Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden aldın canım ne kadar ? Şimdilik eczaneden alayım bu grip işinden dolayı icim rahat değil antibiyotik kullanmak zorunda kaldım doktor sakınca olmaz dedi sadece soğuk algınlığı ilacını kullanma dediAl canim ben netten aldim 40 tane hemen ertesi gun geldi boyle kendimi daha kontrolluber daha iyi hidsediyorum
canım adetim başlamadan her ay 6 gün önce yumurtalıklarımda bir iki saatliğine bi sızlama olur bende bu ne acaba diye düşünüyodum o zaman senin dediğine göre bu yumurtlama ağrısı olabilir miHayir Canim tam olarak oyle bi kesinlik yok o tarihleryaklasik tarih eger isini garentiye almak istersen bence al testlerdrn ben reglin hemen bitimi yumurtasi catlayani bile duydum
canım adetim başlamadan her ay 6 gün önce yumurtalıklarımda bir iki saatliğine bi sızlama olur bende bu ne acaba diye düşünüyodum o zaman senin dediğine göre bu yumurtlama ağrısı olabilir mi[/QUOTE olabilir tabi Canimmm
Sağol canım hemen sipariş veriyorum :) bu arada bugünden beri sağ tarafimda ağrı var ve akıntı da mevcut grip olduğum için onun etkisi mi bilmiyorum yumurtlama dönemim de olması büyük ihtimal sat 19 kasimdi 13. Gün yani