Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Canım kendimde üzüldüğüm tek şey ben 3 hafta hamile olmama rağmen tadını çıkarmadım strestim üstüne birde hiç dinlenmedim çok yoruldum o sürede kendini stres etme ve bolca dinlennn ve tadını çıkar hamişliğinin sevin kızım sevinnnn :64::64::64::64::64::118::118::118: zilli fulyaaaaaa nerdesinnnn meraktan çatlaycammmmm çat deyuuuuuu .......

degilmi en azindan. Teste gore. Hamileyim . İrem kuzu benim hafiza gitti bi kac gndur sen kybetmismiydin bebegini

Taze cici annelerimiz bizim.....
o kadar mutluyum ki sizden bu haberi aldığıma inşallah değerleriniz gün be gün artacak
susam taneleriniz mercimek taneleri sonra da minnaaak bebişler olacaklar....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Şİmdi moral bozmak sıkıntı yapmak zamanı değil!.......... Gülmek oynamak zamanı kızlaaaaaar...
Lütfeeeeeeeeeeeeen keyfini çıkarın,, mutluluğunu yaşayın...

Ben sizin için durup durup gülümsüyorum,,, o zaman gelsin halaylar,, atılsın göbecikler be yaaaaa

:21::21::21::21::21::21::21::24::24::24::24::24::24::24::32::32::32::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62:

Allah nazarlardan saklasın sizi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok ama çok sevindim inş degerleriniz yükeslir kızlar darısı tüm isteyenlereee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
sudemervecim okadar çok sevndimki kendim kadar :16::16::16:
allahım inş daim etsin ikinizinkiniznkide:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Taze cici annelerimiz bizim.....
o kadar mutluyum ki sizden bu haberi aldığıma inşallah değerleriniz gün be gün artacak
susam taneleriniz mercimek taneleri sonra da minnaaak bebişler olacaklar....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Şİmdi moral bozmak sıkıntı yapmak zamanı değil!.......... Gülmek oynamak zamanı kızlaaaaaar...
Lütfeeeeeeeeeeeeen keyfini çıkarın,, mutluluğunu yaşayın...

Ben sizin için durup durup gülümsüyorum,,, o zaman gelsin halaylar,, atılsın göbecikler be yaaaaa

:21::21::21::21::21::21::21::24::24::24::24::24::24::24::32::32::32::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62:

Allah nazarlardan saklasın sizi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

valla bende senin gibiyim durup durp gulme durumundayim lanvincim allah tum guzllere nasip etsin ben halaya girmiyim ama alkis yaprim telden girdigim icin hic ifade yok siz idare edin kuzular:-):-):-)

valla bende senin gibiyim durup durp gulme durumundayim lanvincim allah tum guzllere nasip etsin ben halaya girmiyim ama alkis yaprim telden girdigim icin hic ifade yok siz idare edin kuzular:-):-):-)

Tabi tabi siz oturun oturduğunuz yerde... göbek atmak, halay çekmek yok size :)
otururken de dua edin bize artık :49: olduğunuza göre :)

Tabi tabi siz oturun oturduğunuz yerde... göbek atmak, halay çekmek yok size :)
otururken de dua edin bize artık :49: olduğunuza göre :)

etmezmiyiz kuzum.bolbol ediyorum allah nasip ederse 9 ay boyunca edicem dualar umarim allah herkese yasatir bu duyguyu :-) kasik agrim cok kizlar normalmidir

zigzag hayırlı olsun bebişin cnm, Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallah...
Dilerim allahtan tüm isteyenler de tez vakitte bu güzel haberi alsın...
benden sana acizane tavsiye kendini hiç yorma hat dinlen ve en önemlisi çoook mutlu bir hamilelik geçir inşallah ;)) :49:

zigzag hayırlı olsun bebişin cnm, Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallah...
Dilerim allahtan tüm isteyenler de tez vakitte bu güzel haberi alsın...
benden sana acizane tavsiye kendini hiç yorma hat dinlen ve en önemlisi çoook mutlu bir hamilelik geçir inşallah ;)) :49:

evet kuzum dinlenme lazim ama ters gibi yarın kadin gelcek büyük temizlik var zor olacak benim için
cok tesekkur ederim pazara dah net anlaycagiz durumu allah szilerede nasip etsin:-)

Back
X