- Konu Sahibi antidepresif
- #11.281
canım şubatın 8i olmam lazım bakalım canı ne zamn isterse o zamn gelsin![]()
oo sekiz subat he tamam işte senin az kalmış sahalara dönmene senden bi bebek bekliyoruz artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şubatın 8i olmam lazım bakalım canı ne zamn isterse o zamn gelsin![]()
oo sekiz subat he tamam işte senin az kalmış sahalara dönmene senden bi bebek bekliyoruz artık![]()
artık sene kaybetmiyolar ki hatta daha sanslılar çünkü 66 aylıkken başlıyorlar okula unutma şekerimbir yandan da diyorum kasım aralık bebegı olursa sene kaybeder diye ...off sankı hemen oldudaaaa![]()
ömrümüz dietle geçiyor yetmiyor istedigimiz kiloyu veremiyoruz sonra tekrar yemeye devam tekrar başa dönüyoruz bide insülin yüksek bende hipogliesemide var iyice maymun oluyorum![]()
bir yandan da diyorum kasım aralık bebegı olursa sene kaybeder diye ...off sankı hemen oldudaaaa![]()
çok sıkılıyom ben yaaaa![]()
nedenki ya neden sıkılıyon bak ne güzel hafta bitiyo hava güzel daha ne olsun
heee sana bitiyo hafta ben yarında çalışıom üstelik halen misafirlerim var allah iin zararları yokta ne bilim sıkıldımmmm işteee pöfff
evde yalnız kalmak istiyosun dimi anlıyorum valla seni yada kocanla başbaşa bi sinemaya falan gitmek istiyosun zararları yok ama o başbaşa kalma duygusu farklı bişi
ne bilim bebeğim tuhaf işte çamaşır bile yıkayamıyosun doğru düzgün neden çalışıyosun ve sen işteyken onlar evde utup asamıyosun herşeyi fln filan işte yok yok ben sıkıldım genellemee![]()
ne bilim bebeğim tuhaf işte çamaşır bile yıkayamıyosun doğru düzgün neden çalışıyosun ve sen işteyken onlar evde utup asamıyosun herşeyi fln filan işte yok yok ben sıkıldım genellemee![]()
fatmacım selam
geldin mi doktordan
geçmişi okumadım online oldğunu görünce
evde ilgilenememe hissi kötü gerçekten
napalım seni güldürmek için at bu havayı üstünden bebekim![]()
fulim naberrr kuşummm![]()
çok sıkılıyom ben yaaaa![]()
Allah bununla gecmis etsin fatmacan, hayirlisiyla hepimizin muradini versin Allahimm,inanmaya o kadar ihtiyacim var kii....
bilmiyom beyaaa eve gidim girim duşun altına böllleeeeeee mal gibi ıslanıyım istiyommm akşama gelirim kendimi bebeğimmmm
iyi dielim iyi olsun kuzumm benimmmm mala bağladımmm bakınıyom
senden nbr bebikommm
geldim canm
yumartalıklarımda küçük küçük kistler varmış kilo alma hatta ver dedi doktor sadece bu ay korun gelecek ay başla dedi 6 ay böyle devam edicez eğer gebe kalamazsam tedaviye başlıcaz