Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benim eskiden beri var. Adetlerin düzensiz miydi?

benim hep geç olurdu düzensizdi.Annemde de varmış heralde zaten genetikmiş PCO. o da 6 ayda bir olurmuş daha vahim ASLINDA. Ama 6.Ayda hamile kalmış abime.Umudum Annem yani
pko genetik degil canım vucut kendi yapıyor benim 7 sülalemde yok pko ama bende var 17 yaşımdan beri

adet düzensizliği ile ortaya çıkıyo zaten valla bende hep vardı küçük kızlığımdan beri ama 35tebir olurdum düzelmişti tam aldığım kilo yine etkiledi aman neyse takmıyom düzelir elbet

işte bende kendimi bildim bileli hiç düzensiz değildir ayın atıyıorum 8. Gunu olduysam bir sonraki ay 8. Gunu olurum yılda belki 1 ay belki 2 ay 2 veya üç gün erken olurdum düşükten sonra 45. Günde oldum sonra dç.kontrole basladım 28. Günde 1 oldum 2 ay d.kontrol hapını bırakıncada ilk ay 28. Günde oldum 2. Ayı biliyosun zaten 28 gün üzerinden hesaplayınca 8. Gün geciktim ama temizdi yinede bunada şükür şimid bu hesaba göre ben bu ay 12 şubatı bekliyorum :31::31::31:

Takma bebeğim stresten yiyoruz zaten üzülünce yiyoruz sevinince yiyoruz :35:

pko genetik degil canım vucut kendi yapıyor benim 7 sülalemde yok pko ama bende var 17 yaşımdan beri

işte bende kendimi bildim bileli hiç düzensiz değildir ayın atıyıorum 8. Gunu olduysam bir sonraki ay 8. Gunu olurum yılda belki 1 ay belki 2 ay 2 veya üç gün erken olurdum düşükten sonra 45. Günde oldum sonra dç.kontrole basladım 28. Günde 1 oldum 2 ay d.kontrol hapını bırakıncada ilk ay 28. Günde oldum 2. Ayı biliyosun zaten 28 gün üzerinden hesaplayınca 8. Gün geciktim ama temizdi yinede bunada şükür şimid bu hesaba göre ben bu ay 12 şubatı bekliyorum :31::31::31:

Takma bebeğim stresten yiyoruz zaten üzülünce yiyoruz sevinince yiyoruz :35:

evet çilekçim haklısın bizdede yok valla bende var

aynen bebeğim bu ayın yeni sloganı stressiz hayat geçen ay ne ettiysek kendimize ettikk düşün düşün yoktur işin ::52::52::52::52:

kızlar slm annemin yanındayım artıkk.. 1 hafta burdayım. bu arada kırmızılar gelmedi daha ama bebiş de yok. sanırım hala emzirdiğim için düzene girmedi. 3 ay düzenli olunca bu ay da olur sandım gelmeyince de bebiş mi var dedim ama yokmuş hayırlısı bakalım. aslında bu aylar ertelemeyi düşünüyodum sene kaybı olmasa diye ama artık ay hesabı demiş bi arkadaş mantıklı geldi. Allah hepimize nasip etsin inşallah. anticim senin kızın ne kadarlık olmuştu şimdi ??

daha bugünden haftasonu moduna girdi topik c.tesi pazarda in cin top oynar pazartesi topikçenek bol neşeli vitaminli olalım olma mı yaaaa laaaaa ???

kendime terapi grubu buldum muhabbet full temizlik deterjan üzerine gel bebeğim sendeeee:27::27::27::27:

gelmiycem işteee :27::27::27::27::19::19::19::19::19:

evet ya herkesin enerjisi bitmiş kendimize gelelim kuzular

benimde canım istedi ama şimdiii ayaaa :1::1::1::1::1::1::52::52::52::52::52::52:

evet kendimize gelelimmmmm kendimi çimdikleyesim var bugün heeeee uuff birine patlamasam bari :27::27::27:

valla kocaaa bir paketin gözünün yasına bakmadım yiidiim bitirdim:27::27:

löp löp et olsun inşallah :33:

Back
X