Aralık Yumurtlama takibi ile Hamile Kalalim Hadi Birlikte paylasalim motive olalim Arkadaslar

Keros2735

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
113
39
28
36
Ben Bugun Adetimin 7.gunu basladim sabah aksam yapacagim bence bu ay gebis kalacagiz hafdi arkafaslar motivasuyona cokihtiyavimiz vatr

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar ovulasyon testi kullanmaya bu ay karar verenler hadi birlikte konusalim

Arkadaslar 6aydir bebek istiyoruz adetlerim vok duzensiz ilk defa ovulasyon testi ile takip edecegim cok heycabiyim sanki bu ay farkli olacak hersey

Benim 1 oğlum var 7 yaşında şimdi ikinciyi düşünüyoruz. Ekimde doğum kontrol hapını bıraktım. Kasımda eşim korundu bu ay Allah nasip ederse hamile kalmak istiyorum. İnternetten ovulasyon testi aldım 20 ovulasyon + 6 gebelik testi paket halinde. Son adetim 29 kasımda oldu. Cumartesiye adetim biterse başlayacağım testlere ve çalışmalara nasipse. Hepimiz için hayırlısı olsun artık...:KK66:

kızlar bende denıcem bu ay ılk defa benımde bat 29 kasımdı ama adet olmadım hala da olamadım beklıyorum bı baslayıp bıterse bende yapcam ama kullanmayı bılmıyorum o testleri

Ben 25 kasimda regl oldum regl gunlerim cok duzensiz 01 aralikta basladim belli olmaz bu ara bile olabilir diye

Merhaba kızlar ben de 19 kasımda adet oldum klomen kullandım şimdi yumurtlama dönemi olabilir bu testlerden ben de alayım diyorum ama iki gündür de fena gribim bu ay sallantida olabilir durumum nasip diyorum :(

Al canim ben netten aldim 40 tane hemen ertesi gun geldi boyle kendimi daha kontrolluber daha iyi hidsediyorum

Al canim ben netten aldim 40 tane hemen ertesi gun geldi boyle kendimi daha kontrolluber daha iyi hidsediyorum
Nerden aldın canım ne kadar ? Şimdilik eczaneden alayım bu grip işinden dolayı icim rahat değil antibiyotik kullanmak zorunda kaldım doktor sakınca olmaz dedi sadece soğuk algınlığı ilacını kullanma dedi

kızlar adeti düzenli birinin bu testlerden almasına gerek var mı sizce yani adet düzenli olunca mutlaka adet gününüzün 14. günü yumurtlama tarihiniz oluyor dimi

Hayir Canim tam olarak oyle bi kesinlik yok o tarihleryaklasik tarih eger isini garentiye almak istersen bence al testlerdrn ben reglin hemen bitimi yumurtasi catlayani bile duydum

Ay çok pahalı eczanede internet teki üç ay yeter ortalama alayım hemen ben de

Hayir Canim tam olarak oyle bi kesinlik yok o tarihleryaklasik tarih eger isini garentiye almak istersen bence al testlerdrn ben reglin hemen bitimi yumurtasi catlayani bile duydum
canım adetim başlamadan her ay 6 gün önce yumurtalıklarımda bir iki saatliğine bi sızlama olur bende bu ne acaba diye düşünüyodum o zaman senin dediğine göre bu yumurtlama ağrısı olabilir mi

Canım şimdi baktım ama hangisini aliyosun ki hemen gelmiş güvenilir üstelik bana link atabilir misin

Aaa Evet Denemeye degermis Canimm İnnslah rabbim bebuslerimize en yakinzamnda hayurlisiyle kavustursun bizi

Back
X