- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
- #11.421
Kimisi de diyor adetten hemen sonra o hafta boyunca yapıcaksın diye anlamadım gitti Dr. adetten sonraki gün gittim hiç yumurta yok dedi sonra 5 gün ilişki kurma dedi. Daha sonra elinden geldiğince ilişki kurmaya çalış dedi dediğini uyguladım fakat sonuç alamadım Daha sonra gittim kontrole dedi 4-5 ay devam et çabala kalmassan yine gelen yumurta takibi için ama onun için de sanırım sürekli çağırıyor çalıştığım için o bana uymuyor malesef. Netten baktığım kadarıyla 2 adet arası yumurtlama gününü bulun diyor anlamadım gitti offf . Ne şanslısın 2. ayda tutturmuşsun yastık muhabbetlerini ben hep yapıyorum yerimden kalmıyorum filan Bir sıkıntı görünmüyor dedi Dr. ama ....
bize de 1 yıl olmazsa gelindemişlerdi. adetten itibaren 9. 11. 13. 15. diye devam ederk ilişkiye girmek gerekiyo sanırım. tabi ilk adet gününden sdayacaksın sanırım işte o da adet bittikten bi 4-5 gün sonraya falan denk geliyo sanırım. spermler zaten 48 sdaat falan canlı kabildikleri için 2 güne 1 demişti doktor. cnm inşaallah güzel haberleri alırsın. ben de ikinciyi istiyorum bu ay adetim 2 gün geçti ama test yaptım negatif çıktı zaten olma ihtimali düşüktü bu ay. hava değişiminden falan gecikti galiba. ben de olayım da sonra çalışmalara başlayalım diyorum

Ya bende öyle 2 gün de bir aktif olarak deniyorum 4 aydır ama olmadı adet olurum her ay fakat genelde düzenli deil! Bekarken kadın doğuma gittiğimde adet periyodlarımla alakalı demişti hormon düzensizliği olabilir tedavi başlatılır bu durumda sonra bir de evledikten sonra gebe kalmak için gittiğimde smear testi yaptı ve yumurtlamaya baktı bi sıkıntı görünmüyor dediğim gibi 4-5 ay böyle devam et dedi. Ya ne kadar güzel bir evlat sahibi olmuşsun demek ki ne kadar güzel bir olay ki ikinciyi düşlüyosun Allah bağışlasın kızmı ? erkek mi ? Kaç yaşında ?