- 5 Nisan 2011
- 3.477
- 157
- 163
Ne güzel bir haber bu tebrik ediyorum canım benim çoğul gebelik mi kaç yumurta vardı Maşallah sizeKızlar 12 aralıkta aşılama yaptırmıştım. Hcg 656 çıktı hamileyim: )))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel bir haber bu tebrik ediyorum canım benim çoğul gebelik mi kaç yumurta vardı Maşallah sizeKızlar 12 aralıkta aşılama yaptırmıştım. Hcg 656 çıktı hamileyim: )))
ayyyy cok sevindimmm umut oldun bize masallahhhhhhKızlar 12 aralıkta aşılama yaptırmıştım. Hcg 656 çıktı hamileyim: )))
canım bende dün aşılama yaptırdım. Senin ilk aşılamanmıydı ve eşinin değerleri nasıldı. İnşallah rabbim bize de tattırır o güzel duyguyuTeşekkür ederim Rabbim hepimizin kucaklarini doldurur inşallah
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi. Darısı bize inşallahIlk asilamamdi. Eşimin sperm sayısı iyiydi ama hareketlilik %10 du. Spermleri mikroçip yöntemiyle ayırdı. gulbebek uzme sakin kendini o batma oluyor belirtiler kişiden kişiye değişir
yok canım o kadar çok ağrı yok bende sadece sol tarafımda hafif bir kasık ve bel ağrısı var aşılama gününden beriMerhaba arkadaşlar ben de 4 gün önce aşılama yaptırdım karnım midem bağırsaklarım birbirine girdi valla çok ağrıyor sizlerde de oldumu bu tip ağrılar.
Benim aşılama sonrası 10.günde idrarda çıktı