- Konu Sahibi antidepresif
- #11.461
Fatmacımm, tubiş,, fuliii,, yelizz,, kübüşş hepinize günaydınnn :)![]()
günaydın kuzucum nasılsın güzel anne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım soğuk algınlığı , işin kötüsü ben hep ağır geçiriyorum bu illeti burnum tıkalı nefes aldırmıyo ve ilaçsız geçmiyo bakalım bir an önce geçsin inşallah, sanada geçmiş olsun bu arada vucudun dinlenir yumuşların rahatlar stressiz bir aydan sonra..
evet canım nazarlık kayganam valla hem iyi bakıyo hemde bana alınmıyoYa zaten korkum iyiyleşcem sonrada banyo seansları başlıyacak yeniden nükseder mi diye korkum kafamı mı kazıtsam napsam çocuk uğruna
![]()
fatmaaaam günaydın
nerde kızlar senden ve benden başka kimse yok
pazartesi bugün ama çok sessiz topiğimiz
valla milletin işi çok heralde ablacım günaydın bu arada
bende yoğunum ama gelene hoşgeldin gidene hoşgittin diyom![]()
canım geçmiş olsun rahatsızlanmışsın
bol bol vitamin al canım biran önce toparlan
saol ablam bugün başladı öksürükle beraber garip bişi ağzımda pas tadı var
ilaç almadan bi toplasam kendimi çok iyi olacak
günaydın canlarım.... bu ay da bebiş fikrimiz suya düştü.... bir de yeni bir eve taşınma durumumuz vardı eğer hamile kalmış olsaydım çok zorlanırdım herşeyde bir hayır var işte... işin kötüsü bebiş hayallarimi 1 yıl kadar ertelemem gerekiyor
günaydın canlarım.... bu ay da bebiş fikrimiz suya düştü.... bir de yeni bir eve taşınma durumumuz vardı eğer hamile kalmış olsaydım çok zorlanırdım herşeyde bir hayır var işte... işin kötüsü bebiş hayallarimi 1 yıl kadar ertelemem gerekiyor
günaydın kuzucum nasılsın güzel anne![]()
Keyifsizim canım benim yaa dün gece baya bi ağladım ağladımm. Uyku da tutmadı doğru düzgün . Sabah da bi ağrıyla uyandım çok korktum bebeğime bişey olacak diye. Öyle yani biraz iş yaptım oturdum tekrar pc nin başına![]()
fulicik de yok ortalarda nerdeki acaba?
didem canım 8. Haftadasın ilk bir kaç ay tam adet dönemlerinde ağrı hissedebilirsin adet sancısı gibi onu dert etme normal.................keyifsizim canım benim yaa dün gece baya bi ağladım ağladımm. Uyku da tutmadı doğru düzgün . Sabah da bi ağrıyla uyandım çok korktum bebeğime bişey olacak diye. öyle yani biraz iş yaptım oturdum tekrar pc nin başına![]()
Fulicik de yok ortalarda nerdeki acaba?
aa canım neden ağlyıp kendini strese sokuyosun bebeğini düşün lütfen
bende merak ettim fulyayı ya işe gelmedi yada çok yoğun
duygusallık işte canım yaa her söylenen lafa alınıyosun.
canım benim :) annelik hormu diyelim :))) üzerinden kuş geçse ağlarsın :)) ben renkli lenslerin ilk paketleri var ya suyun içinde gördükçe ayyyyy :)) bebeğimde karnımda böyle suyun içinde diye ağlardım :))))
selamlarrrrr............
merhaba kızlarr nasılsınızz..
hafta sonu neler yazdınız yaptınız bakemben bugünümü temizliğe ayırdım. dip bucak giriştim eve
dün o moral bozukluğu ile kendimi kocamın sevkatli kollarına bıraktım teselli etti adamcağızım beni... "sen bilirsin ister 1 ay daha bekle ister hemen ilaca başla" dedi. ben de 1 ay daha bekleme kararı aldım. eğer önümüzdeki ay da yumurtlama hissetmezsem dr.un kapısını çalıcam mecburen.
benim lekelenmelerim başladı yine. galiba yakında reglim de söker. bu lekeleme de yeni peydah oldu 2 aydır :18::18::18:
siz neler yaptınız bi dalayım geçmişeee![]()
fulyammm arkadaşım allahım dualarımızı kabul etsin. inşallah tez zamanda yaşayalım bniz de o duyguyu.
çalışma arkadaşlarımdan birinin hamileliği bayağı ilerledi. 6 aylık. göbişini bi görsen fıldır fıldıriçerde takla atıyo mübarek
içim nasıl geçti anlatamam gözlerimi başka tarafa çevirdim yaşarmasın diye![]()
fulyaaa bana da yaz bana daaaaYAY burcuyum ben de . benim de migrenim var sedefim var arada psikoloji bozukluğum varrr. ne arıza hatunum di mi
![]()
ha haaa kızlar kimsecik yok kendim çaldım kendim söledim bu akşam
neyse yazdıklarımı okursunuz bi ara
ay tv de bi reklam dönüyo fırıldak ailesi diye ne gülüyorumm bi sahnesine.
adam diyo kii: benim ateşli kürküm sensinn(ben de kocişime diyim bunu işe yarıyo
kadın: ayyy sabri sabah sabah ..
diyip hoooppp yatağın içine giriyolar...
Ben geldim canlarım:)) Maşallah turp gibi döndüm. Bebek şimdilik iyi. Yarın kalp atışları için doktora gideceğiz bakalım. Sizler nasılsınız. Bugün dinleneyim yarın akşama kadar geçmişi okuyup kuzularım ne yapmış diye bakacağım. Ama kestirmeden sorayım hamile var mı?
Öpüyorum gözlerinizden.
günayyyydınnn bebeklerrr nasılsınızzz...
tükkanı ben açtım siftahı benden bereketi allahtan olsun. güzel haberli bi gün ve hafta diliyorummm hepimizeee..
hadiiii uyanın gariii![]()
![]()
günaydın tuğbacımmm bende geldim malum mesai başladı sana güzel bir hafta diliyorum ne oldu senin kırmızılar geldimi
benim içim uyuyo hala hastayım öksürüyorum ve boğazım ağrıyor
günaydın kızlarrr......................
ben hasta oldum cuma akşamı 2 gündür ben yatıym kayganam bana bakıyoama iyileşmeliyim yumurtlama zamanına kadar yaaaa..............
kızlar günaydın ben sabah kontrolümü yaptım kırmızılar gelmemiş bugüün 4. gün bi haftayı tamamlarsa yine test yapcam. iyice sinir oldum ne psikolojiymiş yaa herşeyi etkiliyo![]()
günaydın fatmacım geçmiş olsun canım... havalar ayarsız ya bizim de ayarımızı bozuyo.
kırmızılar gelmedi tatlım. hafif hafif lekelenmelerim var 2 gündür. ama sökmedi. dün bal+çörekotu+tarçın karışımını ve incir kürünü araştırdım. bal çörekotu tarçın da karar kıldım. ne kadar konur nasıl ve kaç gün yenir diye not aldım bi kenara. adetin 2. günü yenmeye başlanıyomuş 12. güne kadar. söksün adetim yemeğe başlıycam bu aya doktora gitmeme kararı aldım bakalım doğal yöntemi deneyim.
ayyy kayganananı sevsinler aman nazar değmesinbu zamanda bölesi iyi valla. geçmiş olsun canım. iyileş yoksa günaşırı banyo daha çok hasta eder
![]()
evet canım soğuk algınlığı , işin kötüsü ben hep ağır geçiriyorum bu illeti burnum tıkalı nefes aldırmıyo ve ilaçsız geçmiyo bakalım bir an önce geçsin inşallah, sanada geçmiş olsun bu arada vucudun dinlenir yumuşların rahatlar stressiz bir aydan sonra..
evet canım nazarlık kayganam valla hem iyi bakıyo hemde bana alınmıyoYa zaten korkum iyiyleşcem sonrada banyo seansları başlıyacak yeniden nükseder mi diye korkum kafamı mı kazıtsam napsam çocuk uğruna
![]()
herkese günaydııııın
herkese sağlıklı mutlu güzel bir hafta diliyorum
Keyifsizim canım benim yaa dün gece baya bi ağladım ağladımm. Uyku da tutmadı doğru düzgün . Sabah da bi ağrıyla uyandım çok korktum bebeğime bişey olacak diye. Öyle yani biraz iş yaptım oturdum tekrar pc nin başına![]()
fulicik de yok ortalarda nerdeki acaba?
aa canım neden ağlyıp kendini strese sokuyosun bebeğini düşün lütfen
bende merak ettim fulyayı ya işe gelmedi yada çok yoğun