Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Miyavlayın tabiii kuzucuklarrr :))) Ben pek miyavlamıyorum da doktorumu değiştirdim o da korunmanıza gerek yok dedi tabi benim adam durur mu:1::1: :1::1: ÖYle yani :16:

Martta hepiniz hamiş kalın aralıkta doğsun yeğenler hepsi de yay burcu olsun heheheh huyu güzel olur iştee daha ne olsun:21::21::21:

amcaları gibi aralıkta doğarsa belki onlar gibi matematik zekasına sahip olurr :27::27::27::27:

Aralık ayında doğanlar iyi olur :1::1::1::1::1: hheh.. Ayy şimdi bu cümleyi yazarken canım bir biber kızartması istedi üstüne de domates sosuuu ımmmmm:56::56::56: Aralık ayıyla da ne ilgisi varsa:1::1:

Siz buluşun toplaşınn ohh ne güzell artık bizde buradan size eşlik ederiz ha bi de bol bol kulaklarımız çınlar heralde:1::36:

Aralık ayında doğanlar iyi olur :1::1::1::1::1: hheh.. Ayy şimdi bu cümleyi yazarken canım bir biber kızartması istedi üstüne de domates sosuuu ımmmmm:56::56::56: Aralık ayıyla da ne ilgisi varsa:1::1:

Siz buluşun toplaşınn ohh ne güzell artık bizde buradan size eşlik ederiz ha bi de bol bol kulaklarımız çınlar heralde:1::36:

kız aralıkta biberde olmaz

sizi 3g ile bağlarızz ortama olmaz mı ki:52::52::52:

Aynen öyle canım ne biber var ne domates olsa hemen yapacağım.

3g 5g farketmez canım biriniz laptopu götürsün wireless olan bir yere oturun msn-skype gibi konferans yapacağımız bir programla katılrız :9::9::9:

Aynen öyle canım ne biber var ne domates olsa hemen yapacağım.

3g 5g farketmez canım biriniz laptopu götürsün wireless olan bir yere oturun msn-skype gibi konferans yapacağımız bir programla katılrız :9::9::9:

çok istediyse hormonlu filan azcık al annem kıştan koymuştu benim dolaba evvde var hem biber hem domates

aynen bak ne güzelll bağlanırsınız valla süper olur

yaş kaç kuzum senin bu arada gerçek ismin ney? ne iş yapıyosun nerde oturuyosun yarışmacı arkadaslara basarılar diliyomusun :27::27::27::27::27::27:

hmm haklısınız tanışmadık dimi ? deniz ben 29 yaşında yım istanbuldan katılıyorum =) ee 30 'a 1 kala ymurtalar tembelleşmiştir die öle söyledim

hmm haklısınız tanışmadık dimi ? deniz ben 29 yaşında yım istanbuldan katılıyorum =) ee 30 'a 1 kala ymurtalar tembelleşmiştir die öle söyledim

deniz hanımcım deniz hanımcım biz gençliğimiz baharındayız daha çiceğimiz burnumuzdaa :37::37::37: bende 29 olucam çok yakında :43::43::43::43::18::18::18:

o kediler kadar olamadıkk kızımmmm bak elin kedisine bi martta halvete giriyor sonra hemen şıp hamileee:35::35::35::35:

ossunnnn guzummm bizde pırtlatıcaz bi günnnnn :27::27::27:

taze anne taze annee senin tuzun kuru dimi biz miyavlıcazzz dahaa sen otur oturduğun yerde sakın miyavlıyım deme yeğenim kızar vallaaa:1::9::9::9::9::9:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ayyy kedileri bekleyemem şimdi onlar dokuz doğurur hasetimden çatlarım bi dene bile doğuramadım deyüüüüüüü :60::60::60::60:

delisin yahuuuu deliiiiii :9::9::9::9::9::9::9: kediye bile fesatlanır oldukkk Allahım sen gör halimizi :9::9::9::9:
kızz ii tut yumurtanı düşmesin sadece çatlasın mümkünseee bırakma herifin yakasını bak marta odakladık kendimizi
sloganımız mart kedisiyiz bebişlerin delisiyizzzz:33::33::33:

süper slogan bebekimmmmmmmm tuttum bunu :35::35::35:

toplanın siz toplanınnnn :50::50::50::50:

bebekimmm sende gel dicemte teee trabzondan zor olucakkk ama herzaman bekleriz bak istanbulda da bi kapın var unutmaaa :16::16::16::16:

Miyavlayın tabiii kuzucuklarrr :))) Ben pek miyavlamıyorum da doktorumu değiştirdim o da korunmanıza gerek yok dedi tabi benim adam durur mu:1::1: :1::1: ÖYle yani :16:

Martta hepiniz hamiş kalın aralıkta doğsun yeğenler hepsi de yay burcu olsun heheheh huyu güzel olur iştee daha ne olsun:21::21::21:

anaaammmmmmm onlar gelsinde burcunu pek takmıyorum ben iiiihihihihihiihi:16:

ayyy yay burcumu ben bir ay daha mı beklesem ne etsem :33::33::33::33::33:

:33::33::35::35::35::33::33::33:

oyyy bide o yönü var dimi onlar pıtır pıtır 9 dadoğurur 10 da:10::10::10::10:

sende şair oldun kızzz fulimmmmm helal sana sen söyle ben oynucam 9 8lik attırıcam göbecikleri bence biz gün yapalımmmmm :32::32::21::21::21:

yapalımda bizim günde olsak olsak 4-5 kişi benim bildiğim istanbuldan :31::31:
amcaları gibi aralıkta doğarsa belki onlar gibi matematik zekasına sahip olurr :27::27::27::27:

:34::34::34::34:

hee 18 saat ne kiii atlar gelirim delüüü :52::52::52::52: uçak deme doğum öncesi uçak fobim var gelemem doğurunca belki

banada gel banadaaaa çatlarım valla ona gidip bana gelmezsennnn :27::27::27:

seni hınzır hamiş seniii aşermelerinde başlamışşş ohhhh yap hemen de yeee ayyy naazlanıcak kimsede yoktu demi senin orda keşkem yakın olsakta ben yapsan kuzucuğumaaaa :16::16::16:

hehe süper fikir 3g ilen bağlaşırızzzzzz fotoları burda paylaşırızzz :27::27::27::27:

deniz hanımcım deniz hanımcım biz gençliğimiz baharındayız daha çiceğimiz burnumuzdaa :37::37::37: bende 29 olucam çok yakında :43::43::43::43::18::18::18:

yaşıtlarım ve kardeşlerimin arkadaşları 2 çocuk sahipleriiii kesin benim yumurtalar eskidi ben diyim ayyy ALLAH korusun ya
Bide bi sorum olucak hanmlar netten bakındım ama ayda normal bir hatun kaç kez yumurtluyo ??? ben iyice sıyırdım haklısınız :(((

canım kusura bakma yeni gördüm yazdığını. ben Keçiörende oturuyorum. sana özel mesaj atmak istedim daha detaylı ama 100 mesaj olmadan yollayamıyormuşum... pek anlayamadım ama buradan da açıkça yazmaya çekiniyorum ailemden özellikle beni hazmedemeyenler de geliyor buralara.... ne olur ne olmaz... 100 mesaja ulaşayım inş. da özelden anlatırım :))) ahh ahh bizim evin mantolaması yani dış cepheye ısı yalıtımı yapılmamıştı, üst komşum sürekli halı silkeliyordu ve en sonunda balkondaki yorganımı yaktı... evimizin değeri 140 milyar almak istediğimiz yer 190 milyar ama canım yeni yapılmış eksiksiz bir daire... :) ankarada tüm evler böyle yeni yerleşim yeri ya :) istanbulda 2 gözdü odalar.. oradan buraya gelin gelince dünyalar benim oldu. gözüm gönlüm açıldı valla...

evet cnm tanışmadık ama şimdi tanıştıkkk bende 27 yi deviriyorum temmuzda 28 im yani valla yumurtalar keyfe keder takılıyor Allahın bileceği iş albet gelicek bebişlerimiz bu arada bende fulya bende istanbuldayım pekiii kız sen istanbulun neresindensinnnn ????

yaşıtlarım ve kardeşlerimin arkadaşları 2 çocuk sahipleriiii kesin benim yumurtalar eskidi ben diyim ayyy ALLAH korusun ya
Bide bi sorum olucak hanmlar netten bakındım ama ayda normal bir hatun kaç kez yumurtluyo ??? ben iyice sıyırdım haklısınız :(((

ee nun 2 çocuğu bunun 5 çocuğu var dersek yandık bende 28 yaşındayım eltimle aramda 4 yaş var onun 13 ve 8 yaşında 2 veledi var gel vur bei beniii , aşk neylediiiii :24::24::24:

ayyyy seni çok umutsuz gördümmmm fulimmmm çal ordan oynak bişeylerde havamızı bulalım ayolll :118::118::118::118:

Back
X