- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Ay bence var canımmm
Yorumlara bıraktımGörsel yok ki ???
Artımed ona da iyi değil dediler sonradan gördüm . 2 dk içinde çıktıAy bence var canımmmkaç dk içinde çıktı markası ne
Artımed ona da iyi değil dediler sonradan gördüm . 2 dk içinde çıktı
Çok teşekkür ederimEvet iyi değil marka başka testle tekrarla benceeee gönlüne göre olsunnnnn
Göbek deliğimden aşağı doğru ince bir kahverengi çizgi var sanki sebebi o olabilir miYani kan verin daha çok erken reglinize epeyi var ama bende de çok kaşık ağrısı olmuştu. Hamileysenizde çok yormayın kendinizi
O hamilelikte çıkar ama bu kadar erken dönemde olmaz genellikle 2. Veya 3. Trimesterda olurGöbek deliğimden aşağı doğru ince bir kahverengi çizgi var sanki sebebi o olabilir mi
Aşırı duygusallık da belirti olabilir mi , sürekli ağlıyorum çok değişken oldu duygularımBence var gibi kendini çok yorma yat dinlen adetin gecikmesini bekle
Yani ilk haftalar girmemen gerekiyor diye biliyorumBir de ilişkiye girmem için beklemem mi gerekir
Zarar verir mi ilişkiye girsem
Ovülasyon testinden gebelik olduğu belli olur mı acabaYani ilk haftalar girmemen gerekiyor diye biliyorum
Anlattığın ağrılar tamamen bende de oldu ve benimde böyle silik çıktı tam adet günümde ve şuan 8. Haftamizdayiz:) adet ağrılarından ayırt ediliyor yerleşme ağrısı her kadın anlar. Ben rahatlıkla anlamıştım çünkü ikinci gebeligim
Duygusallık evet buda belirtiler arasında.Aşırı duygusallık da belirti olabilir mi , sürekli ağlıyorum çok değişken oldu duygularım
İnşallah öyledir umutlanmak istemiyorum ama adet olacağım zamanki ağrıdan daha farklı bir ağrı oldu bu , belki de ilişkiye girdiğim için ağrı oldu diyorum umutlanmamak içinAnlattığın ağrılar tamamen bende de oldu ve benimde böyle silik çıktı tam adet günümde ve şuan 8. Haftamizdayiz:) adet ağrılarından ayırt ediliyor yerleşme ağrısı her kadın anlar. Ben rahatlıkla anlamıştım çünkü ikinci gebeligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?