- Konu Sahibi antidepresif
- #7.661
evt kuzu kızlar dağılmış kimseler kalmamış bende şaşkın şaşkn takılıyorum
bnde yazdım baktım kimse yok film izliyim dedim ağlamaktan maffoldum akşam akşam..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt kuzu kızlar dağılmış kimseler kalmamış bende şaşkın şaşkn takılıyorum
maalesef sabah kırmızılar geldi![]()
![]()
![]()
![]()
sabaha karşı dayanılmaz bir ağrı ile uyandım. iyi ki uyanmışım batıyomuş her yerim.
bu aya bayağı umutluydum aslında. yumoşu da takip etmiştik ama kısmet deilmiş.
tabi bir de erken geldi. 26. gün bugün. anlaşılan kürtajdan sonra hala düzenim oturmadı![]()
![]()
![]()
Sevin tabi bitanem. Bak senle kader arkadaşı çıktık. Benim de bugünki kan değerim 18,69 . Sevindim miüzüldüm mü anlamadm. Doktor ne hamilesin diyediyrbilirim ne de değilsin diyebilirim ded. Pazartesi tekrar test apmamı söledİ. Ama ben yalan söyledim onaGünün kaç gün geçti dedi 4 gün dedim. Halbuki daha iki günüm var adete.Geçmedi desem azarlayacak. Daha önce öyle olmuştu.
kuzular günaydınnnn nasılsınız
ben sabah hem hassas idrar testi hemde o 3 tl liklerden yaptım tek çizgi şimdi randevu aldım saat 4 te dr da olacağım gelişmeleri size yazarımm ne var ne yok benim alt katta![]()
aynur abla telefondan giriyorum yazi kötü olabilir ama degerin cok iyi benimki baya düşükSevin tabi bitanem. Bak senle kader arkadaşı çıktık. Benim de bugünki kan değerim 18,69 . Sevindim miüzüldüm mü anlamadm. Doktor ne hamilesin diyediyrbilirim ne de değilsin diyebilirim ded. Pazartesi tekrar test apmamı söledİ. Ama ben yalan söyledim onaGünün kaç gün geçti dedi 4 gün dedim. Halbuki daha iki günüm var adete.Geçmedi desem azarlayacak. Daha önce öyle olmuştu.
aynur abla telefondan giriyorum yazi kötü olabilir ama degerin cok iyi benimki baya düşük
Sevin tabi bitanem. Bak senle kader arkadaşı çıktık. Benim de bugünki kan değerim 18,69 . Sevindim miüzüldüm mü anlamadm. Doktor ne hamilesin diyediyrbilirim ne de değilsin diyebilirim ded. Pazartesi tekrar test apmamı söledİ. Ama ben yalan söyledim onaGünün kaç gün geçti dedi 4 gün dedim. Halbuki daha iki günüm var adete.Geçmedi desem azarlayacak. Daha önce öyle olmuştu.
fatmam geliyor bizim yeğen hadi kalkın kalkın halaya
41 kere maşallah
canım bence moralini bozma çünkü o değerler döllenme tarihine göre artıyo. senin döllenme günün daha geçse değerinin daha az çıkması normal. bence stress yapma inşşaallah değerin artar ve meleğine kavuşursun.olumlu ve güzel şeyler düşün ki öyle olsun
bambum şimdi sana yazacaktim teşekkür için inşallah dedigin gibi olur degerim yükselir melegim benimle olur.kasiklarimda çok agrim var ama adet gibi degil sanki
yelizım ben hala bir garip duygu icindeyim pazar test yaptiracagim tekrar umarım yükselir çok uzun uzadiya yazamiyorum telden dolayı
Canım kuzularım, tebrik eden yürekelrinizden öperim. Darısı ve daha parlak bir sonuç inşallah sizlerin başına canlarım. Reçelim, o senin güzel bakışın, güzel kalbin. Burda hep beraber olacağız, çocuklarımız yaşlanana kadar inşallah:)) En kısa zamanda sizlerin de güzel haberleri gelecek hatta Şubat sonu patlama olacak inşallah, dediydi dersiniz.
Acaba Fulya ne yaptı. İnşallah iyi sonuçlar alır.
İremcim, maşallah senin verdiğin pozitif enerji içimi ısıttı. Yelizim senin de öyle. O nazar boncukları saçınıza yağsın sizin güzeller.
Lilyum, bambi teşekkürler kızlar. En kısa zamanda sizinde haberlerinizi almak ümidiyle.
Anticim, seni anlıyoruz canım. Lütfen toparlan ve aramıza dön. Sensiz bir tadı yok.
Fatmacım merak etme, ikimizin de değeri pazartesi yükselmiş olacak Allahın izniyle. Sen sevin gülüm.
Canlarım benim hepinizi öpüyorum. Biraz uyuyayım gene gelirim.
Canım, ben hamileyim de, ohh şöyle yaslan geriye dinlen. Bu anı bekliyordun ya hep. İşte gebesin. Şükret ve bol bol dua et bitanem. Sevonun değeri de çok yüksek değildi sanırım, yanlış mı hatırlıyorum. Bak maşallah sapasağlam kuzusu.
güzel dileklerin için sağol aynur ablacım bize de bol bol dua edin olur mu fulyamı bende merak ettim![]()
yapma fatmam aynur ablam çok doğru söylüyor stres yapma lütfen mercimeğimizde üzülür yoksa![]()
ha şöyle keyfini çıkar be fatmacımsen oyle yazdkca aglamamk icin zor duruyorum ablcim kyinvalidemin yaninda aglatma benivalla yattim zaten bttaniyem ustumde oh tv izliyorum ve diyorum ki BEN HAMİLEYİM
![]()
amin canım aminyelizim dualrimdasiniz allah en kisa zamanda kavuştursun yvrulariniza![]()
ne kadar güzel Rabbim en kısa zamanda bize de nasip eder inşallahuzulmesin o annesi yer o mercimegi kocamla birbirimize bakip bakıp guluyoruz sonrada sariliyoruz![]()
sen oyle yazdkca aglamamk icin zor duruyorum ablcim kyinvalidemin yaninda aglatma benivalla yattim zaten bttaniyem ustumde oh tv izliyorum ve diyorum ki BEN HAMİLEYİM
![]()