- Konu Sahibi antidepresif
- #7.761
kızlar bugün ovülasyon testimin 13.günü veeeeee ben
iki tane kalın çizgiyi gördüm yandı benim kociş:)))
Çift çizgiden sonra 4 gün sıkı çalışman gerek biliyorsun canım. Hadi hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün ovülasyon testimin 13.günü veeeeee ben
iki tane kalın çizgiyi gördüm yandı benim kociş:)))
kızlar yaaa ben depresyondamıyım neyim kavga çıkarıyorum ağlıyorum herşeye sinirleniyorum
strese girdim galba.
yumurtlama tarihim 29 aralık. göğüslerim belirgin dolgunlaştı ama adetmi olacam bilmiyorum adetten önce bazen dolgunlaşır bazen aynı kalır göğüslerim.
rüyamda test yapmıştım 4 çizgi vardı ikiz mi falan diyorum. Kaç gündür rüyamda hamile olduğumu görüyorum
çok takıntı yaptım galiba kendimi hiç iyi hissetmiyorum![]()
Çift çizgiden sonra 4 gün sıkı çalışman gerek biliyorsun canım. Hadi hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah.
Haydi bakalım maşallah canım. Çok güzel artmış değer. İnşallah bu kritik dönemleri geçeriz ve doya doya seviniriz. Doktora sonucu gösterdin mi, ne dedi. Benimki hala temkinliBende de 3 kat artış oldu. Hayırlısı inşallah. Bak gördün mü sonuçta değerin yükseliyor ve hamilesin canım. Öperim gözlerinden.
evt ablacim yvas yvas yukseliyor annesi gbi tembel ben dah doktora gitmedim yarın gidecegim bidoktora ama asil randevuyu cumartesiye aliyim diyorum bilemedim napsam
slm arkadaşlar dün kırmızılar gelmeseydi ümitliydim fakat kısmet değilmiş inşallah bir sonraki hamiş olurum
sudemerve hayırlı olsun hamile misinnn
Tebrik ediyorum bize de bol bol dua et emi
sana bir sorum olacak bu ovülasyon testi konusunda tecrübeli olduğunu biliyorum...ben ilk defa ovülasyon testi aldım ve yapıyorum. reglim 4 gün sürdü, 5. gün başladım testi yapmaya bu gün 9. gün yani ben 4 test yaptım şimdiye kadar....
ilk teste idararı damlattığımda kontrol çizgisi hemen koyulaşıyor diğer kısım boş oluyor ama 2 dk içinde çok silik flu 2. çizgi oluşuyor bu normal mi? daha yumurtlamıyorum dimi? yumurtluyor olsam 2. çizgi anında mı oluşur?nasıl oluyo bana bi yardımmm
arkadaşlar cuma günü kanamam başladı ve parça parça bişeyler geliyor. beta hcg değerim cuma günü 456 idi bugün 962 çıktı ikiye katlamış ama bu kanama neden acaba . düşükmü yapıyorum yoksa dış gebelikmi böyle bişey yaşayan varmı?
ablam sana haber vermek icin hemen kostum evebeım degerimde 18 olmus tam 3e katlamis 2 gunde abla adetim 4 gun gecti ama hala dusuk degil mi ne dersin
Kızlar az önce hastaneden geldim. Değerim 18.64 ten 60 yükselmiş maşallah. Biraz olsun içim rahatladı. Fatmacım seni merak ettiğim için girdim ama hala dönmedin sanırım. İnşallah sen de güzel bir sonuç alırsın bebeğim.
hanımlar bende iki gündür kasığımın bir yerinde sancı gibi batma gibi birşey var, yüksek bir yere filan uzanınca geriliyo canım acıyo acaba gebelik olabilirmi...? ne dersiniz...
ovulasyon tarihimin üstünden tam bir hafta geçti ve bata bir hafta var tam ortasındayım yani. bende acaba rahmemi yerleşiyo dedim ama pek umutlanmakta istemedim ne dersiniz...??
Biliyorum çok erken gebelik belirtisi için ama oramda bişi var hissediyorum o tarafıma dönerken bile acıyo... İnşallah bebiştir(
evet kuzum. Benim yavru cok kucuk heralde degeri dusuk dahaoyyy maşallahhhsenin bebiş arap atı gibi sonradan açılıyo canım
. bak 3 e katlamış mercimekinn
artık anneciği de üzülmesin di mi. mercimeğin büyüyo şekerr.
Ben kendi doktoruma salı günü gideceğim canım. Bir de o gün test yaptırırım inşallah daha da yaptırmak zorunda kalmam. Kolumdan kan alınamıyor benim, ellerim mosmor oldu, bugün on beş dakika zedelenmemiş damar aradılar![]()
Bu arada ben hiçbir şey yemiyorum. Bulantı falan yok. Yemek isteğim kalmadı. Yalnız göğüslerim çok çok ağrıyor...Çekilmeyecek gibi değil ama, güzel şeyler bunlar:))
Anticiğim, teşekkür ederim kendi adıma canım. Ama seni özledik bilgine. Bi kutlayıp kayboluyorsun canım. İnşallah yeniden o eski neşene kavuşup dönersin aramıza canım.
canım geçmiş olsun. cumadan beri doktora gitmedin mi hiç. hemen doktorunu ara bence. hatta hiç kımıldama yat. ayağının altına da çok yüksek olmayan bi yastık koy.
benim bu konuda çok bi bilgim veya tecrübem yok.
üstüne görme olabilir, düşükse tek çare doktor. kanamanı doktor ilaçla durdurur. keseyi rahimde gördüysen dış gebelik olmaz.
canım benzer şeyler bende de oldu bu ay. çok garip bi hassasiyet vardı sol kasığımda. ayağımı uaztınca faln batıyodu. ama ben maalesef adet oldum erkenden. inşallah sen hamişsindir vebebişin şu an tutunuyodur sana ama bence adet dönemin geçene kadar çok kaptırma kendini belirtilere. sora benim gibi olursunstres sinir hayal kırıklılığı.
Canım bu saydıkların gebelikte görülen belirtiler ama adetle aynı olduğu için birşey demek güç. İnşallah hamilesindir. Testi adete 3 kala yapsan çıkar. Ben de tam üç gün kala yaptım çıktı. Hatta ilk önce gebelik testinde bir gölge çizgi çıktı. Bence önce evde test yap, sonra kan tahlili. Ama bana sorarsan günün 5 gün geçmeden hiç test yapma. Benim gibi düşünür durursun sonra. Acaba değer yükselir mi acaba dış gebelik mi diye. Adetin beş gün geçince gebeysen kesen bile görünebilir. Hiç de bu bunalımlara girmemiş olursun canım.