Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar yaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabah kocamla yanlış anlama yüsünden kavga ettik ağlayasım vardı zaten ağladım hatasını anladı özür diledi ama ben ağlıyorum hala.Çıktı az önce canım hç bişey yapmak istemiyor yine ağlıyorum

gözlerim davul oldu yanıyor ama hep ağlamak istiyorum

keşke adapazarında olsanız buluşurduk

Son düzenleme:
kızlar yaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabah kocamla yanlış anlama yüsünden kavga ettik ağlayasım vardı zaten ağladım hatasını anladı özür diledi ama ben ağlıyorum hala.Çıktı az önce canım hç bişey yapmak istemiyor yine ağlıyorum

canım benim cok dolmuşsun demekki eşin gelene kadar agla o gelince aglama artık sinir oluyolar iyice boşalt içini arada iyi geliyo o kadar aglamak

kuzumm kiyamam sana. gitmeyecekler mi bu hafta. 2 hafta demistin sanki. yavrumm biraz daha sabirr, sonra basbasa kalacaksinizz. bana da oluyor ayni sey. birkac haftasonu bole misafir gelince hele sinir oluyorumm. annem de kabul etmeyin calisin, calismadan olmaz diyor ama ne mumkun. simdiden belli iste 3 hafta misafirim var. kapanisi da kayinvalidemlerle yapacagimm. insallah patlama yasamam. ama ne de olsa ana baba gelme diyemezsin, kalma diyemezsin. boyle bi dusunceniz oldugunu biliyorlar halbuki, bunu onlarin dusunmesi lazim. annem geliyor bazen istanbula. bende 2 gun kalip kardesimin 1 odali ogrenci evine gidiyor. neymis efendim biz gencmisiz oyle boyle... kardfesimi bile gondermiyo bize haftasonu.1 gece kalip gider kardesim hep.

bebişim tuhaf bi duygu işte 2 hafta değil işte 20 gün 2 haftamız doldu :)) salı günü gidicekler bir aksilik olmazsa diyorum ya yük değiller ama ne bilim tuhaf bi duygu ana baba işte bi yerde eşimede bişey demiyorum anlayışlılarda ama bizi en iyi biz anlarız bi süreden sorna insan huzursuz oluyo

desene benim maraton bitip seninki başlıyo :27::27::27: gelimmi yardıma :16::16:

keşke adapazarında olsanız buluşurduk

yawrum anladım ki ben bizim topiğin nazar ayı hepimiz ay sonu sendromumu olduk ne kurşun dökelim topiğimizeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet maaleseff ama geçmişti olmuyodu ne zamandır 66 kiloydum düğün zamanı şimdi 72 oldum o yüzden oluyor

benim eskiden beri var. Adetlerin düzensiz miydi?

benim hep geç olurdu düzensizdi.Annemde de varmış heralde zaten genetikmiş PCO. o da 6 ayda bir olurmuş daha vahim ASLINDA. Ama 6.Ayda hamile kalmış abime.Umudum Annem yani

yok patlıcam şimdi bizle mi dalga geçiyolar yok ben hamile kalırsam ne zaman doğururum sayamıyon mu parmağınla kırmak istemiyom kimseyi ama sinir oldum

evet maaleseff ama geçmişti olmuyodu ne zamandır 66 kiloydum düğün zamanı şimdi 72 oldum o yüzden oluyor

Allah sabır ve şifa versin size 72 kg de pko ben pek anlamıyorum bebeğim bu kist olaylarından hayatımda ilk defa eylük ayında öğrendim kisti oda gebelik kistiymiş 2 ay d.kontrol hapı ile geçti gitti ben kendimi blidim bileli iriyim bende nişandan beri 20 kg almışım :53::53::53::53: acilen zayıflamam lazım ama gel gör ki ne görsem canım çekiyo :31::31::31: zaten zor verip hızlı kg alıyorum :84::84::84::84:

Ben geldim :)

Oooh psikolojim de düzeldi... çocuk mocuk saymıyoruma rtık gün filan da ne zaman yumurtluyorum ne zaman regl olcam bilmiyorum bu ay :)
sizleri merak ettim...nasılsınız güzel anne adaylarım,,, var mı şöyle mutluluk dolu bi haber...

Aynur uğruyor mu hiç? nasılmış bebişi...

Fatma nası oldun nedir son durum.... İyisindir umarım....

Kızlaaar siz nasılsınız biraz okuyum dedim ama mümkün diil :) ne çok yazmışsınız,,, bir sürü yeni arkadaş katılmış...

dün beta hcg testi yaptırmıştım. adetime 3 gün kalmıştı sonucu aldım negatif diyor... nasip işte... hayırlısı kızlar da canımı yakan her seferinde eşimin negatifi çekmesi çok rahat beyefendi!!! yanii adetimden 1 ay geçecek öyle dr. gidecekmişiz :( pehh çocuk isteyip de uykuya düşkün işte bu yüzden de önemli zamanlarda uykuyla geçiyor işte :(( neyse Allahın takdiri canım...

Allah sabır ve şifa versin size 72 kg de pko ben pek anlamıyorum bebeğim bu kist olaylarından hayatımda ilk defa eylük ayında öğrendim kisti oda gebelik kistiymiş 2 ay d.kontrol hapı ile geçti gitti ben kendimi blidim bileli iriyim bende nişandan beri 20 kg almışım :53::53::53::53: acilen zayıflamam lazım ama gel gör ki ne görsem canım çekiyo :31::31::31: zaten zor verip hızlı kg alıyorum :84::84::84::84:

adet düzensizliği ile ortaya çıkıyo zaten valla bende hep vardı küçük kızlığımdan beri ama 35tebir olurdum düzelmişti tam aldığım kilo yine etkiledi aman neyse takmıyom düzelir elbet

Ben geldim :)

Oooh psikolojim de düzeldi... çocuk mocuk saymıyoruma rtık gün filan da ne zaman yumurtluyorum ne zaman regl olcam bilmiyorum bu ay :)
sizleri merak ettim...nasılsınız güzel anne adaylarım,,, var mı şöyle mutluluk dolu bi haber...

Aynur uğruyor mu hiç? nasılmış bebişi...

Fatma nası oldun nedir son durum.... İyisindir umarım....

Kızlaaar siz nasılsınız biraz okuyum dedim ama mümkün diil :) ne çok yazmışsınız,,, bir sürü yeni arkadaş katılmış...

iyiyim canım saol sen nasılsın geçen gün seni anmıştık geldin aramıza iyiyim bebek gitti bi ay sonra devam edicezz

Back
X