- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
Aralik anneleri karniniz buyumeye basladimi ? Sanki benim biraz cikti gibi ya sizde erken diye dusunuyorum ben sanirim koca gobuslu olucam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle hissediyorum ama gaz mı o mu anlamıyorumAralik anneleri karniniz buyumeye basladimi ? Sanki benim biraz cikti gibi ya sizde erken diye dusunuyorum ben sanirim koca gobuslu olucam
Almamak mümkün değil ki hep midem bulanıyor ve kazınıp duruyor sürekli ekmek kraker gibi şeyler ağzıma atmam gerekiyor yoksa çok yemekten değil. Bi şekilde değişiyor alışkanlığın ne bileyim ben kilolu Değilim ama kaçınılmaz şekilde alıyorum çünkü midem aşırı ksxınıyorMerhabalarr :) İlk üç ay kilo almamak gerekiyomus ama bnde kilolu hamile kaldım ve alıyomusum gibi geliyo pantolonlarıma giremiyorum![]()
5. Haftanın başında vajinal muayene etti ama pişman oldum. Dedim artık asla. Şimdi 8. Hafta ortasındayız. Hayırlı olsun hamileliğin bu aradaKizlar doktora gittiniz mi alttan mi muayene etti yoksa normal mi kacinci haftanizda gittiniz? Ben 5 haftaligim daha
Normal muayene etti 5h 5 gün luk oldum Dr cumartesi gel kalbini dinleyeljmdediKizlar doktora gittiniz mi alttan mi muayene etti yoksa normal mi kacinci haftanizda gittiniz? Ben 5 haftaligim daha
ben 4 haftalıkken öğrendim. 4,5,6 haftalık hepsindede gittim doktora üçündede normal ultrosanla muayene etti. doktorum ilk aylarda alttan muaneyi önermedi bana. bende çok korkuyodum zaten. benim içinde iyi olduKizlar doktora gittiniz mi alttan mi muayene etti yoksa normal mi kacinci haftanizda gittiniz? Ben 5 haftaligim daha
bendede bulantı yok. benim tek sıkıntım ara ara karnım çok ağrıyorKizlar bide bulantiniz basladi mi? Ne zaman baslar benim daha yok insallah olmaz yaa![]()
Kızlar bulantı 6. 7. Haftada başlıyor. Allahım başınıza vermesin umarım hiç olmaz sizin. Çok fenayım çokkkkkbendede bulantı yok. benim tek sıkıntım ara ara karnım çok ağrıyor
Ben anneme sordum iki aylikken buyumeye baslar dediBen de öyle hissediyorum ama gaz mı o mu anlamıyorum
benmde bazı günler aynı sekilde oluyor hep bi yeme isteği bazen yiyeceklerden tiksiniyorum abur cubur atıstırıyorum oda olmuyor henüz mide bulantım baslamadı ama sebze sulu yemek gibi seylerden cok haz etmemeye basladım :/Almamak mümkün değil ki hep midem bulanıyor ve kazınıp duruyor sürekli ekmek kraker gibi şeyler ağzıma atmam gerekiyor yoksa çok yemekten değil. Bi şekilde değişiyor alışkanlığın ne bileyim ben kilolu Değilim ama kaçınılmaz şekilde alıyorum çünkü midem aşırı ksxınıyor
Benim basladi iki ay sonra baslar gerci kisiden kisiye degisirKizlar bide bulantiniz basladi mi? Ne zaman baslar benim daha yok insallah olmaz yaa![]()
Bence git belki görür dıştan. Göremezse de hazır değilim haftaya geleyim dersin.Ya kizlar valla ben de cok korkuyorum alttan muayene olmaya az daha beklesem mi ki 6. Haftada mi gitsem muayeneye sizce ay doktordan doktora da degisiyomus