Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım kredi ile ev alacağız. islami bir bankadan çekilecek yani ödeme miktarı çok yüksek o yüzden mecburen erteleyeceğiz... evin çok eksiği var canım... ankarada evler uygun ama içine petek dahi koymuyorlar... her masrafı sana ait.. mecburen canlarım

hımm sende çocuk varmıydı

SELAMM ÇİLEĞİMMMM:16::16::16:

TUBİŞİMMM CANIMM BU AY GİTMEMEKLE İYİ EDİYOSUN DRA ÖNCE Bİ BAL TARÇIN ÇÖREK OTUTNU DENE OLMAZSA Bİ DAHA AYA GİDERSİN AMA BENCE OLUCAK :16::16::16:

OYY KURBAN OLDUĞUMMMM KIYAMAM SANA BEN RABBİM TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI BİR BEBİŞLE DİNDİRSİN ACIMIZI :16:

BEBEĞİM SEN İSTERSİNDE BEN YAZMAMMMIII BAK BENİM TAŞ SANADA İYİ GELİYOMUŞŞŞ VALLA SİVİLCELERİME BİLE İYİ GELDİ SANKİ :9::9::9: ÇÜNKÜ CİLDEDE İYİ GELİO DİO GENEL AÇIKLAMASINDA :9::9::9:
YAY : ( 23 Kasım - 21 Aralık )

Ametist: Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir.

Topaz: Duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu taş, sağlığın korunmasında faydalıdır.
Akik: Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Türkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur.Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır.
Kaplangözü: Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur.
Sodalit: Sinir sistemini güçlendirir ve kişiye sakinlik verir.
Lapis lazuli: Çocuklarda sağlık konusunda destek verir. Öte yandan fiziksel yeteneklerin de gelişmesinde yardımcı etkendir.

HİHİHİH O REKLAMIN O BÖLÜMÜNE BENDE BAYILIYORUM BİRDE YENİ TİVİBU REKLAMINDA BEBEĞİN KOLUNA SAAT TAKMIŞLAR YA ELİ BOĞUM BOĞUM BAYILIYORUM ONAA :1::1::1:

ABLA SEN NERDESİN YAAAA ÖLDÜK MERAKTAN ŞÜKÜR SENDE YİĞENİMİZDE İYİYMİŞ BÖYLE MERAKTA BIRAKMA BİZİ CANIM ABLAMMMM ÇOK ÖZLEDİK SENİ :16::16::16:

GÜNAYDINN YAWRUMMMMMMMMMMM AMİNNN İNŞŞŞ GÜZEL HBRLER ALACAĞIMIZ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAHHHH :16::16::16:

FATMAMM BEBEĞİMMM GEÇMİŞ OLSUNNNNN BİTANEMMM IHLAMUR FLN İÇ YUMULATIR BOĞAZINI:16::16::16:

GÜNAYDIN İREMİOMM TALIM GIYMATLIMMM SANADA GEÇMİŞ OLSUNNNNN İYİLEŞİRSİN YIMIRTAYA KADAR SEN KAYGANA İYİ BAKIYOR SANA :nazar::nazar::nazar::nazar:

KIZÇEMMMM YAPSANA Bİ TEST ALALIM İNŞALLAH GÜZEL HBR :16::16:

YAP ARKADAŞIM BENDE KIRMIZILARDAN SONRA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH İYİ GELECEK YUMOŞLAR SİPIOŞLARI YAKALAYACAK DOLACAK GÖBÜŞLERRR :9::9::9::9:

:27::27::27::27::27::27::27:

GÜNAYDINNN DİDOŞUMMM MİNNAK YİĞENİMİN GÜZEL ANNESİİİ :16::16::16::16:

HEHEH ÇOCUK UĞRUNA YAPMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK HEEEEE DELİSİN SEN DELİİİ :27::27::27::27:

GÜNAYDINNN CANIMMMM

HAYIRDIR CANIMMM NEDEN 1 SENE ARA VERMEK ZORUNDASIN ????:26::26::26::26:

DİDOŞUM NEN VAR KUZUM SENİNNNN NEDE AĞLIYOSUN HAMİLELİK DUYGUSALLIĞIMI YAŞIYORSUN ??? TOPLA KENDİNİ BEBEĞİM MİNNAK KUZUNA YAZIK KURBAN OLDUĞUMMMM

DİDOŞUM BAK FATMAM HAKLI HEM KENDİNİ HARAP EDİP BEBEĞİNİ VE BİZİ ÜZME BİTANEMMM

GÜNAYDINN KIZÇELERİMMM BEBEKLERİMMMM MİNNAKLARIM KIYMETLİLERİMMMM NASILSINIZZZZZ BEN SABAH YOĞUNLUĞUNDAN GİREMEDİMMMM MALUM YENİ AYIN ÖDEME LİSTESİNİ H.SONU HAZIRLAMIŞTIM AMA BU SABAH KONTROL EDİP DÖKÜMANLARIMI ALDIM PATRONUN MASASINA BIRAKTIMMM HEMEN YANINIZA GELDİMMMM :16::16::16::16::16: GÜN İÇİ ÇOK YOĞUN OLACAĞIM CUMA GÜNÜNDEN BİR KAÇ İŞ TE KALDI AMA YANINIZDAYIMMMM BENİ SORARSANIZ AYNEN BÖYLEYİM :27::27::27::27::27::27::27: ÇOK İYİYİM YANİ RABBİM DERT KEDER VERMESİNN GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM GÜZEL HBRLER ALIP BİRLİKTE SEVİNDİĞİMİZ BİR HAFTA OLSUNNNNNN :54::54::54::54::54:

anammmm bunu yazman bile bi saatini almıştır bebekimm teşekkür ederim ıhlamur pastil yiyip içip duruyorummm
bu taş mevzusuna bende inanıyorum kendime aquamarin aldım palukum ben yaaa

SELAMM ÇİLEĞİMMMM:16::16::16:

TUBİŞİMMM CANIMM BU AY GİTMEMEKLE İYİ EDİYOSUN DRA ÖNCE Bİ BAL TARÇIN ÇÖREK OTUTNU DENE OLMAZSA Bİ DAHA AYA GİDERSİN AMA BENCE OLUCAK :16::16::16:

OYY KURBAN OLDUĞUMMMM KIYAMAM SANA BEN RABBİM TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI BİR BEBİŞLE DİNDİRSİN ACIMIZI :16:

BEBEĞİM SEN İSTERSİNDE BEN YAZMAMMMIII BAK BENİM TAŞ SANADA İYİ GELİYOMUŞŞŞ VALLA SİVİLCELERİME BİLE İYİ GELDİ SANKİ :9::9::9: ÇÜNKÜ CİLDEDE İYİ GELİO DİO GENEL AÇIKLAMASINDA :9::9::9:
YAY : ( 23 Kasım - 21 Aralık )

Ametist: Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir.

Topaz: Duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu taş, sağlığın korunmasında faydalıdır.
Akik: Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Türkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur.Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır.
Kaplangözü: Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur.
Sodalit: Sinir sistemini güçlendirir ve kişiye sakinlik verir.
Lapis lazuli: Çocuklarda sağlık konusunda destek verir. Öte yandan fiziksel yeteneklerin de gelişmesinde yardımcı etkendir.

HİHİHİH O REKLAMIN O BÖLÜMÜNE BENDE BAYILIYORUM BİRDE YENİ TİVİBU REKLAMINDA BEBEĞİN KOLUNA SAAT TAKMIŞLAR YA ELİ BOĞUM BOĞUM BAYILIYORUM ONAA :1::1::1:

ABLA SEN NERDESİN YAAAA ÖLDÜK MERAKTAN ŞÜKÜR SENDE YİĞENİMİZDE İYİYMİŞ BÖYLE MERAKTA BIRAKMA BİZİ CANIM ABLAMMMM ÇOK ÖZLEDİK SENİ :16::16::16:

GÜNAYDINN YAWRUMMMMMMMMMMM AMİNNN İNŞŞŞ GÜZEL HBRLER ALACAĞIMIZ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAHHHH :16::16::16:

FATMAMM BEBEĞİMMM GEÇMİŞ OLSUNNNNN BİTANEMMM IHLAMUR FLN İÇ YUMULATIR BOĞAZINI:16::16::16:

GÜNAYDIN İREMİOMM TALIM GIYMATLIMMM SANADA GEÇMİŞ OLSUNNNNN İYİLEŞİRSİN YIMIRTAYA KADAR SEN KAYGANA İYİ BAKIYOR SANA :nazar::nazar::nazar::nazar:

KIZÇEMMMM YAPSANA Bİ TEST ALALIM İNŞALLAH GÜZEL HBR :16::16:

YAP ARKADAŞIM BENDE KIRMIZILARDAN SONRA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH İYİ GELECEK YUMOŞLAR SİPIOŞLARI YAKALAYACAK DOLACAK GÖBÜŞLERRR :9::9::9::9:

:27::27::27::27::27::27::27:

GÜNAYDINNN DİDOŞUMMM MİNNAK YİĞENİMİN GÜZEL ANNESİİİ :16::16::16::16:

HEHEH ÇOCUK UĞRUNA YAPMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK HEEEEE DELİSİN SEN DELİİİ :27::27::27::27:

GÜNAYDINNN CANIMMMM

HAYIRDIR CANIMMM NEDEN 1 SENE ARA VERMEK ZORUNDASIN ????:26::26::26::26:

DİDOŞUM NEN VAR KUZUM SENİNNNN NEDE AĞLIYOSUN HAMİLELİK DUYGUSALLIĞIMI YAŞIYORSUN ??? TOPLA KENDİNİ BEBEĞİM MİNNAK KUZUNA YAZIK KURBAN OLDUĞUMMMM

DİDOŞUM BAK FATMAM HAKLI HEM KENDİNİ HARAP EDİP BEBEĞİNİ VE BİZİ ÜZME BİTANEMMM

GÜNAYDINN KIZÇELERİMMM BEBEKLERİMMMM MİNNAKLARIM KIYMETLİLERİMMMM NASILSINIZZZZZ BEN SABAH YOĞUNLUĞUNDAN GİREMEDİMMMM MALUM YENİ AYIN ÖDEME LİSTESİNİ H.SONU HAZIRLAMIŞTIM AMA BU SABAH KONTROL EDİP DÖKÜMANLARIMI ALDIM PATRONUN MASASINA BIRAKTIMMM HEMEN YANINIZA GELDİMMMM :16::16::16::16::16: GÜN İÇİ ÇOK YOĞUN OLACAĞIM CUMA GÜNÜNDEN BİR KAÇ İŞ TE KALDI AMA YANINIZDAYIMMMM BENİ SORARSANIZ AYNEN BÖYLEYİM :27::27::27::27::27::27::27: ÇOK İYİYİM YANİ RABBİM DERT KEDER VERMESİNN GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM GÜZEL HBRLER ALIP BİRLİKTE SEVİNDİĞİMİZ BİR HAFTA OLSUNNNNNN :54::54::54::54::54:

Tamam fulicimmmm sizlerle konuşmak iyi geldii.. Bebeğimi üzmeyeceğimmm.. O daha minicik ve yaşamaya büyümeye çalışıyor annesi kıyamaz onaa ..

İşlerinde kolay gelsinn canımm umarım güzel bol yumoşlu haftalar geçirirsiniz (iz):16::16::16:

anammmm bunu yazman bile bi saatini almıştır bebekimm teşekkür ederim ıhlamur pastil yiyip içip duruyorummm
bu taş mevzusuna bende inanıyorum kendime aquamarin aldım palukum ben yaaa

evet bitanemm taşları bana halam söyledi ondan duydum da aldım o bas ağrısından beri yanımda bulunduruyorum çok iyi geldi valla bana test ettim onayladım yaniii :9::9::9::9:

canım kredi ile ev alacağız. islami bir bankadan çekilecek yani ödeme miktarı çok yüksek o yüzden mecburen erteleyeceğiz... evin çok eksiği var canım... ankarada evler uygun ama içine petek dahi koymuyorlar... her masrafı sana ait.. mecburen canlarım

meryemcimm ankaranın neresinden ev aldınız ya da alacaksınız ki o kadar eksiği oluyor? Ankara benim memleketim :34:

Tamam fulicimmmm sizlerle konuşmak iyi geldii.. Bebeğimi üzmeyeceğimmm.. O daha minicik ve yaşamaya büyümeye çalışıyor annesi kıyamaz onaa ..

İşlerinde kolay gelsinn canımm umarım güzel bol yumoşlu haftalar geçirirsiniz (iz):16::16::16:

ooyyyy kıyamam sanada minnak yiğenimdede :16::16::16::16:

benim yumoş geçmiştir bu ay zaten tınımda değildi :27::27::27::27: misafir fln derkene keyfimize takılabildiğimiz kadar takıldık işte :16::16::16::16::16:

Fulim azıcık aklım vardı azıcıkta saçım ikiside bebek uğruna gidiyyy :60::60::60:

ahahahaha al bendende o kadarrr ama benim akıl gitti saçım zaten nişanda yanmıştı o zamandan beri onu temizleye temizleye uzatmaya çalışıyorummm daha omuzlarımın altına yeni indiler kestiremem vallaaaa :27::27::27::27:

[video=youtube;TfH_ims4Zrk]http://www.youtube.com/watch?v=TfH_ims4Zrk[/video]

bu sabahta bununla uyandımmm :27::27::27::27::27: acep ben rüyamda ne haltlar yiyomdaaa şarkılarla uyanıyom nihahahaha :27::27::27::27:

yok bebeğim ben yengecimmm yandan yandannnn giderim :27::27::27::27: tubişim sormuş yay burcunu onun için yazdım bende :27::27::27:

tubişim de benim gibi yay ne güzel :)) Ona yazmışsın ben de faydalandım :1::1::1:

ahahahaha al bendende o kadarrr ama benim akıl gitti saçım zaten nişanda yanmıştı o zamandan beri onu temizleye temizleye uzatmaya çalışıyorummm daha omuzlarımın altına yeni indiler kestiremem vallaaaa :27::27::27::27:

fulyacım geçen gün bi nişana gitmiştik orda süslü iri kemikli bir bayan vardı onu görünce aklıma sen geldin :1::1: Boy desen selvi gibi bir de giymiş altına kocaman topukluları giymiş mini elbiseyi saçları da açmış ohhh süsünden geçilmiyodu :1::1::1: Kalıp olarak sana benzettim aklıma sen geldin dedim bunu fulyaya söylemezsem çatlarım:52::52:

Günaydın kızlar...Öpüyorum güzel gözlerizden. Beni merak etmişsiniz, inanın çok duygulandım. Annemlerde internet yok. O yüzden sizden uzak kaldım. İki hafta boyunca bebeği hiç düşünmedim. Değer arttı mı azaldı mı hiç dert etmedim. Günü gelince doktora gittim. Değer iki bin küsürlerde olduğu halde bebek ultrasonda görünmedi. Ultrasondaki kadın direkt dış gebelik dedi. Çok korktum. Dört gün sonra başka doktora gittim ve kesemiz göründü. Anneneme geleceğimiz gün hamile olduğumu söyledim:) Çok üzüldü tabi.

Benim hikayem bu canlarım.

Fatma canım, senin için çok çok üzüldüm bebeğim:( İnşallah bu ay sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın güzelim. Kürtaj mı oldun yoksa... Allah koruyup gözetsin seni.

Fulyacım, en son doktoa gitmiştin sanırım, bu ay çalışmalara devam mı? İnşalllah senin de gönlüne göre olur herşey bebeğim. İçinin neşesi, bahtına düşsün inşallah.

Didemcim, ağlak haller bende de var canım. Biri höt dedi mi burnum sızlıyor. Hiç böyle bir kadın değildim. Bir de bende aşırı göğüs ağrısı var. Geceleri uyutmayacak derecede. Sen kalp atışlarını duymuşsundur galiba. Hayırla kucağına al bebeğini inşallah canım. Darısı buradaki kardeşlerimizin başına...

Ayvareçelim, anneme kavanozlar dolusu ayva reçeli yaptırdım, aklıma hemen sen geldin yerken:)) İnşallah lekelenmelerin hayra alemettir tatlım.

Bambu, gecikmen hamileliğe işarettir inşallah canım. Bence de test için hiççç acele etme. Ben erken öğrenmeseydim kollarım delik değiş olmazdı. İki günde bir kan vereceğim diye deri rengim değişti resmen:)) Bir haftayı bekle ve kan testi yaptır derim.

İremcim sen ne alemdesin, nasılsın tatlım? Çalışmalara devam mı?

Cipcileğim, sen nasılsın bebeğim. geri dönüp okuyamadım, hepinizi çok merak ettim inanın...Neler yapıyorsun canım benim..

Roseis, diar, umut, gamyoncu, anti, hepinizi çoklar çoku özledim kızlar...Şimdilik hoşçakalın. Doktordan randevu almaya çalışıyorum, inşallah başarırırım:)))

ALLAH'A EMANET OLUN....

Son düzenleme:
Back
X