Aralikk anneleriii !

Epeydir yoktum unutmuşumburayıbiZde süt alerjisi çıktı ek gıdaya geçişte diyetteyiz ...1 yaş aşılarından kurtulduk..Doğumgünümüzü de atlattık unicorn konseptli yaptık...Gece 1 yada 2 kez kalkıyoruz rutin buna şükür diyerek meme alışkanlığı açıklığından değilde yalancı meme niyetine beni kullanıyor sıpam...Ne çabuk büyüdüler bu 1 sene ne çabuk geçti anlamadım...Geçen sene bu zamanlar 2 saatte bir uyanmalar vardı‍♀️♀️Ay ne zordu

Vallahi bir yıl geçti şaka maka Allah nice yaşlar nasip etsin hepsine sağlıkla inşallah, kuzum aşı olcaz bizde cumartesi ateş yaptı mı kaç tane oldu aşı? 1. Yaşta bide demir için kan alıyorlarmıs aldırdın mı? Cumartesi stresi sardı beni :)

Huhuuuu kimse kalmadi mi yahu?? Dis cikaran bebis anneleri bana yol gosterin nolur kafayi yicem uykusuzluktan, surekli agliyor uyaniyor uyanip 3 saat oturuyor geri dalamiyor sinir yapiyor. Calpol verdim olmadi dis jelini surdurmuyor bile ki zorla surdum hic fayda etmedi. Havuc, yesil sogan, dis kasiyici, gece cayi gibi yontemlerde bizi sakinlestiremiyor. Kehribar bileklik siparis ettim (sanmiyorum ise yarar mi ama denemekten ne zarar gelir ki) yogurt yediriyorum yok oyle de gecmiyor basarili bir yontemi olan anne var mi aramizda? Ay nolur olsun :(

Kızlar bir yaş için kan verdimi minikleriniz? Aşı olan var mı?

Huhuuuu kimse kalmadi mi yahu?? Dis cikaran bebis anneleri bana yol gosterin nolur kafayi yicem uykusuzluktan, surekli agliyor uyaniyor uyanip 3 saat oturuyor geri dalamiyor sinir yapiyor. Calpol verdim olmadi dis jelini surdurmuyor bile ki zorla surdum hic fayda etmedi. Havuc, yesil sogan, dis kasiyici, gece cayi gibi yontemlerde bizi sakinlestiremiyor. Kehribar bileklik siparis ettim (sanmiyorum ise yarar mi ama denemekten ne zarar gelir ki) yogurt yediriyorum yok oyle de gecmiyor basarili bir yontemi olan anne var mi aramizda? Ay nolur olsun :KK43:
ne çok olmuş yazmayalı aşılarla ilgili bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.kanı da 9. ayda aldırmıştık değerleri normaldi.demir ve d3ü bıraktık.en son diş çıkartırken neredeyse saat başı uyanıyordu ben de sadece calpol kullandım bir de jel çok ağırda geçirmedi 3 diş aynı anda çıkartmıştı 3aylıktan beri kehribar kolye kullanıyorum salyamız neredeyse hiç olmadı belki o kadar ağır çıkartmamasının sebebi de kolyedir bilemiyorum umarım işe yarar sizde

• Beğen
Reactions: Rup
ne çok olmuş yazmayalı aşılarla ilgili bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.kanı da 9. ayda aldırmıştık değerleri normaldi.demir ve d3ü bıraktık.en son diş çıkartırken neredeyse saat başı uyanıyordu ben de sadece calpol kullandım bir de jel çok ağırda geçirmedi 3 diş aynı anda çıkartmıştı 3aylıktan beri kehribar kolye kullanıyorum salyamız neredeyse hiç olmadı belki o kadar ağır çıkartmamasının sebebi de kolyedir bilemiyorum umarım işe yarar sizde
Canım çok teşekkür ederim bende aldım kehribar bakalım bi sonraki dişe yarar inşallah bir diş daha çıktı şimdi düzeldik çok şükür karanfil yağıda denicem yeni öprendim diş etine sürün diyolar bakalım :) gecmis olsun hepimize :)

Kizlae uyku duzeniniz nasil gece kesintisiz uyuyan bebis var mi? Ya ben beceriksizim galiba gunduz uykusu az gece uykulari parca parca napcam nasil bir yol izlicem bilemedim var mi duzen yapabilen tavsiyesi olan annis?

Huhu kimse kalmadi buralarda yaaa bebegi istahsiz olan anne var mi? Yogurt bile yemiyor kuzum cok uzuluyorum napicam bilmiyorum :(

Kızlar banada yardımcı olur musunuz normali 5.7 mi benim 5.6 çıkmış doktor düşük dedi ama gebelikten önce böyle bir sorunum yoktu gebe olduğum için normalmi

Kızlar banada yardımcı olur musunuz normali 5.7 mi benim 5.6 çıkmış doktor düşük dedi ama gebelikten önce böyle bir sorunum yoktu gebe olduğum için normalmi
Canim burdaki anneler 2016 anneleri yani suan 19 ay gecmis dogurali en az :) herşeyi unuttuk yani hamilelikle ilgili açıkcası ben hiç o değerleri hatırlamıyorum :(

Back
X