Aralikli Orucla -en kalici deneyimim

Diyette

hedef 66-68kg
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
992
3.910
63
37
Dogum ve dusuklerden sonra kilo al ver cok oluyor bende simdi yeniden duzeltme zamani

Günaydın😂🤗 yataktan kalkmak istemedim ama şuanda spor salonundayım en az 30-40 dk tempolu terleyinceye kadar yürüyüş yapacağım kahvaltı yapmadan işe gitmeyi deneyecegım evdekiler bakalım beraber yapalım diye baskı yapmaz umarım başlayınca kaçırmaya yemek tüm gün gidiyor malesef

Kahvalti zamani bu kadar erteleyebildim kabakli bir salata yanina yesilcay(yoghurt almayi unutmusum)
3 kayisi
Ve 3 kasik sade Lagans rendesi

Cekici degil ama iste

Eklentiler

• IMG_0036.webp
    IMG_0036.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 48
Bayramda çok misafirim var ancak bayramdan sonra size katılıcam birlikte diyet yaparız. Destekliyorum yapabilirsiiiin.

Bugun aksam 16.00 e kadar iyiydi sonra bir atak aliskanlik abur cbur hersey istedi canim 1 top dondurma ve bir Avuc cerezle bastirdim ama cok zorlandim ins yarin daha rahat gecer
Suan acim ve erken uyuyacagim 18.00 den itibaren cay dahi icmedim

Sabah kahvaltı yapmak istemiyorum bugün yapmamalıyım daha doğrusu 😁 akşam yemeği için biber dolması yapacağım tüm günlük kalori hakkımı orada kullanmam gerekiyor 2 sene önce bu mantıkla gittim eridim yaaa bu sene bir başladım bir bıraktım ama bu hafta istikrarlıyız bakalım

Sabah sporu da tamam 15 dk koşu
10 dk tempolu yürüyüş
15 dk sırt bölgesi çalışma

Eklentiler

• IMG_0048.webp
    IMG_0048.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 43
Aralikli oructa su icmeyi unutmayin.susuz her turlu oruc sagliga zararlidir

Aksam 18.00 Dan sonra birsey yemiyorum spor a yogin basladim 3.5 liter de su
Ödem mi olustu acaba yoksa yanlis mi besleniyorum?

Bugun ki menum ayni gunde bir kere karbonhidrst hakkim var belkide hic yememeliyim ekmek pilav makarna…yarin yeni metodla deneyecegim vucut biraz Alisti acliga sifir seker ve sifir karbonhidrat ve ödem atici gidalar icecekler

Son karbonhidratimi yedim vedalastik spordan her yerim agriyor..bu haftada vucut zorlanir slisacak

Günaydın 😁😁😁☺️ dün akşam kirazların sapından çay yaptım resmen müshil etkisi var geç tanıştım bu yaz meyve hakkımı kirazdan kullanacağım pahalı demeyin çünkü abur cubur totalde daha masraflı

Kahvaltı yok
Öğlen İngiliz çayı içeceğim arada da kiraz sapı çayı ve yeşil çay değişimli her açıktıgımda çay ..yemek olarak tek öğün yiyeceğim balık salatası düşünüyorum

12 günlük sıkı bir sağlıklı yaşam ve spor yapacağım kilom 80.1 kg her gün tartılacağım bakalım ne olacak

Eklentiler

• IMG_0056.webp
    IMG_0056.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 31
Back
X