Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar slm son adet tarıhım 1 aralık tı.. dun kan testı yaptırdım. beta hcg degerım 6512 cıktı siz normalmı bide kac haftalık oluor... doktora haftaya gıdecem

Son düzenleme:
nazasyacım sana yardımcı olması için şu tabloyu paylaşıyorum :34:
Hamileliğin hayırlı olsun canım hayırlısıyla bebeişini kucağına alırsın inşallah :)

Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı -DEĞER

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

bu değerlere göre sen 5. haftanın başındasın canım ;) darısı tüm hamiş olmak isteyenlerin başına :34:

kızlar slm son adet tarıhım 1 aralık tı.. dun kan testı yaptırdım. beta hcg degerım 6512 cıktı siz normalmı bide kac haftalık oluor... doktora haftaya gıdecem

Canım döngünü ne kadar sürüyor bilemiyorum ama bayağı yüksek çıkmış değerin ikiz olabilir mi diye düşünmedim değil hani :34::34: hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına ........ Günaydın kızlar :3::3::3: fulya nerdesin canımmmmmmmm :16::16::16:

Sevin tabi bitanem. Bak senle kader arkadaşı çıktık. Benim de bugünki kan değerim 18,69 . Sevindim miüzüldüm mü anlamadm. Doktor ne hamilesin diyediyrbilirim ne de değilsin diyebilirim ded. Pazartesi tekrar test apmamı söledİ. Ama ben yalan söyledim ona:( Günün kaç gün geçti dedi 4 gün dedim. Halbuki daha iki günüm var adete.Geçmedi desem azarlayacak. Daha önce öyle olmuştu.

AYNUR ABLAACIMMM ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM AİLENİN YENİ ÜYESİ SENİNLE RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH GÜZEL YÜREĞİNİN GÜSEL DUALARININ KARŞILIĞINA KAVUŞTUN MAŞŞALLAHHHH :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46::46:

canim insallah doktordan iyi haberlerle gelirsin... kapali kutu gibi senin alt tesisler masallah bunca zaman tik haber yokk. allahim gonlundekini hakkinda hayirli olan etsin insallahhh.

CANIM BENİMM ŞÜKÜR GİTTİM GELDİMMM EN ALTA DETAYI VERİCEMM :16:

canım gittin mi doktora? senden de güzel haberler duyarız inşaallah...

GİTTİM CNM SAĞOLASN MERAK ETMİŞSİNİZ:16::16:

fulyam inşallah güzel haberlerle gelirsin balım:16::16::16:
BİTANEMMMMM GELDİM GELDİMMM:16::16::16:

Canım kuzularım, tebrik eden yürekelrinizden öperim. Darısı ve daha parlak bir sonuç inşallah sizlerin başına canlarım. Reçelim, o senin güzel bakışın, güzel kalbin. Burda hep beraber olacağız, çocuklarımız yaşlanana kadar inşallah:)) En kısa zamanda sizlerin de güzel haberleri gelecek hatta Şubat sonu patlama olacak inşallah, dediydi dersiniz.

Acaba Fulya ne yaptı. İnşallah iyi sonuçlar alır.

İremcim, maşallah senin verdiğin pozitif enerji içimi ısıttı. Yelizim senin de öyle. O nazar boncukları saçınıza yağsın sizin güzeller.

Lilyum, bambi teşekkürler kızlar. En kısa zamanda sizinde haberlerinizi almak ümidiyle.

Anticim, seni anlıyoruz canım. Lütfen toparlan ve aramıza dön. Sensiz bir tadı yok.

Fatmacım merak etme, ikimizin de değeri pazartesi yükselmiş olacak Allahın izniyle. Sen sevin gülüm.

Canlarım benim hepinizi öpüyorum. Biraz uyuyayım gene gelirim.

ABLAAMMM İYİYİM BEN MRK ETMİŞSİN KURBAN OLURUMMM SİZ YİĞENLERİMİZİ DÜŞÜNÜN FATMAM İLE :16::16:

Canım kendimde üzüldüğüm tek şey ben 3 hafta hamile olmama rağmen tadını çıkarmadım strestim üstüne birde hiç dinlenmedim çok yoruldum o sürede kendini stres etme ve bolca dinlennn ve tadını çıkar hamişliğinin sevin kızım sevinnnn :64::64::64::64::64::118::118::118: zilli fulyaaaaaa nerdesinnnn meraktan çatlaycammmmm çat deyuuuuuu .......

ZİLLİ FULYAN YESİN GACI SENİİİİ:16::16:

Fuliyi bende merak ettim ne oldu acaba??

OYYY YERİM SENİ GÜZEL ANNEEEE :16::16:

Canım döngünü ne kadar sürüyor bilemiyorum ama bayağı yüksek çıkmış değerin ikiz olabilir mi diye düşünmedim değil hani :34::34: hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına ........ Günaydın kızlar :3::3::3: fulya nerdesin canımmmmmmmm :16::16::16:

BURDAYIM BEBEĞİMMM

fulya gittin mi doktora canım merak ettim seni:26::26::26:

BİTANEMMMM GELDİMMM

GÜNAYDIN ARKADASLAR K.BAKMAYIN DÜN DRDAN SONRA BİR DAHA GİREMEDİM NETE KOCAMLA BİRAZ GEZDİK :16::16::16:
BENİ MERAK ETMİŞSİNİZ KURBAN OLURUM SİZE BEN :16::16::16::16: NE GÜZEL Bİ AİLE GİBİ OLDUK BENİMDE AKLIM SİZDEYDİ HBR VERMEK İÇİN AMA GİREMEDİM. GELELİM ÖZETE DR GİTTİM KAN TESTİ İSTEDİ 1.20 ÇIKTI NEGATİF SİNİR OLDUM AYRICA DR A İSTEDİĞİM GİBİ Bİ DR BULAMADIM BEN HALA İÇİME SİNMEDİ TATMİN ETMEDİ YANİ DR BENİ DİYORUM OVULASYON TESİ YAPTIM BU AY ÇATLAMADIM GÖZÜKÜYOR ONLARA İNAN MA DİO PEKİ DİYORUM ÇATLAMIŞMI YUMURTAM BEN ONA BAKMADIM DİYO SİNİR ETTİ BENİ NEYSE ÖZETLE VAJİNAL ULTR. MUAYNE ETTİ BEBEK OLMADIĞINI ÖĞRENİNCE YUMURTALIKLARIM TERTEMİZ RAHİM İÇİ TERTEMİZ NE BİR KİST NE BAŞKA BİŞEY :nazar::nazar::nazar::nazar: SEN ŞİMDİ GİT 1 HAFTAYA KADAR HASTALANMAZSAN GEL SÖKTÜRÜCÜ VERİCEM DEDİ SONRADA HASTA OLUNCA 2 VEYA 3. GUNU GEL HORMON TESTİ YAPALIM DEDİ NEYSE ÇIKTIK BİZ DOLAŞTIK GEZDİK BİRAZ DERKEN BU SABAH UYANDIĞIMDA İLK DAMLAM GELDİ ŞUAN GÜRÜL GÜRÜLÜM HASTA OLDUĞUMA HİÇ BU KADAR SEVİNECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ:9::9::9::9::9: MORALİM ŞUAN ÇOK İYİ RABBİM DAHA BÜYÜK DERT VERMESİN AMA BANA BÜYÜK DERS OLDU ÇOK SIKMIŞIM Kİ KENDİMİ DR GİDİNCE SÖKÜLÜVERDİMMM OVUASYON TESTİ FLN YOK DAHA DA YAPMAM SALDIM KENDİMİ DE ÇAYIRAA ZATEN GFECİİİ BİR AĞRIM VAR AĞRIDIKÇA SÖKÜLÜYORUMMM OOHHHH RAHATLIYORUMMMMM ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA ÇOK SIKI HAZIRLANIYORUMMM BEBEKLERRRRR KORKSUN BENDEN SİPOŞLAR AVCI GİBİ AVLIYCAM ONLARIII :52::52::52::52::52:

HEEE UNUTMADAN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMMMM:16::16::16::16:

GÜNAYDIN ARKADASLAR K.BAKMAYIN DÜN DRDAN SONRA BİR DAHA GİREMEDİM NETE KOCAMLA BİRAZ GEZDİK :16::16::16: BENİ MERAK ETMİŞSİNİZ KURBAN OLURUM SİZE BEN :16::16::16::16: NE GÜZEL Bİ AİLE GİBİ OLDUK BENİMDE AKLIM SİZDEYDİ HBR VERMEK İÇİN AMA GİREMEDİM. GELELİM ÖZETE DR GİTTİM KAN TESTİ İSTEDİ 1.20 ÇIKTI NEGATİF SİNİR OLDUM AYRICA DR A İSTEDİĞİM GİBİ Bİ DR BULAMADIM BEN HALA İÇİME SİNMEDİ TATMİN ETMEDİ YANİ DR BENİ DİYORUM OVULASYON TESİ YAPTIM BU AY ÇATLAMADIM GÖZÜKÜYOR ONLARA İNAN MA DİO PEKİ DİYORUM ÇATLAMIŞMI YUMURTAM BEN ONA BAKMADIM DİYO SİNİR ETTİ BENİ NEYSE ÖZETLE VAJİNAL ULTR. MUAYNE ETTİ BEBEK OLMADIĞINI ÖĞRENİNCE YUMURTALIKLARIM TERTEMİZ RAHİM İÇİ TERTEMİZ NE BİR KİST NE BAŞKA BİŞEY :nazar::nazar::nazar::nazar: SEN ŞİMDİ GİT 1 HAFTAYA KADAR HASTALANMAZSAN GEL SÖKTÜRÜCÜ VERİCEM DEDİ SONRADA HASTA OLUNCA 2 VEYA 3. GUNU GEL HORMON TESTİ YAPALIM DEDİ NEYSE ÇIKTIK BİZ DOLAŞTIK GEZDİK BİRAZ DERKEN BU SABAH UYANDIĞIMDA İLK DAMLAM GELDİ ŞUAN GÜRÜL GÜRÜLÜM HASTA OLDUĞUMA HİÇ BU KADAR SEVİNECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ:9::9::9::9::9: MORALİM ŞUAN ÇOK İYİ RABBİM DAHA BÜYÜK DERT VERMESİN AMA BANA BÜYÜK DERS OLDU ÇOK SIKMIŞIM Kİ KENDİMİ DR GİDİNCE SÖKÜLÜVERDİMMM OVUASYON TESTİ FLN YOK DAHA DA YAPMAM SALDIM KENDİMİ DE ÇAYIRAA ZATEN GFECİİİ BİR AĞRIM VAR AĞRIDIKÇA SÖKÜLÜYORUMMM OOHHHH RAHATLIYORUMMMMM ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA ÇOK SIKI HAZIRLANIYORUMMM BEBEKLERRRRR KORKSUN BENDEN SİPOŞLAR AVCI GİBİ AVLIYCAM ONLARIII :52::52::52::52::52: HEEE UNUTMADAN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMMMM:16::16::16::16:[/QUOTE .!.:
Öncelikle biz de seni çooook seviyoruz ve çok merak ettik. Canım benim, muayene kötü bir şey çıkmadığına sevindim. Bir dahaki ay testlerini de yaptır doktordan yumurta takibi de iste.Aslında bu tavsiye hepinize. Yumoşları kendi keyiflerine bırakmayalım. Bakın ben geçen ay çatlatma iğnesi olmadım, bu ay oldum ve çatlama gününü bildiğim için sadece tek ilişkiyle hamile kaldım. Doktorun verdiği takvime bile uyamamıştık. Eşimin işi dolayısıla. Ona çok kızmıştım. Ama şimdi diyorki ben nokta atışı yaptım, o yüzden o kadar rahattım:))) Karnımı sevmeye çalıştı. Dett dedim. Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmazmış:)))) Fulyam, dediğim gibi gelecek ay doktordan yumurta takibi iste. İnşallah hakkında hayırlısı olur bitanem. Moralinin iyi olduğuna çok sevindim. Ne güçlü kadınlarız biz yaa dedim içimden:)))

Öncelikle biz de seni çooook seviyoruz ve çok merak ettik. Canım benim, muayene kötü bir şey çıkmadığına sevindim. Bir dahaki ay testlerini de yaptır doktordan yumurta takibi de iste.Aslında bu tavsiye hepinize. Yumoşları kendi keyiflerine bırakmayalım. Bakın ben geçen ay çatlatma iğnesi olmadım, bu ay oldum ve çatlama gününü bildiğim için sadece tek ilişkiyle hamile kaldım. Doktorun verdiği takvime bile uyamamıştık. Eşimin işi dolayısıla. Ona çok kızmıştım. Ama şimdi diyorki ben nokta atışı yaptım, o yüzden o kadar rahattım:))) Karnımı sevmeye çalıştı. Dett dedim. Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmazmış:)))) Fulyam, dediğim gibi gelecek ay doktordan yumurta takibi iste. İnşallah hakkında hayırlısı olur bitanem. Moralinin iyi olduğuna çok sevindim. Ne güçlü kadınlarız biz yaa dedim içimden:)))

canımmmm ablamm benimmmm moralim süper süperrr biz kadınlardan korkulur içimizde kocaman bir çocuk tasıyıp taş gibide güçlü olabiliyoruz.. seninde eniştemin çalışma saati yüzünden sinirli gününü hatırlıyorum ama dediğin gibi dr takibi ve zaman uyumuyla geldi susamınnn yerim onu bennn ne güzel bi sevinç vardır şimdi sizin evde :16::16::16::16::16:
ama bizim evdede sevinç var ben dersimi aldım bir kaç ay rahat takılma kararı aldım bu sürede sadece spor yapmayı yediklerime dikkat etmeyi hedefliyorum zaten korunmuyoruz ev ödevi gibi değil de artık zevk için çalışmayı planlıyorum bu 1 hafta beni çok gerdi o yüzden sakin sularda yüzme kararı aldım bebişimizde ne zaman gelirse basımızın üstünde yeri var :16::16::16::16::16:

canımmmm ablamm benimmmm moralim süper süperrr biz kadınlardan korkulur içimizde kocaman bir çocuk tasıyıp taş gibide güçlü olabiliyoruz.. seninde eniştemin çalışma saati yüzünden sinirli gününü hatırlıyorum ama dediğin gibi dr takibi ve zaman uyumuyla geldi susamınnn yerim onu bennn ne güzel bi sevinç vardır şimdi sizin evde :16::16::16::16::16:
ama bizim evdede sevinç var ben dersimi aldım bir kaç ay rahat takılma kararı aldım bu sürede sadece spor yapmayı yediklerime dikkat etmeyi hedefliyorum zaten korunmuyoruz ev ödevi gibi değil de artık zevk için çalışmayı planlıyorum bu 1 hafta beni çok gerdi o yüzden sakin sularda yüzme kararı aldım bebişimizde ne zaman gelirse basımızın üstünde yeri var :16::16::16::16::16:

:))) Maşallah sana kuzucum. Bizim evde çok bir değişiklik yok aslında. Çünkü daha sevinemedim bile. Sonra çok üzülmek istemiyorum.Dış gebelik işinden korkuyorum çok. Şu adet günüm gelip üç dört gün de geçse, ve değer iki günde bir yükselse ohh diyeceğim artık:)))

Relaks olman en iyisi. Ben de bu ay ovu testi yapmadım, seksen tane test yapmadım, ümidim de yoktu biliyorsun. Hatta mikro enjeksiyonu araştırmaya başlamıştım geçenlerde:)) Nasip.

İnşallah şu iki ay içinde sen anne olacaksın canım. Buna inanıyorum ve Allahımdan hepiniz için tez zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum inşallah. Hep dua ederdim ama şimdi adlarınızı zikrederek duaya devam edeceğim canım kardeşlerim, süper kızlar:)))

Fulyacım negatife üzüldüm fakat en azından kırmızıların seni daha çok bekletip stres etmeden gelmesi iyi, ben sana demiştim demek istemiyorum ama demiştim :9::9: durumun olumlu veya olumsuz netleşmeside iyi bir şey rahatlıyo insan şekil -a da görüldüğü üzere :9::9: hakkında hayırlısı olsun canım bu ay sen bebiş peşine koşmayınca inşallah o senin peşine koşar gelir :16::16::16:

:))) Maşallah sana kuzucum. Bizim evde çok bir değişiklik yok aslında. Çünkü daha sevinemedim bile. Sonra çok üzülmek istemiyorum.Dış gebelik işinden korkuyorum çok. Şu adet günüm gelip üç dört gün de geçse, ve değer iki günde bir yükselse ohh diyeceğim artık:)))

Relaks olman en iyisi. Ben de bu ay ovu testi yapmadım, seksen tane test yapmadım, ümidim de yoktu biliyorsun. Hatta mikro enjeksiyonu araştırmaya başlamıştım geçenlerde:)) Nasip.

İnşallah şu iki ay içinde sen anne olacaksın canım. Buna inanıyorum ve Allahımdan hepiniz için tez zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum inşallah. Hep dua ederdim ama şimdi adlarınızı zikrederek duaya devam edeceğim canım kardeşlerim, süper kızlar:)))

aminn ablacımmm o güzel yüreğini bizlere açıp bizlerdende dualarını eksti etmediğin için ayrıca teşekkürederim. ben öyle yürekten inanıyorum ki rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlılı bebişler nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar:

He he, durun bir gebelik takvimi yapayım da içimde kalmasın:))) Ne olur ne olmaz:))

yap yaaapppp çok da güzel durmuşşşş 9 ay yiğenimizde neler oluyo hepbirlikte takip edelimmm :16::16::16::16::16:

Fulyacım negatife üzüldüm fakat en azından kırmızıların seni daha çok bekletip stres etmeden gelmesi iyi, ben sana demiştim demek istemiyorum ama demiştim :9::9: durumun olumlu veya olumsuz netleşmeside iyi bir şey rahatlıyo insan şekil -a da görüldüğü üzere :9::9: hakkında hayırlısı olsun canım bu ay sen bebiş peşine koşmayınca inşallah o senin peşine koşar gelir :16::16::16:

kuzum evet haklısın :16::16::16::16: kendimi %50 %50 alıştırmıştım zaten negatif çıkmasına üzülmedim desem yalan olur ama bekliyordum ya çok koymadı neden olmadım takılıydı kafamda madem bebiş yok hastreti bitirelim dedik akşam :9::9::9: allan ne verdiyse daldık kanallar açıldı sanırım sabahına şakır şakırım maşşallahhh :27::27::27::27::27: ve bu beni o kadar mutlu etti ki dersimi aldım diyorum artık yüzvermiyorum sipoşlara ne demişler kaçan kovalanır azcıkta biz kaçalım yumoş olarak :27::27::27::27::27:

kızlar merhabaaa. Aynurcum sevindim hamileliğine sen her ne kadar sevinmesende :1::1::1: Hayırlı olsunn sağlıkla değerleirn artsın inşallah.

zizagcım sende umarım kendini üzmüyosundurr güzel bir bhcg değeri göreceksin inanıyorum ben.

Fulyacım sende rahatlamışsın okuduğum kadarıyla adet olabilmende güzel bir şey. Öbürkü aylarda bebeğin süpriz gelir sana sen zevkine çalış yok yumoşmuş filan takip edince insan geriliyo.

Hepinizi öpüyorumm görüşmek üzeree

Aynur ablm fulyam didemım yelizım iremım tubisim ve adini sayamadigim tum gzel kizceler sizi seviyorum
fulyam icinde yuzun gibi trtemizmis cok sevindim:-) o temiz rahme bi bebek gerek artik biz kocisle gun saymadik yalniz kirmizi bitti basladik .maclara ve adetim gecene kdar devam ettik sizde oyle yapin bence:-:-)
umrim benim susam rahmimdedir ve yrin guzel bir değer gorurum sonucu alinca size yazicam
bu arada bilgisayarim bi rkadasta ben telefona kaldim gebeli tkvimi yapamiyorum aglicam ama :-):-):-)
ayrica nedense fulim senin yazdiklrini okurken aglayacaktim nrdesye ne oluyo bana:-)

nazasyacım sana yardımcı olması için şu tabloyu paylaşıyorum :34:
Hamileliğin hayırlı olsun canım hayırlısıyla bebeişini kucağına alırsın inşallah :)

Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı -DEĞER

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

bu değerlere göre sen 5. haftanın başındasın canım ;) darısı tüm hamiş olmak isteyenlerin başına :34:

Allahım şu değerleri kendimde ne zaman görecem böyle .... ???? :85:

Son düzenleme:
Sudemerve ..... zizag .......

tebrik ederim kızlar, Rabbim sağ-salim kucağınıza da alabiliceğiniz günleri nasip eder insaAllah..
:nazar:
darısı bizlere insaAllah
:nazar:

kızzzllaaarrrr :3::3:
nasılsınızzz. hafta sonu iyiceee dinleniyorum ben. ama dün çok fena bir bel ağrısı yaşadım. belime yastık koyup mumya gibi yattım allahtan sabah kalkınca geçmişti.
bugün bebek mevlüdüne gittim. kar basınca diğer günüme yetişme şansım olmadı.
tabi regl olduğum için bebeğe bakıp bebeği sevemedim ama inanılmaz güzel bir mevlüttü. hep dualar ettim. bebek hasreti çeken herkese allahım böle bi mevlüdü kucağında bebeği ile nasip etsin :14: bi ara dualar edilirken tutamadım kendimi bi kaç damla süzüldü gözümden ama iyyim şua an.
ordaki teyzeler okunmuş şeker ve pirinçten yedirdiler bana çocuğum olsun diye!! bi şey demedim artık çiğ pirinçleri yuttum :9:
evladı olmayanlara evlat diye hoca dua ediyo beni tanıyanlar amin derken dönüp dönüp bana baktılar. benim kopuşumda ondan sora oldu zati :14:
neyyyseee geçti sizler ne yaptınız bakem.
bi okuyayım geçmişii...

Aynur ablm fulyam didemım yelizım iremım tubisim ve adini sayamadigim tum gzel kizceler sizi seviyorum
fulyam icinde yuzun gibi trtemizmis cok sevindim:-) o temiz rahme bi bebek gerek artik biz kocisle gun saymadik yalniz kirmizi bitti basladik .maclara ve adetim gecene kdar devam ettik sizde oyle yapin bence:-:-)
umrim benim susam rahmimdedir ve yrin guzel bir değer gorurum sonucu alinca size yazicam
bu arada bilgisayarim bi rkadasta ben telefona kaldim gebeli tkvimi yapamiyorum aglicam ama :-):-):-)
ayrica nedense fulim senin yazdiklrini okurken aglayacaktim nrdesye ne oluyo bana:-)
biz de seniii seviyoruz fatmacımmm.
he hee hamişlik duygusallığı şeker. am ağlama deil gülme zamanı şidi. keyfini çıkar.
pazartesiye vericeğin güzel haberlere odaklan:34:

canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

GÜNAYDIN ARKADASLAR K.BAKMAYIN DÜN DRDAN SONRA BİR DAHA GİREMEDİM NETE KOCAMLA BİRAZ GEZDİK :16::16::16:
BENİ MERAK ETMİŞSİNİZ KURBAN OLURUM SİZE BEN :16::16::16::16: NE GÜZEL Bİ AİLE GİBİ OLDUK BENİMDE AKLIM SİZDEYDİ HBR VERMEK İÇİN AMA GİREMEDİM. GELELİM ÖZETE DR GİTTİM KAN TESTİ İSTEDİ 1.20 ÇIKTI NEGATİF SİNİR OLDUM AYRICA DR A İSTEDİĞİM GİBİ Bİ DR BULAMADIM BEN HALA İÇİME SİNMEDİ TATMİN ETMEDİ YANİ DR BENİ DİYORUM OVULASYON TESİ YAPTIM BU AY ÇATLAMADIM GÖZÜKÜYOR ONLARA İNAN MA DİO PEKİ DİYORUM ÇATLAMIŞMI YUMURTAM BEN ONA BAKMADIM DİYO SİNİR ETTİ BENİ NEYSE ÖZETLE VAJİNAL ULTR. MUAYNE ETTİ BEBEK OLMADIĞINI ÖĞRENİNCE YUMURTALIKLARIM TERTEMİZ RAHİM İÇİ TERTEMİZ NE BİR KİST NE BAŞKA BİŞEY :nazar::nazar::nazar::nazar: SEN ŞİMDİ GİT 1 HAFTAYA KADAR HASTALANMAZSAN GEL SÖKTÜRÜCÜ VERİCEM DEDİ SONRADA HASTA OLUNCA 2 VEYA 3. GUNU GEL HORMON TESTİ YAPALIM DEDİ NEYSE ÇIKTIK BİZ DOLAŞTIK GEZDİK BİRAZ DERKEN BU SABAH UYANDIĞIMDA İLK DAMLAM GELDİ ŞUAN GÜRÜL GÜRÜLÜM HASTA OLDUĞUMA HİÇ BU KADAR SEVİNECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ:9::9::9::9::9: MORALİM ŞUAN ÇOK İYİ RABBİM DAHA BÜYÜK DERT VERMESİN AMA BANA BÜYÜK DERS OLDU ÇOK SIKMIŞIM Kİ KENDİMİ DR GİDİNCE SÖKÜLÜVERDİMMM OVUASYON TESTİ FLN YOK DAHA DA YAPMAM SALDIM KENDİMİ DE ÇAYIRAA ZATEN GFECİİİ BİR AĞRIM VAR AĞRIDIKÇA SÖKÜLÜYORUMMM OOHHHH RAHATLIYORUMMMMM ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA ÇOK SIKI HAZIRLANIYORUMMM BEBEKLERRRRR KORKSUN BENDEN SİPOŞLAR AVCI GİBİ AVLIYCAM ONLARIII :52::52::52::52::52:

HEEE UNUTMADAN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMMMM:16::16::16::16:
bizzz burda çatlayalım meraktan sen kocanla gez oralarda:19: he he
canım doktorun her ne kadar uyuz da olsa senin için güzel şeyler sölemiş. hamiş olmadığına üzüldüm ama sağlıklı olman da güzel canım.
valla ne stres yapmışız kuzum böle biz. ben de adet olunca bi rahatladım. üzerimdeki tüm siniri stresi yükü attım pamuk gibi oldum vallaaa:21: yok bi daha böle stres.
senle batlarımız satlarımız testlerimiz zaman olarak karışçak birbirimize. pazartesi 3. gün hormon testlerini yaptırcam ben de . inşallah hormon sonuçlarımızda tertemiz çıkar.
biz de seni çok seviyoruzzz fulyaaaaaaa:52::52::52::52:
He he, durun bir gebelik takvimi yapayım da içimde kalmasın:))) Ne olur ne olmaz:))

maşallahhh ablacımmm :nazar::nazar::nazar: çok yakışmışş.
yawww fatmayla sana kızıcam amaaa. atın kafanızdan olumsuz düşünceleri. hayat bir gündür o da bugünn. keyfini çıkarınn:16:

Back
X