Aralıklı Oruç Serüvenim

evseem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
420
1.695
43
Merhaba hanımlar uzun zamandır kilo problemi yaşayan ve bir çok kez farklı yöntemler denemiş biri olarak yeniden başlıyorum 16.8 yöntemini kullanacağım bu sefer azimliyim inşallah olacak menü ve yaptıklarımı burada paylaşacağım katılmak isteyen olursa çok sevinirim :)
Başlangıç 22.11 kilo 73.8
Güncel 29.11 71.5

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar uzun zamandır kilo problemi yaşayan ve bir çok kez farklı yöntemler denemiş biri olarak yeniden başlıyorum 16.8 yöntemini kullanacağım bu sefer azimliyim inşallah olacak menü ve yaptıklarımı burada paylaşacağım katılmak isteyen olursa çok sevinirim :)
Başarılar dilemeye geldim 🤗 ben 70lerden 60a düştüm. Hayatımın en iyi kararıydı 🤗

aralıklı oruç yöntemlerinden biri 16 saat açlık 8 saat tokluk faydalı olduğu söyleniyor araştırabilirseniz beaber yapabiliriz 🌸🥰
Tamam yapalım ,daha önce biyerde okumuştum diyetle başlarken Pazartesi ya da Perşembe başlanılması daha iyi diye okumuştum tam nedenini bilemesem de Perşembe başlayalım mı ?
Tartı da kilo yazan kısımda " LO " yazıyor :KK53:

Yazık kiloma kızmış sanırım :olamaz:

Başlangıç kilomu bilmiyorum 🤷‍♀️

Tamam yapalım ,daha önce biyerde okumuştum diyetle başlarken Pazartesi ya da Perşembe başlanılması daha iyi diye okumuştum tam nedenini bilemesem de Perşembe başlayalım mı ?
Tartı da kilo yazan kısımda " LO " yazıyor :KK53:

Yazık kiloma kızmış sanırım :olamaz:

Başlangıç kilomu bilmiyorum 🤷‍♀️
günaydınn :)) ben pazartesiden başlamıştım aslında ama perşembeden itibaren sizinle devam ederiz 🥰

Günaydın ,Perşembe şimdi nasıl olacak saat vs su içmeden yaşayamam su yasak mı ?:)

Beslenme bu şekilde bugün 30 dakika spor yapıldı 🤗

Eklentiler

• Screenshot_20211121-191520~2.webp
    Screenshot_20211121-191520~2.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 93
Yeni gördüm kusura bakmayın 12ye kadar çay kahve su serbest 😅
Önemli değil ama ben zaten günde 1 öğün yiyen biriyim .Şöyle yapayım beraber diyet yapalım ama ben 3 günlük oruç tutayım 3.gün akşam sadece sıvı tüketeyim çorba gibi .Daha önce yapmıştım Ahmet Apa ile çok güzel kilo vermiştim yeni yıla kadar bakalım ne vereceğim .

Önemli değil ama ben zaten günde 1 öğün yiyen biriyim .Şöyle yapayım beraber diyet yapalım ama ben 3 günlük oruç tutayım 3.gün akşam sadece sıvı tüketeyim çorba gibi .Daha önce yapmıştım Ahmet Apa ile çok güzel kilo vermiştim yeni yıla kadar bakalım ne vereceğim .
Cok güzel olur inşallah beraber veririz 💙

Ben de günde 1 öğün yiyiyorum hanımlar. Buraya yazarsanız,ben de size yazarım. Bugun 5. Günüm

Başlangıç 22.11 kilo 73.8
Güncel 25.11 72.3
Merhaba. Başarılar dilerim. Bende aralıklı oruç yapıyordum,şimdi OMAD yapmaya başladım. İnşallah her kes istediği kiloya ulaşır😘

Back
X