Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

heh bak ne güzel demiş hemşireee ben folik asidi unutuyorum habire yaaa ahh bu kafammmm sen yarın başa bebeğim garanti olsun birde bende daha hiçbişey yok bu aydan zaten amacım yada umudum yok benim hem misafir hem kaçak göçek keyfimize takıldıkk yumoş mumoş takip etmedim benim zaten son günlerde belirtim olur ağrı fln o yüzden gelir benimkiler yani birde sen kaç günde 1 oluyosun bebeğim ben ayın 12 sini bekliyorum 30 günde 1 benim

şimdik benimki kafasına göre takılıyo canım kürtajdan beri. bi 32 gün bi 25 gün. geçen ay 25 günde geldi. galiba yavaş yavaş düzene giriyo . bugün 24. gün lekelenmeler iyice arttı. yarına tam gelir.
belki bebişin canı kaçak göçek istiyodur. heyecan atraksiyon :9::9: inşallah hayırlısı olsun bebeğimm...

kızlar ben çıkıyorum. servis toplanmaya başlamış... hava güzel gibi belki yürürüm...
akşam girip geçmişi okucam. yine laf yetiştiririm size :9::3:

biz aynı patron kendimiz çaldık kendimiz oynadıkk sen ne ediyon iştesin herhalde bugunnn sesin soluğun anca cıktığına göre :27::27::27::27:

bugünkü üstün performansımdan sonra erken kactm işten:27::27:bu hafta biraz sıkısık işler pek girebileceğimi sanmıyorum ara ara yoklarım sizi:ssz::ssz:vekilim sen kızz ona göre bundan sonra her aksam senden rapor alcm:51::51:

şimdik benimki kafasına göre takılıyo canım kürtajdan beri. Bi 32 gün bi 25 gün. Geçen ay 25 günde geldi. Galiba yavaş yavaş düzene giriyo . Bugün 24. Gün lekelenmeler iyice arttı. Yarına tam gelir.
Belki bebişin canı kaçak göçek istiyodur. Heyecan atraksiyon :9::9: Inşallah hayırlısı olsun bebeğimm...

kimyamız şaştı değil mi yavas yavas düzene girer elbet canım benim yımırt olayı gecen aya has bişeydir bence bendede öyle oldu biliyosun teste göre yumurtlamadım ben mesela gecen ay :9::9::9::9: Bu ayda keyfi bilir :33::33:

Bebişin basımız üstünde yeri varda benim için milyonda 1 ihtimal onun bu ay olması hayırlısı keşke olsa :52::52::52::52::52:

bugünkü üstün performansımdan sonra erken kactm işten:27::27:bu hafta biraz sıkısık işler pek girebileceğimi sanmıyorum ara ara yoklarım sizi:ssz::ssz:vekilim sen kızz ona göre bundan sonra her aksam senden rapor alcm:51::51:

arı maya gibisin arkadaşım senin elinden iş kaçarmı hiç :27::27::27::27: Vekaletini aldım patroncuğummm merak etme bir bir rapor ederim sana :15::15::15::15::9::9::9::9::9::9::9:

heh bak ne güzel demiş hemşireee ben folik asidi unutuyorum habire yaaa ahh bu kafammmm sen yarın başa bebeğim garanti olsun birde bende daha hiçbişey yok bu aydan zaten amacım yada umudum yok benim hem misafir hem kaçak göçek keyfimize takıldıkk yumoş mumoş takip etmedim benim zaten son günlerde belirtim olur ağrı fln o yüzden gelir benimkiler yani birde sen kaç günde 1 oluyosun bebeğim ben ayın 12 sini bekliyorum 30 günde 1 benim

fulya folik asid ne kadar süre kullanılıyor ? 3-4 ay önce gitmiştim dedim ya o zaman Dr. 5 mg bişe vermişti 2 günde bir at demişti bitti 2 aydır içmiyorum içmem gerek mi acaba ?

fulya folik asid ne kadar süre kullanılıyor ? 3-4 ay önce gitmiştim dedim ya o zaman dr. 5 mg bişe vermişti 2 günde bir at demişti bitti 2 aydır içmiyorum içmem gerek mi acaba ?

canım bebiş hazırlığı için 3 ay önceden baslanıyor gebeliğin ilk 3 ayı kullanılıyor plansız gebeliklerdede gebelik öğrenildiği andan itibaren ilk 3 ay kullanılıyor tabi ben habire unutuyorum o baska bence al ve devam et cnmm tebdir bizden bebiş allahtannnn :16:

$12993_501779956528130_23860596_n.webp

o değilde 1 günde şöyle bi yatak mı gördükkiiii yumoşlar gaza gelsin çatır çatır çatlasınnnn peşin sıra doğuralımmm heeeeee :27::27::27::27:

14 şubat için güzel bi fikir die düşündümmmm katılanlar ????

canım bebiş hazırlığı için 3 ay önceden baslanıyor gebeliğin ilk 3 ayı kullanılıyor plansız gebeliklerdede gebelik öğrenildiği andan itibaren ilk 3 ay kullanılıyor tabi ben habire unutuyorum o baska bence al ve devam et cnmm tebdir bizden bebiş allahtannnn :16:

3 ay kullanıyorum kjalmassam bırakıyomuyum yoksa kalana kadar devam mı ? Bide ne hoşuma gitti fulya 14 şubat için hazırlıklar filan bizim o gün evlilik yıl dönümümüz =) eşime çok aşığım ama cinsellikten hoşlanmıyorum acaba bu da etkiliyormu bebişi isteksiz olmak yani =( çok açık oldu ama sormak geldi içimden =(

3 ay kullanıyorum kjalmassam bırakıyomuyum yoksa kalana kadar devam mı ? Bide ne hoşuma gitti fulya 14 şubat için hazırlıklar filan bizim o gün evlilik yıl dönümümüz =) eşime çok aşığım ama cinsellikten hoşlanmıyorum acaba bu da etkiliyormu bebişi isteksiz olmak yani =( çok açık oldu ama sormak geldi içimden =([/QUOT

kız içiyon tabiii devam ediceksin haile kalıp 3 ay bitene kadar

14 şubat evlilik yıldönümü için iyi bi secim ayrıca isteksizlik sıkıntı olurmu bilmiyorum ama ne demiş eskiler isteksizzzz seydennn çocuk olmaz demişler :9::9::9::9:

azcık isterik ol derim ben özelinizi bilemem tabi karışamam da ama zaten çocuk çocuk die diretirken yıpranıyoruz ve o işi sırf çocuk için yapmamak gerekiyor aşk çocuğu olsun yawriii :30::30::30::30:

3 ay kullanıyorum kjalmassam bırakıyomuyum yoksa kalana kadar devam mı ? Bide ne hoşuma gitti fulya 14 şubat için hazırlıklar filan bizim o gün evlilik yıl dönümümüz =) eşime çok aşığım ama cinsellikten hoşlanmıyorum acaba bu da etkiliyormu bebişi isteksiz olmak yani =( çok açık oldu ama sormak geldi içimden =([/QUOT

kız içiyon tabiii devam ediceksin haile kalıp 3 ay bitene kadar

14 şubat evlilik yıldönümü için iyi bi secim ayrıca isteksizlik sıkıntı olurmu bilmiyorum ama ne demiş eskiler isteksizzzz seydennn çocuk olmaz demişler :9::9::9::9:

azcık isterik ol derim ben özelinizi bilemem tabi karışamam da ama zaten çocuk çocuk die diretirken yıpranıyoruz ve o işi sırf çocuk için yapmamak gerekiyor aşk çocuğu olsun yawriii :30::30::30::30:

Kesinlikle haklısın ...Eşimde bu yüzden kızıyo bunun stresinden herşeyi mahvediyorum die =( ama şimdilik malesef durum bu fulya çok sağol yani benim adet biticek bu hafta ben başlıyım hamile kalana kadar 4 ay sonra atıyorum kalsam bile dewam yani doğrumu Dr. bana bunları iç dedi ama sonrasını sormayı unuttum =(

Kesinlikle haklısın ...Eşimde bu yüzden kızıyo bunun stresinden herşeyi mahvediyorum die =( ama şimdilik malesef durum bu fulya çok sağol yani benim adet biticek bu hafta ben başlıyım hamile kalana kadar 4 ay sonra atıyorum kalsam bile dewam yani doğrumu Dr. bana bunları iç dedi ama sonrasını sormayı unuttum =(

evet canım şimdi başlıyosun hamile kalıp ta 3 ay dolana kadar içiyosun folik asidi drun zaten sana onu keseceğin zamanı söyler.

ayrıca bu kafaya takma meselesini ilişkide sürecinde tkarsan daha zor senin için birlişme bir görev değil bu her iki taraf için beden ihtiyacı aynı zamanda ve sen helalinlesin severek isteyerek içten gelerek yapılan bir şey evet bizler çocuk isteyi ile yanıp tutuşuyoruz bu nedenle bazen bir okul ödeviymiş gibi gelir çalışmalar bence buna neder renk katarsak o kadar iyi sonuç alırız die düşünüyorum.. mesela ben kornurken kaldım neden işin zevkindeyim çünküüü :30::30::30::30::30::30::30::30::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

ayyy konuşturdun emi beni akşam akşammm :27::27::27::27:

Göze alandır kadın.
Çekip gitmeyi, sahip olduklarından
vazgeçmeyi, karşılık beklememeyi…
Mücadele eder, kızar, bağırır ama hep
sever.
Dedim ya bir dünyadır kadınlar, yürekleriyle konuşan, gözleriyle gülen.

evet canım şimdi başlıyosun hamile kalıp ta 3 ay dolana kadar içiyosun folik asidi drun zaten sana onu keseceğin zamanı söyler.

ayrıca bu kafaya takma meselesini ilişkide sürecinde tkarsan daha zor senin için birlişme bir görev değil bu her iki taraf için beden ihtiyacı aynı zamanda ve sen helalinlesin severek isteyerek içten gelerek yapılan bir şey evet bizler çocuk isteyi ile yanıp tutuşuyoruz bu nedenle bazen bir okul ödeviymiş gibi gelir çalışmalar bence buna neder renk katarsak o kadar iyi sonuç alırız die düşünüyorum.. mesela ben kornurken kaldım neden işin zevkindeyim çünküüü :30::30::30::30::30::30::30::30::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

ayyy konuşturdun emi beni akşam akşammm :27::27::27::27:

heheh :D:D:D güldürdün beni :D kocamı bu ıstıraplardan kurtarmam lazım kendimi de bu gerilmelerden kaynanamın dediği bir laf var aynen şöle ; bu yumurtalama da yeni moda çıktı bizim sırtımız yatakta ertsi gün karnımız burnumuzda hayırlısı gerçekten. Ama fulya düşünüyorum da Allah 'ım nasip ederse nasıl bir anne olacağımı hayal bile edemiyorum hepimiz tabi . Böyle yüzünü görmeden tanımadan birileriyle rahat bişekilde sohpetleşmekte ayrı bi tecrube ve keyif oldu ;)

Bende önceleri hep kafam rahattı ilişki bebiş hep böyleydi kafamda şimdi bu işlere kalkıştım 3-4 aydır stres oldum sivilceler bastı yazıları okudukça şaşırıyorum!!! Sperm sayıları yumurtalar yok döllenmek Allah'ım ya ne zor meşakkatli işmiş bunlar Bide hiç düşünmicekmişsin !! Kafaya takınca kalmıyormussun! Nasıl takılmaz ki die de laflamıştık hafta sonu flyrey kullanıcıyla iyi gelmişti sağolsun bana =) özellikle adete yakın en ufacık belirtide aha diyosun aklın gidiyo bi de bakıyosun adet belirtisi çıkıyo yaa offf... =(

ahh canım ya ben bu yazdığını şimdi gördüm de.. sen bu tarz şeylerle meşgul olma çünkü bu hücreleri yaratan Allah onlara nasıl hareket edeceklerini de öğretiyor... yani döllenme, yumurtlama kesinlikle senin benim elimde değil. mesela benim elimde olsa ben ikiz olması için 2 yumurta döllensin isterdim ona göre davranırdım ama böyle birşey yok!! herşey Allahın takdiri. sen sadece rahat davran ve düzenli dr. kontrolüne git. hemen 1 ayda olacak iş değil gebelik bunun için ciddi bir zaman ve sabır gerekli ayrıca çocuk olsun diye değil, eşimi seviyorum mutluyum diye düşünerek motive et her anda kendini zamanla göreceksin ki gebelik oluşuvermiş... ve sakın unutma çocuk için yaş engeli yok!! allah cc. izin verdikçe olmaz diye bir şey yok!! ama allah izin vermezse 25 yaşında da olsan olmaz 45 yaşında da olmaz olacağı varsa da 60 yaşında bile olşur ki örnekleri mevcut...

heheh :D:D:D güldürdün beni :D kocamı bu ıstıraplardan kurtarmam lazım kendimi de bu gerilmelerden kaynanamın dediği bir laf var aynen şöle ; bu yumurtalama da yeni moda çıktı bizim sırtımız yatakta ertsi gün karnımız burnumuzda hayırlısı gerçekten. Ama fulya düşünüyorum da Allah 'ım nasip ederse nasıl bir anne olacağımı hayal bile edemiyorum hepimiz tabi . Böyle yüzünü görmeden tanımadan birileriyle rahat bişekilde sohpetleşmekte ayrı bi tecrube ve keyif oldu ;)

kayganan doğru demiş :27::27::27:

dertleşme konusuna gelince insan bazen hiç tanımadığı birisinine hayatının en önemli olaylarını dertlerini anlatmak ister buda onun gibi bi rahatlama yöntemi tabi bu yöntemden en büyük farkı benim bu topikteki hatunları öz kardeşim gibi sevmem ve aynı şekilde sevilmem onlar kendilerini çok iyi biliyorlar zaten biz gebelik için yürüdüğümüz bu yolda stresimi en aza indirmek birbirimizi rahatlatmak ve daha az bu sıkıntıları düşünmek için elele yürüyoruz yeri geliyo aynı anda depresyona giriyoruz ama illaki birklikte ağlayıp birlikte gülüyoruz...

burası öyle bi yer işte...

Son düzenleme:
ahh canım ya ben bu yazdığını şimdi gördüm de.. sen bu tarz şeylerle meşgul olma çünkü bu hücreleri yaratan Allah onlara nasıl hareket edeceklerini de öğretiyor... yani döllenme, yumurtlama kesinlikle senin benim elimde değil. mesela benim elimde olsa ben ikiz olması için 2 yumurta döllensin isterdim ona göre davranırdım ama böyle birşey yok!! herşey Allahın takdiri. sen sadece rahat davran ve düzenli dr. kontrolüne git. hemen 1 ayda olacak iş değil gebelik bunun için ciddi bir zaman ve sabır gerekli ayrıca çocuk olsun diye değil, eşimi seviyorum mutluyum diye düşünerek motive et her anda kendini zamanla göreceksin ki gebelik oluşuvermiş... ve sakın unutma çocuk için yaş engeli yok!! allah cc. izin verdikçe olmaz diye bir şey yok!! ama allah izin vermezse 25 yaşında da olsan olmaz 45 yaşında da olmaz olacağı varsa da 60 yaşında bile olşur ki örnekleri mevcut...

Varolun kızlar =) bunların hepsinin farkındayım biliyorum . İşte gelin görün ki sizden 3-4 yaş büyük olmam bişe değiştirmiyo akıl yaşta değil başta boşa dememişler. Bu konularda hep bilinçliydim fakat başlamadığım işin içine girmediğim için kafaya takmıyordum akıllanma eşimi üzmeme zamanı şimdi =) özellikle bu ay böle oldu açıkcası son adeim hüsrandı oyüzden =( taşınma durumum var halledim şu işler kalmassam yallah doktor ;) Senin neyin var Allah bağışlasın kaç yaşında ?

Back
X