEVO24...19/09/2013
4)NAZASYA....???![]()
6 çıktı kızlar çok az değil mi
ay canım ben de bilemdim ama sanmıyorum kendi kendine artacağını bak burda kaç arkdş kan testi yaptırdı genelde negetif çıkanların hep 0,1 li bişeylerdi. O yüzden senden umutluyum. SEn azcık sabret 2 gün daha.o zaman kafan daha rahat olur.
acıktımmm beeennn
Iş yerindeki yemek menüsü de pek açmadı beniii...
Baklavalar börekler havada uçuşuyo gözümün önünde.
Yarın hem aylık günüm var hem de bi komşumun bebek mevlidi. Gönlüm güne gitmekten yana zira bebek mevlüdünde bi sürü soruya ve tacize maruz kalcam bebekle ilgili. Ama mecbur mevlüde gidicem ayıp olur. Gündeki pasta börekler kaçtı yaniii...
6 çıktı kızlar çok az değil mi
canım mevlide uğra , hemen kalk güne git iki tarafıda gönüllle bence
hayırlı olsun canım, önemli olan 2 güne bir artış oranı inşallah katlanarak devam eder![]()
katlanır canım merak etme. sen keyfini çıkar bence o değerin...inş canım katlanacak mı bakalım ikilemde kaldım :18::18::18:
katlanır canım merak etme. sen keyfini çıkar bence o değerin...
ben hayırlı olsun diyeyim şimdiden...
Darısı bizim başımıza inşallah...teşekkür ederim serapcım :)