gloriauuu Guru Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2014 21 3 286 Antalya 17 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gloriauuu #1 Merhaba arkadaşlar :) Yarın aralıklı oruca başlıorum. Hedefim yılbaşına kadar 60-59 kiloyu görmek. Yarın ilk tartıyla ve spor sonrası yazıcam. Benimle başlamak isteyenler yorumlarda haberleşelim :)
Merhaba arkadaşlar :) Yarın aralıklı oruca başlıorum. Hedefim yılbaşına kadar 60-59 kiloyu görmek. Yarın ilk tartıyla ve spor sonrası yazıcam. Benimle başlamak isteyenler yorumlarda haberleşelim :)
uranus35 🎯58 Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2020 2.059 7.669 108 19 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gloriauuu #2 Selam başladınız mı
uranus35 🎯58 Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2020 2.059 7.669 108 19 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gloriauuu #3 gloriauuu .!.: Merhaba arkadaşlar :) Yarın aralıklı oruca başlıorum. Hedefim yılbaşına kadar 60-59 kiloyu görmek. Yarın ilk tartıyla ve spor sonrası yazıcam. Benimle başlamak isteyenler yorumlarda haberleşelim :) Genişletmek için tıkla... Benim de benzer hedeflerim var birlikte başlayabiliriz gelenler de olursa süper olur
gloriauuu .!.: Merhaba arkadaşlar :) Yarın aralıklı oruca başlıorum. Hedefim yılbaşına kadar 60-59 kiloyu görmek. Yarın ilk tartıyla ve spor sonrası yazıcam. Benimle başlamak isteyenler yorumlarda haberleşelim :) Genişletmek için tıkla... Benim de benzer hedeflerim var birlikte başlayabiliriz gelenler de olursa süper olur
Hewda Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Şubat 2019 27 22 88 36 3 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gloriauuu #4 Merhaba aralıklı oruca başladınız mı?Ben 2 ay önce doğum yaptım ve biran önce aldığım kiloları vermek istiyorum.
Merhaba aralıklı oruca başladınız mı?Ben 2 ay önce doğum yaptım ve biran önce aldığım kiloları vermek istiyorum.
DMMAY89 Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2023 405 409 23 36 3 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gloriauuu #5 Hewda .!.: Merhaba aralıklı oruca başladınız mı?Ben 2 ay önce doğum yaptım ve biran önce aldığım kiloları vermek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bebişi emziriyorsanız aralıklı orucu tavsiye etmem,sonuçta saatlerce açlık çekmeniz gerekecek
Hewda .!.: Merhaba aralıklı oruca başladınız mı?Ben 2 ay önce doğum yaptım ve biran önce aldığım kiloları vermek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bebişi emziriyorsanız aralıklı orucu tavsiye etmem,sonuçta saatlerce açlık çekmeniz gerekecek