Mayis Ayi Hamilelik Deneme Günlügüm

Bugün 7. Gün tüm vitaminleri içtim, henüz avakado yiyemedim. 2 saate yakın yürüyüş yaptım. Test yapmaya da dün başladım ama henüz çizgi çok silik, koyulasmaya başladığında buraya da atarım.

Bugün 9.günüm vitaminlerimi kullanmaya devam ediyorum. Femara biteli 2 gün oldu. Her gün ovulasyon testi yapıyorum bugün biraz daha koyulaşma oldu. 12. Günü çatlatma iğnesini yapmayı planlıyorum.

10. Güne geldik. Ovulasyon testinde biraz koyulaşma var ama hala belirgin değil. İncir kürünü bugün itibari ile keseceğim çünkü ketojenik diyet yapmaya başlıyorum ama diğer tüm vitaminlere ve kabak çekirdeğine aynen devam.
Bugun avakado yiyemedim ama ananas vardı onu yedim bugün de. Bir de demir hapına başladım ferritin düşük çıktığı için testlerimde.

Çok sevinirim bana da haber verirseniz. Ben de tam kestiremiyorum ne zaman iğneyi yapmalıyım diye 😊
Dün kontrole gittim.Yumurtalıklarım femaraya baya iyi yanıt vermiş. Dominant folekülümde var. Doktor iğne vermedi.Hiper stimüle ola bilirsin dedi.1 gün arayla ilişkiye girmemizi önerdi.6 mayıs tekrar kontrole gidicem. Patlamışlarmı diye. Şu an yumurtalıklarımda ve kasıklarımda fena ağrı var 🥹🥹 İnşallah bu ay olur.Sizde durumlar nasıl

Kızlar merhaba. Bende 2 yıldır deniyorum ama olmuyor maalesef. Her şey normal bir sıkıntı yok ancak olmuyor. Bu ay tekrar klomen kullandım. 2. Kullanışım olacak, yarın da doktor kontrolum var yumurta takibi yapacak, aynı zamanda incir kürü kullandım 4-5 gün yarın göreceğiz bakalım kaç adet yumurta oluştuğunu

Selâm aleyküm. İnşallah emeklerinizin karşılığıni görürsünüz. Bende maalesef regl oldum 7 gün gecikmem vardı klomen ve letu kullandım olmadı . Bende bu ay doktorum ilaç verirse ek olarak bıseyler yapmak istiyorum . Elimde hayıt sirkesi var çikolata kisti için almıştım kullanamadim ameliyat oldum sonra kaldı . Ve bu ay bal tarçın çörekotu yiycem. Herşeyin hayırlısı olsun
Merhaba. Hayıt sirkesini nasıl kullanacaktın çikolata kisti için. Benimde çikolata kistim varda sormak istedim 😔

Dün kontrole gittim.Yumurtalıklarım femaraya baya iyi yanıt vermiş. Dominant folekülümde var. Doktor iğne vermedi.Hiper stimüle ola bilirsin dedi.1 gün arayla ilişkiye girmemizi önerdi.6 mayıs tekrar kontrole gidicem. Patlamışlarmı diye. Şu an yumurtalıklarımda ve kasıklarımda fena ağrı var 🥹🥹 İnşallah bu ay olur.Sizde durumlar nasıl
Ne kadar güzel. Erken catlayacak öyleyse yumutalariniz. Benim ovulasyon testinde hala ikinci cizgi silik görünüyor o yüzden catlatma ignesini erteleyecegim bir kac gün. Hala tüm vitaminlerime devam ediyorum, yedigim seyler genelde protein ve saglikli yag icerikli sadece nane cayina düzenli devam edemedim.

Kızlar merhaba. Bende 2 yıldır deniyorum ama olmuyor maalesef. Her şey normal bir sıkıntı yok ancak olmuyor. Bu ay tekrar klomen kullandım. 2. Kullanışım olacak, yarın da doktor kontrolum var yumurta takibi yapacak, aynı zamanda incir kürü kullandım 4-5 gün yarın göreceğiz bakalım kaç adet yumurta oluştuğunu
Merhaba, incir kürü ise yariyor mu ben de cok merak ediyorum. Ben de bu ay 10 gün boyunca zeytinyaginda bekletilmis incir yedim.

Dün tekrar kontrole gittim patlamış mı diye. Rahiminde sıvı var dediler.Bizim ilişki günlerimiz olduğu için sıvının ne olduğunu pek anlayamadılar.Kanda Lh değerimi ölçtüler. Meğersem patlamış 🥹🥹Çook mutluyum inşallah bu ay tutar🫠🫠Sizde durumlar nasıl?Çizgi görünmese bile değerlendirin bu günleri.Testler yanlış göstere biliyormuş

Dün tekrar kontrole gittim patlamış mı diye. Rahiminde sıvı var dediler.Bizim ilişki günlerimiz olduğu için sıvının ne olduğunu pek anlayamadılar.Kanda Lh değerimi ölçtüler. Meğersem patlamış 🥹🥹Çook mutluyum inşallah bu ay tutar🫠🫠Sizde durumlar nasıl?Çizgi görünmese bile değerlendirin bu günleri.Testler yanlış göstere biliyormuş
Çok sevindim sizin adınıza büyük ihtimalle gördükleri sıvı spermdir.
Valla ben degerlendiriyorum ama umutsuzum ne yazık ki. Çünkü henüz hiç belirginlesmedi çizgi. Anlayamadığım ben de pcos var amh 5,42 çıktı, ultrasonda da gördüler ama lh düşük çıkıyor. Ovulasyon testleri pcoslularda hep pozitif çıkarmış bende ise ikinci çizgiden eser yok. Çok üzgünüm 😔

Çok sevindim sizin adınıza büyük ihtimalle gördükleri sıvı spermdir.
Valla ben degerlendiriyorum ama umutsuzum ne yazık ki. Çünkü henüz hiç belirginlesmedi çizgi. Anlayamadığım ben de pcos var amh 5,42 çıktı, ultrasonda da gördüler ama lh düşük çıkıyor. Ovulasyon testleri pcoslularda hep pozitif çıkarmış bende ise ikinci çizgiden eser yok. Çok üzgünüm 😔
Bende de az çıktı lh kan testinde.Ben de pcosluyum. Umudunuzu kaybetmeyinn🥺. Gün doğmadan neler doğar. Soğan kürü denedinizmi acaba?Pcoslu olup kürüyle hamile kalanları çok gördümde.Aslında ben de denemek istiyorum ama 1 düşük öyküm ve sonrasında parça kalma vakası olduğu için, bir kaç ay doktorla devam etmek istedim. Bu ay olmazsa bende başlıyıcam kürüye.

Selam kizlar,
Konuyu istikrarli bir takip yapabilmek amaci ile aciyorum. Kisaca kendimden bahsedeyim 35 yasindayim, 7.5 yasinda bir kizim var, tek korunmasiz iliskimizde hamile kaldim. Dogduktan sonra 5 yasina kadar korunduk. Saniyordum ki kizimdaki gibi korunmayi birakir birakmaz hamile kalirim ama öyle olmadi. Yaklasik 3 yildir korunmadigimiz halde hamile kalamiyorum. Cogu kadinda olan pcos beni de buldu. 2 yil önce1 defa kolomen kullandim olmadi, gecen yil 1 defa asilama denedik olmadi bunun üzerine tüp bebek yaptik. 8 adet 4. gün emriyosu donduruldu 2 adet transfer oldum ama o da olumsuz oldu. Sonrasinda almanya`ya tasindigim icin gidip transfer yaptiramadim en erken yaz tatilinde gidebilirim. O zamana kadar kendim denemeye karar verdim.
Bu ay kendim femara kullanarak ovulasyon testi ile de yumurta takibi yapacagim, ovitrelle de aldim. Biliyorum kafama göre kullanmak cok tehlikeli ama maalesef kac tane kadin dogum uzmanini aradiysam listelerinin dolu oldugunu söyleyerek beni almadilar. Arada eger beni tek defalik kabul eden bir doktor olursa kist olusma durumunu kontrol ettirecegim.
Bu sürecte su sekilde ilerlemeye karar verdim.
  • Sabah ve aksam yemeklerden sonra glifor icecegim (bunu zaten endokrin ve tüp bebek doktorum vermisti kullanmam icin)
  • Inositol iceren bir takviye aldim (Gynopol) sabah ve aksam bir sase icecegim.
  • Omega3, D vitamini, probiyotik hap ve Elevit multi vitamin günlük kullanacagim.
  • Sabah ve aksam nane cayi icecegim.
  • Dogal zeytinyagi ve incir aldim esim ile yeztinyagli incir kürünü de yapacagiz sabahlari.
  • Esim ile günlük cig kabak cekirdegi de yiyecegiz.
  • Diyet yapiyorum zaten ve günlük 1 saate yakin bisiklet sürüyorum hareket olarak yeterli diye düsündüm.
  • Femara ya 3. gün baslayip sabah aksam bir adet 5 gün icecegim.
  • 8. günden sonra ovulasyon testine baslayacagim.
  • 12. günden sonra günde iki defa ovulasyon testi yapacagim.
  • Incir kürünü ben yumurtlama görmeye yakin birakacagim ve havuc yemeye baslayacagim, esim ise devam edecek.
  • Esim de vitamin vs kullaniyor.
Bugün adetimin ilk günü :) basliyorum.
Söyle aldigim takviyeleri de ekleyim;
Eki Görüntüle 3582545
Merhaba bende sizin gibiydim ilk gebeligimde hemen kalmiştim 2 de öyle olur sanıyordum 1 seneyi gecik kalamadım megersem pcos varmıs bende ovülasyon testinde yumurtlamayınca doktora sordum pcos olabilirsin dedi ve o sekilde farkedi. Integram bir gebenin günlüğünun inositolunu ve letrozol kullanarak birinci denememde hamile kaldım sonra duşti ikinciye kullandım şuan hamileyim inşallah sağlikla kucagima alabilirim. Inşallah sizde güzel haberleri alirsiniz

Maalesef mayis ayi basarisiz oldum. Ovitrelle den sonra 17. gün adet gördüm. Bu ay bir kez daha deneyecegim sonrasi icin elimde ilac yok. Eger olmazsa yazin tüp bebek deneyecegiz.

Merhaba bende sizin gibiydim ilk gebeligimde hemen kalmiştim 2 de öyle olur sanıyordum 1 seneyi gecik kalamadım megersem pcos varmıs bende ovülasyon testinde yumurtlamayınca doktora sordum pcos olabilirsin dedi ve o sekilde farkedi. Integram bir gebenin günlüğünun inositolunu ve letrozol kullanarak birinci denememde hamile kaldım sonra duşti ikinciye kullandım şuan hamileyim inşallah sağlikla kucagima alabilirim. Inşallah sizde güzel haberleri alirsiniz
Mesajinizi yeni gördüm. Cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin maalesef benim bu ay olmadi, insallah cok bekletmeden gelir bebegim. Sizin icin de saglikli bir hamilelik olur insallah, saglikla gelsin bebeginiz. Ben inositol takviyesi aliyorum, lh takibi de yaptim ama bu ay tutmadi. Bir ay daha deneyip tüp bebek yapacagim sanirim.

Selamlar, bende bu ay yumurtlama günüm 24 ü gösteriyordu ama değerlendiremedik 19 unu ve 21 ini değerlendirdik. Fakat yumurtalığımda 2 taraftads bitmeyen bir ağrı şişkinlik söz konusu. Normalde hiiiç böule uzun süreli olmazdı. Ve akıntım az yanş yunurtlama dönemine göre az . Acaba hamilemşyşm sşyorum sonra gşttim neyse aldım erken gebelik testi sırf meraktan negatif cıktı ama adetim 8 haziranda baslıyor cok var. Çatlicam meraktan

Back
X